Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni telefon almış gibi sevindin valla:D
  • telefon ekranını tv de paylaşma da gelmiş
  • Vay be adamlar sözünü tuttu. Helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensationcnr

yeni telefon almış gibi sevindin valla:D

ben satmayı düşünüyordum satmaktan vazgeçtim valla :))
  • bu arada farkındamısınız bir avuç adam kalmışız
  • quote:

Orijinalden alıntı: swerkan

bu arada farkındamısınız bir avuç adam kalmışız

sıkıntı çektik satıpta kurtulamıyorumda :) ama ben memnunum ..gözüne çarpan yenilik varsa payaşalım..ayarlarda usb hata ayıklama die birşey vardı.nerreye gitti o..diğer programlar görmüyo telefonu
  • Çok net grafik hatası var. Aşağı kaldırırken titreme yapıyor ekran. Onun haricinde başka problem görmedim henuz. Çok akıcı ve hızlı. Uygulamalarından ise biseyler var ama çöp olanlar da var. Ben memnunum. Arayüz değişikliği telefonu yeniliyor
    Performans problemi yaşayana kadar satmam.

• arkadaşlar batarya alanınız varmı yedek parça nereden bulaibliriz
  • Yeni klavyesi baya güzel olmuş. Bir süre deniyeceğim. Bende grafik hatası yok hiç . Şimdilik daha stabil ve akıcı gibi gözüküyor. Ayrıca bariz bir şekilde pil sarfiyatı azalmış.

• Arkadaşlar padfone 2 den satan varsa yada infinity 1200 lira param var g.gidiyor yada benzeri yerlerden satabilecek olan bana acil ulaşsın telefonsuz kaldım bundan istiyorum aranıza alın beni :) buralarda acemiyim konu takibimde
  • Arkadaşlar yedegini nasıl alıyorsunz herşeyin.

• Bir guncelleme daha geldi. kitkat ile gelen hatalari duzeltiyor. Daha onceki mesajimda bahsettigim grafik hatasi da duzeltilmis.

Asus'un sitesinden indirebilirsiniz. telefondan gorunmuyor guncelleme oldugu.
  • Yukleme yapınca gene ne var ne yok siliniyor mu acaba?

• cceviz kullanıcısına yanıt
    Silinmiyor, hersey ayni kaliyor. cok buyuk bir guncelleme degil. sadece hatalari duzeltiyor.
  • arkadaşlar padfonu perte çıkan yada diyafon hoparlorü nerden bulabiliriz.
  • www.asusparts.eu dan bakabilirsin. buyuk ihtimalle orada vardir
  • Yeni bir güncelleme daha geldi. Son kalan hataları düzeltmeye yönelik sanıyorum. Yükledikten sonra kontrol ettiğimde ışıklandırma probleminin çözüldüğü gördüm ama ekran beyazlama problemi hala duruyor, çözülememiş.

PadFone2 Firmware: V11.8.4.12 Only for WWE SKU (Android 4.4)
    Improvemant:
    1. Fix the error of backlight after DDS
    2. Fix accidental error of auto answering the phone after DDS
    3. Fix the error of auto brightness
    4. Fix mode of video recording
    5. Add ASUS backup

Steps of Update:

1. Check SW version of your PadFone2*
    2. Download PadFone Firmware: V11.8.4.12 Only for WWE SKU and Update version of SOP (From “Manual” Item)

※Firmware update cannot do *SKU conversion* and downgrade version.
    Wrong SKU may cause update failure, You can only update your SW version on the Same SKU
    *How to check SW version of your PadFone2?
    Path: [Settings]-->[About PadFone]-->Build number
    Example: You should be able to see the build number WWE_PadFone-11.X.X.X, where “WWE” means SKU.

• arkadaslar.. padfone INFINITY cihazimi tabletiyle beraber satiyorum. cihaz kayitlidir full kutuludur, 2 adet orjinal deri kilif vardir.

kitkat guncellemesi de yapildi.. sikintisiz sorunsuz...
  • arkadaşlar merhaba, yiğenim ekranını kırdığı için bana bırakıp gitti, yanlız modelini bilmiyorum padfone mi padfone 2 midir? ekran değişimi ne kadara malolur? ve nerede tamir ettirebilirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

arkadaşlar merhaba, yiğenim ekranını kırdığı için bana bırakıp gitti, yanlız modelini bilmiyorum padfone mi padfone 2 midir? ekran değişimi ne kadara malolur? ve nerede tamir ettirebilirim teşekkürler

Ekran hiçmi çalışmıyor. En mantikli olan servisten fiyat almak once hatta alirsaniz burada paylaşırsaniz cok iyi olur

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.