Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar elimde bir adet sifir gibi padfone infinity cihaz var satiyorum, daha 3 gun oldu alali, ilgilenen varsa bana pm den ulasabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 17 Temmuz 2013; 16:46:48 >
  • Benim infinity servisten geldi. Isin ilginci hic bir islem yapmamislar alet calisiyor tabi arada yin taktigimda gec algiladigi oluyor veya bazen de tak cikar yapiyorum oyle geliyor ama yine de calisiyor. Hem seviniyorum tamir gormedi diye bir de dusunuyorum ne oldu da kendine geldi benim aptalligim mi diye Neyse burda aklini bulandirdigim insanlar varsa ozur dilerim. Serseri 35 hocam servis de gayet guzel isliyor yani alacaksan servis acisindan sikinti yasayacagini sanmiyorum.
  • Arkadaşlar,
    Benim tablet kısmını bizim oğlan düşürmüş, kırmış.
    Yenisini nerden alabilirim. İnternette aradım ama tek dock station bulamadim.
    Ya da sadece ekranı değiştirirsem asus yapsın dicem ama onlar da kazikliyor.
    Fikri olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazer89

Benim infinity servisten geldi. Isin ilginci hic bir islem yapmamislar alet calisiyor tabi arada yin taktigimda gec algiladigi oluyor veya bazen de tak cikar yapiyorum oyle geliyor ama yine de calisiyor. Hem seviniyorum tamir gormedi diye bir de dusunuyorum ne oldu da kendine geldi benim aptalligim mi diye Neyse burda aklini bulandirdigim insanlar varsa ozur dilerim. Serseri 35 hocam servis de gayet guzel isliyor yani alacaksan servis acisindan sikinti yasayacagini sanmiyorum.

Ustad ne ozuru estafurullah. Hafta sonu gittim Sulpaka, yoktu 2 magazasinda da.. Sanirim siparis uzerine geliyor, zaten 1 tane varmis, onuda almislar, o da sensin kesin :)
    Neyse isin esprisi bir yana, cihazin duzgun calisiyorsa sorun yok kardes..

Ayrica fikrini de almak istiyorum. SImdi ben bu telefonun video inelemesini hem rus sitelerinden hem bizim bu sitenin inceleme uzmanlarindan Olan Mesut abiden izledim.
    Beni mest eden zaten oncelikle telefon oldu. Eger telefonda gercekten sorun yoksa, sikinti tablette olduysa benim acimdan sorun yok demektir, cunku efektif kullanacak oldugumuz Telefon. Tasarimi falan cok hosuma gitti, umarim yanilmiyorumdur..
    Neyse seninkisinin tamir olmasina da ayrica sevindim, insallah baska sikinti yasamazsin, bir gelisme olursa lutfen haberdat et.. Saglicakla kal..

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri35

quote:

Orijinalden alıntı: pazer89

Benim infinity servisten geldi. Isin ilginci hic bir islem yapmamislar alet calisiyor tabi arada yin taktigimda gec algiladigi oluyor veya bazen de tak cikar yapiyorum oyle geliyor ama yine de calisiyor. Hem seviniyorum tamir gormedi diye bir de dusunuyorum ne oldu da kendine geldi benim aptalligim mi diye Neyse burda aklini bulandirdigim insanlar varsa ozur dilerim. Serseri 35 hocam servis de gayet guzel isliyor yani alacaksan servis acisindan sikinti yasayacagini sanmiyorum.

Ustad ne ozuru estafurullah. Hafta sonu gittim Sulpaka, yoktu 2 magazasinda da.. Sanirim siparis uzerine geliyor, zaten 1 tane varmis, onuda almislar, o da sensin kesin :)
    Neyse isin esprisi bir yana, cihazin duzgun calisiyorsa sorun yok kardes..

