Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim tablet ekranı kırıldı, tamir fiyatlarıyla ilgili yada sıfır tablet fiyatıyla ilgili bilgisi olan var mı ??
  • 30unda yani bu pazartesi 4.4.2 yayinlaniyormus.

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★

• inshroud kullanıcısına yanıt
    Çok hızlısın hocam, ben de tam linkleri atacaktım :)
  • kuran yada güncelleyen varmı ? ben kontrol ettiğimde internet hatası veriyor.
  • :) bugün yayınlanacağını haber vermişlerdi, 2014'ün ikinci çeyreğinde yayınlanacak dediler, son gün bugündü :) ben de takip ediyordum..

görür görmez indirmeye başladım fakat aşırı yüklenme var diye sanırım, oldukça yavaş iniyor. Şimdilik 3 saati var gibi görünüyor. (50 kb/s civarı)
  • pc den mi indiriyorsun telefondanmı?
  • ikisinden de indiriyorum garanti olsun diye.

İndirmeyi başlatmada sorun varsa ve benimki bittiğinde indirememiş olursanız alternatif bir yere upload etmeye çalışırım.
  • bende root mu var acaba ondan bağlantı hatası veriyor olmasın
  • rootlu olmasıyla falan alakası yoktur. Yazılımsal bir şey değil, dosya indirmekten ibaret bu aşama. Telefondan internete bağlanıyorsanız dosyayı indirmekte de sıkıntı olmaması lazım. Siteden kaynaklıdır.
  • BEN format attım telefona yine bağlantı hatası veriyor. yani şöyle wifi yada geniş bant seçin ağ bağlantı ayarlrınızı yapın diyor :)
  • pc indirme linki verebilirmisin
  • Cihaz sku versiyonu ne? (wwe, tw, cn, jp, ru, starhub, hk, cht)
  • wwe yazıyor kardeş
  • buütün kişisel bilgiler ve ayarlar gidecek diyor.heyecan yapıp dalmayın hemen

asus pc tool diye setup koymuşlar utilities altına onunla yedek alabilirsiniz diyor.
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/Mobile_Phone/PadFone2/ASUSPCToolSetup_A68_v1_0_0_6.zip
  • Download bitti, yüklemeye başladım. Yüklenmesi uzun sürecektir. Sorun vs olursa buradan haber ederim.
  • moborobo ile yedeğinizi alın sıkıntı olmaz. yüklüyor bakalım takıldı gibi sanki ama :) biraz daha bekleyelim
  • aynı yükleme hızasında baya bir durdu hiç ilerlemeden ..takıldı sandım ama devam etti. henüz daha bitmedi. açılış ekranı değişmiş tabi
  • Acayip değişmiş :)

Acayip...
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.