Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. benim padfone2 de otg kablo sadece telefon modunda çalışmaya başladı. daha önce sadece tablet modun da çalışıyordu. daha önce böyle birşey ile karşılaşan var mı acaba ? bir yerden böyle bir ayarı var mı ?
  • arkadaşlar bendede a86 new ınfınity var sim kart okuma hatası veriyor çıkarıp takınca düzeliyor fabrika ayarlarına döndüm ve sim kartı yeniledim yine de olmadı karsılasan oldumu hiç daha 1 aylık telefon
  • simostation S kullanıcısına yanıt
    kestirilen sim kartlarda bu sıkıntı olabiliyor. kestirdi isen eğer, yenisini almanı tavsiye ederim.
  • Dedigim gibi kestirmistim ama oyuzdendir diye cuma gunu yenisini cikarttim gene ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cceviz kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda goruntu aktarma modlari var oraya bir bak

• elinde fazla data kablosu yada kutu içeriğinden çıkan ufak micro usb kablo olan varsa talibim.telefonu kırılan bozulan varsa pm bekliyorum.
  • swerkan kullanıcısına yanıt
    servisi ara sana maille havale yapacağın hesabı gönderiyorlar. yatır parayı 40 tl ye gönderiyorlar
  • arkadasla, bi ara padfone infinity satiyordum, tekrardan satiyorum, full kutulu pasport kayitli sorunsuz tertemiz ciziksiz.. ilgilenen pmden ulasabilir
  • Arkadaşlar,
    Daha önce söylenmedi sanıyorum. Asus kendi sitesinden Padfone 2 ve Padfone infinity'ye 4.4 Sürümünü yayınlayacağını açıkladı. Söylediklerine göre Q2'deki çıkacakmış. Dolayısıyla haziran sonuna kadar çıkarması bekleniyor.

http://www.asus.com/News/ooRHdSBjKOGE6uZI#.Uw9Y2LiiYag.google_plusone_share
  • Padfone 2 sadece station satan varsa irtibata geçebilir. 2 tane de alma ihtimalim var.

• Arkadaşlar ben almak istiyorum ancak 2 sorum var
    1. Android güncellemesi alır mı ?
    2. kasma ve donma var mı bu cihazda
  • Android güncellemesi muallakta. Gelecek gibi görünüyor.
    Kasma, donma hemen hemen hiç olmadı. (Aslında hiç başıma gelmedi ama belki cihazı kasan birileri olmuştur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

Arkadaşlar ben almak istiyorum ancak 2 sorum var
    1. Android güncellemesi alır mı ?
    2. kasma ve donma var mı bu cihazda

- Kamerasi mutlaka tozlaniyor ve kullanilamaz hale geliyor. Ya kendiniz sokup temizleyeceksiniz ki tahmin ettiginizden cok daha zor ya da servise gidecek ve para isteyecekler.
    - Sarj soketi mutlaka bir sure sonra arizalaniyor. Cunku kendi kablsou bozulunca standart mikro usbleri kullanmaya basliyorsunuz ve soketin icindeki baglanti pinleri tel seklinde yapilmis ve egriliyorlar. Normalde diger telefonlarda tel seklinde degil
    - Hicbir zaman donma problemi yasamadim
    - Mutlaka 4.4.2 guncellemesi alacak ama 5 guncellemesinin gelecegini sanmam.
    - Tabletinin cami cok dayaniksiz. Kirilma olasiligi yuksek, dikkatli olmak lazim.
    - Kasasi cok iyi ama dis cercevesinin en alt ufak kismi diger taraflari gibi aluminyum olmadigi ve plastik oldugundan boyasi dokuluyor.
    - en yuzeyinin cam kisminin basladigi yerden isik siziyor. Bana gore problem degil ama bazilari problem edebilir.

Son olarak bir daha asus mobil cihaz almayi dusunmuyorum.

• Yeni çıkan modeline nasıl ulaşabiliriz acaba bu cihazın. Padfone Infinity A86 olan cihaz yani. Getiren satan var mı ?
  • Hadi yine iyiyiz :)
    ASUS Announces Android and ZenUI Software Upgrade for PadFone 2, PadFone Infinity and New PadFone Infinity

2014/02/27
    ASUS is delighted to announce that updates to Android 4.4 ('KitKat') are currently in preparation for all ASUS PadFone 2, ASUS PadFone Infinity (Asia & Russia)/ ASUS PadFone A80 (Europe) and New PadFone Infinity models. Additionally, in keeping with our commitment to providing the best customer experience, these updates will all include ASUS ZenUI, the stunning new user interface developed by ASUS for its latest mobile devices. ASUS ZenUI takes the mobile experience to a new level, giving users new and exciting ways of interacting with their devices.

For ASUS PadFone 2 and ASUS PadFone Infinity (Asia & Russia)/ ASUS PadFone A80 (Europe), the Android 4.4 update is provisionally planned for release by the end of Q2, 2014. For New PadFone Infinity devices, the update is scheduled for Q3, 2014. We will provide more specific information on the timing of these updates at a later date.

• Merhaba;

Arkadaşlar asus padfone 2 için ekran ve dokunmatik camı ihtiyacınız olması durumunda www.hedefcomputer.com dan tedarik edebilirsiniz stok olmaması durumunda telefon edip sorunuz yolda falan olabiliyor stok bittikçe sipariş ediliyor çünkü.
  • Bataryayı değiştiren var mı nereden temin edebiliriz?

• Arkadaşlar amcamda almanyadan getirtmişti kendine padfone 2, ve dün akşam elinden düşürdü ekran kırıldı, bi yerde sorduk sadece ekrana 290 tl fiyat verdiler artı işçilikle 320 civarı söylendi, bu konuda bilgisi olan yönlendirme yapabilecek var mıdır.?
  • merhabalar, Padfone 2 için batarya perfons bilgisi verebilirseniz çok sevinirim.
  • arkadaslar..... tekrardan padfone infinity + tablet satiyorum., full kutuludur garantisi devam ediyor, telefonun ve tabletin orjinal kendi kiliflari vardir deri + pasport kayitlidir, kapanma riski derdi SIFIR.. ilgilenenler pmden ulassin.. CIDDI ALICILAR.. acildir
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.