Ayrica fikrini de almak istiyorum. SImdi ben bu telefonun video inelemesini hem rus sitelerinden hem bizim bu sitenin inceleme uzmanlarindan Olan Mesut abiden izledim.
    Beni mest eden zaten oncelikle telefon oldu. Eger telefonda gercekten sorun yoksa, sikinti tablette olduysa benim acimdan sorun yok demektir, cunku efektif kullanacak oldugumuz Telefon. Tasarimi falan cok hosuma gitti, umarim yanilmiyorumdur..
    Neyse seninkisinin tamir olmasina da ayrica sevindim, insallah baska sikinti yasamazsin, bir gelisme olursa lutfen haberdat et.. Saglicakla kal..

Hocam ben seyahattaki sulpaktan aldım en büyüğü o yanılmıyorsam sonra gittiğimde de hem teşhirde hem de kutulu gördüm tabi satılmadılarsa. Sulpakta yoksa alserden de alabilirsin zaten 2 mağazaya da aynı yerden geliyor benim aldığım kutuda alser.kz diye adres etiketi vardı.

Telefonla ilgili bir sıkıntı olmadı henüz sorunlu olan kısım biraz tablet hala arada gidip geldiği oluyor tabletin Tasarım zaten çok güzel telefonun arkadaki alüminyum kısım çok şık duruyor ve oldukça hafif bir telefon boyutuna göre çok hafif geliyor. Arayüz zaten stock android arayüzü sadece bir kaç asusa ait program ve widget var ki telefon kasmıyor o sayedeYalnız kılıfla kullanacam dersen sıkıntı ben tüm sumu da gezdim girebildiğim tüm KZ sitelerine girdim ama bulamadım o yüzden idareten note 2 pouch kılıf aldım 1000 tengeye, biraz bol ama hiç yoktan cepteyken korusun yeter. Güvenebilsem aslında ebayden almak istiyorum ama kazakistanda bu tarz alışverişler nasıl oluyor bi fikrim yok.

Bir de ufak bi bilgilendirme tablet modundayken usb girişi sadece şarj etmek için ne tv çıkışı veriyor ne de pcye bağlanabiliyor. Bu arada kutudan hdmi adaptörü de çıktı RU versiyonunda.

• elimde kayitli 32gb infinity bulunmaktadir kayit evraklari ile birlikte teslim edilecektir kayit onaylanmistir.isteyenler pm gonderebilir.

• Pusula veya kible uygulamasi kullanan oldu mu hic? Ben 5-6 kadar uygulama denedim genelde yanlis gosteriyor. Acaba benim telefonda mi problem var yoksa padfone da mi yazilimsal bir sikinti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se12g1

Pusula veya kible uygulamasi kullanan oldu mu hic? Ben 5-6 kadar uygulama denedim genelde yanlis gosteriyor. Acaba benim telefonda mi problem var yoksa padfone da mi yazilimsal bir sikinti var.

Cihazla havada elinizle kalemle 8 çizermiş gibi yapın Gps düzelir.
  • Denedim ama ne yaparsam yapayım 20-30 derecelik bir sapma var gibi. Pusulasına güvenip bir şey yapılmaz benden söylemesi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: se12g1

Denedim ama ne yaparsam yapayım 20-30 derecelik bir sapma var gibi. Pusulasına güvenip bir şey yapılmaz benden söylemesi:)

Valla bende padfone olmadığı için bir şey diyemiyorum şimdi ama varken bir sıkıntım yoktu. Kaldı ki kullanılan gps neredeyse tüm telefonlarda kullanılanla aynı desem abes kaçmaz. Seninkinde bir problem olması veya telefonu kullandığın yerde gpsi etkileyen birşeyler olması da ihtimal dahilinde. Tabii kullandığın programda sıkıntı olması bile olası.
  • Evet padfone infinitym geldi. IMEI kaydını da yaptım. 2 gündür kullanıyorum. Olumsuz bir şey yok. Galaxy tab, galaxy 7.7 ve Note 10.1 den sonra 3 senedir ufak telefon kullanmamıştım. Bu alet tam aradığım şey. telefon istersen çek kullan, tablet istersen tak kullan.

