Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorunumu daha önce de dile getirdim fakat bir çare bulan olmadı. Anakart değişikliğinden sonra tablet modunda görüşme yapamaz oldum. Arama programları çalışıyor, karşı tarafın sesini duyabiliyorum fakat benim sesim karşıya gitmiyor.Skype da dahi durum bu şekilde. Basit bir yolu var mıdır acaba servise gitmeden çözebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasim82 -- 18 Ağustos 2013; 0:13:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infinity satan varsa kayitliysa bana pm atin lutfen

• Merhabalar, Yurt dışından aldığım Padfone 2 telefon(16GB) ve tabletimi satıyorum. Pasaporta kayıtlıdır.

Kulaklığı, ORJİNAL TABLET KILIFI, Dönüştürücüsü ile ORJİNAL şarj aleti ve telefon kutusu dahil durmakta. Faturası yok.

Ofisimde kullanıyorum ürünü, tablet ofisten dışarı pek çıkmadı.
    Tabletin üzerinde kılıfı hiç çıkarılmadı çiziği yok. (Akıllı kılıf, isterseniz dik konuma getirip kullanın, isterseniz normal ön ekran panelini kapatın. )
    Aynı zamanda ekranda koruma jelatini de var.

SADECE Kılıfı bile 170 TL değerinde. (SİYAH)

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Ofiste veya evde tablet çok kullanışlı oluyor, şarj sıkıntısı da olmuyor. Ancak Ipadimden uzak kaldım.

Tablet bilgisayarım olduğundan ve iphone a geri dönüş yapacağımdan dolayı satıyorum. Androide alışamadım.

BEdeli 1650 TL 'dir. (kılıfının da yanında olduğunu unutmayalım, kullanım kolaylığında gerçekten gerekmektedir. )

Gelirsiniz İstanbul ofisime , çayımızı,kahvemizi içersiniz, fiyatta da anlaşırız.

Takasda da Türkiye kayıtlı Iphone 5 veya belki s4 olursa anlaşırız.

İsteyenlere ürünün görselini mail olarak atabilirim. Mesaj atmanız yeterli.

İyi günler dilerim.

• Arkadaslar padfone infinity alacak olan varsa beklesin derim. Yaklasik 1 ay icerisinde a86 kodlu yeni modelini cikartacaklar, su anda sadece uretilmis olanlar ellerinden cikariliyor.
  • Uygulamalar sadece çift tıklamayla açılıyor. Kaydırma işlemini iki parmakla yapabiliyorum. Bunu kapatmanın bi yöntemi var mı ?
  • Padfone 2 ye güncelleme geldi. WWE sürümü de yayınlandı. Performans artışı belli olmuyor ama telefonun daha iyi çektiğini ve EDGE bağlantı hızında ve stabilitesinde artış olduğunu çok net söyleyebilirim. Amerika'da olduğumdan 3G yi test edemiyorum. Kamera yazılımı da güncellenmiş sanırım.

Cihaz yazılımı şu an çok iyi durumda. Bende başka sorun olmadığından diğer sorunları da çözdüler mi bilemiyorum.
  • merhaba PAdfone 2 Zede arkadaşlarım nasıl gidiyor padfonelar ile aranız.
  • merhaba PAdfone 2 Zede arkadaşlarım nasıl gidiyor padfonelar ile aranız.
  • Padfone 2 zede nereden çıktı ki?
    Kaçırdığım bir sorun mu var?
  • bcaner35 kullanıcısına yanıt
    HOCAM SEN SORUNUNU HALLEDEMEDİN Mİ DAHA ??
  • Geçen gün tableti düşürdüm... camı çatladı... sadece çatlak olsa yine kullanıcam ama dokunmatik özelliğide gitti... o yüzden yeni bir tablet station arıyorum... sadece tablet station satacak var mı? Veya ekranı tamir etmek gibi bir şansım olur mu? Olursa nerede yaptırırız bileniniz var mı? Şimdiden çok teşekkürler.
  • *Arkadaşlar siyah 64 gb isteyen varmı. pasaport kaydı yapıldı.bluetothlu kalemiyle birlikte.çok sıkıştım paraya ihtiyacım var
    istanbul-- 5327059606..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensationcnr -- 15 Eylül 2013; 17:12:30 >
  • rasim82 R kullanıcısına yanıt
    bi arkadaş padfone numu şarja takıcam derken giriş kısmını bozdu. çarşamba günü asus istanbula gönderdim perşembe ellerine geçti cuma günü kargoya vermişler. Ürün şu an tamir olmuş olarak elime geldi. Ücret de istemediler uluslararası garanti kapsamında saydılar sanırım.

Kullanıcı Arkadaşlar,

asusparts.eu diye bir siteden batarya getirtmeyi düşünüyorum. Daha önce alışveriş yapan oldu mu? batarya alıp başka bi yerden değiştiren oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ry3ry -- 16 Eylül 2013; 16:53:30 >
  • Aksilikler bitmiyor... şimdide kamera durduk yere çalışmaz oldu. Ne yapabilirim, bir önerisi olan?

• Slm...ben de bugün asus padfone 2 aldım...yeni yeni alışmaya çalışıyorum... yalnız android sürümü 4.1.1 diye gösteriyor güncelleme almadı mı bilgisi olan varmı

• Slm... bende bugün padfone 2 aldım...kurcalamaya başladım seri bir cihaz yalnız android 4.2 güncellemesini almadı mıbenim cihazımın sürümü 4.1.1 bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi...

• Bangkok'dan amcama gecen ay asus hd ekranli, telefon ozellikli, muhtemelen 8 ya da 16 gb olan 7" tableti 200 usd ye almistim, phone yaziyordu...

Ayni fiyata ciplak gozle 3 boyutlu olarak filmleri hd 7" ekranda izleyebileceginiz tayland mali tablet de vardi, gercekten cok basariliydi, hediye olacagi icin bilinen marka diye asusu almistim, bilginize:)

• Arkadaşlar yurtdışından Padfone 2 getirdik. Android 4.1.1 yüklü. Fakat Akbank banka uygulamasını yüklemeye çalıştığımızda cihazınızla uyumlu değildir yazıyor ve uygulamayı yükleyemiyorum. Böyle bir şey olabilr mi yoksa bir yerde hata yapıyor olma ihtimalim var mıdır sizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaxxiinn

Slm... bende bugün padfone 2 aldım...kurcalamaya başladım seri bir cihaz yalnız android 4.2 güncellemesini almadı mıbenim cihazımın sürümü 4.1.1 bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi...

Asus 4.2 yi atladı. yakın zamanda 4.3 guncellemesını verecek. 2013 3. ceyrek denmıstı ama henuz ses cıkmadı bekliyoruz.
  • offjungle O kullanıcısına yanıt
    İlk açtığım zaman aynı sorunu bende de verdi.Dün yükledim öyle bir problem çıkarmadı. Heralde sadece telefona yüklemek gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.