Yazılım 4.1. Açar açmaz güncelledi, hem telefonu hem de tableti. Framaroot ile root yaptım. Bir hafta kadar S4 kullanmıştım geçenlerde. S4 ün yazılımsal bazı üstünlükleri var ama, asus ta stock dahili telefon çok kullanışlı. Ben DW dialer satın almıştım, padfone a kurmaya gerek görmedim. S4 e göre kasa ve ekran kalitesi çok iyi. Ekran koruyucu, kılıf vs aksesusar sorunu var doğal olarak. Stock mail programı kötüydü, aqua mail aldım, çok memnunum. Umarım Türkiye yede gelir. Sorusu olan arkadaşlar veya paylaşım için yeni konu önerim geçerli.
  • Hayirli olsun hocam sizin telin versiyonu nedir?

• 10.6.9.26-0
  • Arkadaşlar bana bu padphone2 nşin telefon olan kısmına ait olan kılıf lazım nerden temin edebilirim elinde olan varsada çok memnun olurum arkadaşlar acilen ihtiyacım var
  • arkadaşlar ertuğrul dan cihaz alıpta hopörleri patlayan bir kişi servise veripte yaptırmış ücretsiz. o arkadaş kim acaba bana cevpa yazabilirmi doğrumu değilmi die.
  • arkadaşın nicki kingofthebakkals 2 sayfa öncede konuyla alakalı postu var, özelden ulaşabilirsin .
  • Patlak hoparlör sıkıntısi bende de var,
    Ama ben hongkongtan almıştım, yaptırmak istesek ne kadara mal olur ki acep??

• ARKADASLAR MERHABA..

SIZIN VERDIGINIZ BILGILER DAHILINDE ASUS PADFONE2 YI 2SAAT ONCE ALDIM. GAYET GUZEL. TABLET HALINDEYKEN GORUSME YAPABILIYORUM ( EN COK GORUDUGUM SORUYA KARSILIK YAZDIM ). TURKIYEDE PAHALI OLDUGUNDAN YAZMAK ISTEDIM. 18 AGOSTOS GUNU ISTANBULA YILLIK IZNE GELIYORUM 6 EYLULDE TEKRAR DONUYORUM. ALDIGIM ASUSU KUTU VE FATURASI ILE BIRLIKTE SATABILIRIM. EGER ISTERSENIZ ASAGIDAKI IS MAILIME CEVAP VEYA SORU SORABILIRSINIZ.

BURADAKI FIYATI 900 AZN(2100 TL)

levent.mertbey@azersun.com
    +994552383433
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3rtb3y

ARKADASLAR MERHABA..

SIZIN VERDIGINIZ BILGILER DAHILINDE ASUS PADFONE2 YI 2SAAT ONCE ALDIM. GAYET GUZEL. TABLET HALINDEYKEN GORUSME YAPABILIYORUM ( EN COK GORUDUGUM SORUYA KARSILIK YAZDIM ). TURKIYEDE PAHALI OLDUGUNDAN YAZMAK ISTEDIM. 18 AGOSTOS GUNU ISTANBULA YILLIK IZNE GELIYORUM 6 EYLULDE TEKRAR DONUYORUM. ALDIGIM ASUSU KUTU VE FATURASI ILE BIRLIKTE SATABILIRIM. EGER ISTERSENIZ ASAGIDAKI IS MAILIME CEVAP VEYA SORU SORABILIRSINIZ.

BURADAKI FIYATI 900 AZN(2100 TL)

levent.mertbey@azersun.com
    +994552383433

edit vazgeçtim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammedu-veys -- 13 Ağustos 2013; 23:43:34 >
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Şu anda kullanmakta olduğum 32gb siyah renkte asus padfone 2 mi satmak istiyorum. sebep ise daha önce Iphone kullandığım için bu android sistemine alışamadığımdan. Telefonu alalı 6 ay oldu. kayıtlı ve temiz kullanılmış bir cihazdır. tablet için özel kılıfı ve 200 TL. değerindeki asus staylus kalemiyle birlikte verilecektir. Başa baş, az kullanılmış veya sıfır Iphone 5 ile takas da düşünebilirim. İlgilenenler 0530 567 17 34 nolu numaradan bana ulaşsın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.