Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Padfone 2 telefonum devamlı olarak restart ediyor. Asus logosu çıkıyor sonra tekrar yeniden başlıyor.
    Aranızda bu şekilde sorun yaşan biri var mıdır? Aklıma sadece bataryası bozuktur ihtimali geliyor. Ama sipariş etmeden fikrinizi almak istedim.
    Telefonumdan çok memnunum. Hatta telefon ekranı ve tablet ekranı kırılmıştı. Onları bile kendi ellerimle değiştirdim. Sorunsuz kullanıyordum
    Maalesef yeğenim telefonu düşürdü ve loop problemi başladı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Fikirleriniz benim için önemli.
    Selamlar...
  • telefon ve tablet ekranı kırık olan aletimi asus servise gönderdim toplam 1200 tlye yakın fiyat cıkardılar. geri istedim şimdi aliexpressten sipariş edeceğim varmı daha nce alışveriş yaptıgınız bi uye veya tavsiyeniz.
  • ariney A kullanıcısına yanıt
    aynen orijijnal şarz cihazı kullanmadın diye oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariney

Merhaba;

Padfone 2 telefonum devamlı olarak restart ediyor. Asus logosu çıkıyor sonra tekrar yeniden başlıyor.
    Aranızda bu şekilde sorun yaşan biri var mıdır? Aklıma sadece bataryası bozuktur ihtimali geliyor. Ama sipariş etmeden fikrinizi almak istedim.
    Telefonumdan çok memnunum. Hatta telefon ekranı ve tablet ekranı kırılmıştı. Onları bile kendi ellerimle değiştirdim. Sorunsuz kullanıyordum
    Maalesef yeğenim telefonu düşürdü ve loop problemi başladı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Fikirleriniz benim için önemli.
    Selamlar...

ekranı nasıl aldın kaça aldın.
  • Ben sahibinden..com'da anakartı arızalı telefon buldum. Sağolsun 225 TL'ye tableti de telefonu da verdi. kendim montajını yaptım.
  • caner vural kullanıcısına yanıt
    Yani Bataryayı değiştirsem sorun düzelecek mi?
    aynen bendede sorun oydu gittim değiştirdim ..zaten normaldede şarzı varmış gibi yapıp kapanması bataryanın şişmesi ve bozulması
    peki dostum ön hoparleri duruyormu bende düürdüm ses gitti.valla diğer parçaları duruyorsa kalanı ben alabilirim.
    Ön hoparlör bende de cızırtı yapıyordu. Çin'den sipariş ettim (New Earpiece For Asus Padfone 2 A68 3,79$). Telefon bozulmadan önce sağlam çalışıyordu. Büyük ihtimal halen sağlamdır. Cızırtı yapan hoparlörü her ihtimale karşı saklıyorum.

Aşağıda, elimdeki parçaların resmini ekledim. Birde Tabletin ekran hariç diğer parçaları var. O parçaların resmini daha sonra ekleyeceğim.

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariney -- 13 Şubat 2015; 16:20:45 >

Elimde birde Padfone 2 (A68) için dokkunmatik cam var. Ekranı sağlam ancak dokunmatiği kırık olan varsa ve ekrandan camı ayırabilirse satayım işi görülsün. Ben ucuza ekran bulunca kullanmadım.
    bana ön hoparlör ve arka metal kasa lazım aslındab bide arka kapak
    Ön hoparlör dediğim gibi cızırtılı olarak var. Yani ses gelir ama cızırtılı olarak gelir.
    Resimdeki 10 numaralı parça ve 9 numaralı parçaya ihtiyacın var doğru mu?
    doğrudur.ama asıl amacım ön haporlor.birde usb girişi sağlammı
    USB Girişi sağlam. sorunsuz çalışıyor.

Almak istediğin parçalar:
    - USB Girişi
    - Ön hoparlör (cızırtılı)
    - Resimdeki 10 numaralı parça
    - Resimdeki 9 numaralı parça
    doğrudur başkan..yada ön hoparlörü nerden ne şkilde temn ettin.
    aliexpress'ten aldım
  • bu cihazla ilgileniyorum. tam karar veremedim ama.

satmayı düşünen varsa iletişime geçebilir.
  • Telefonu ilk alan güruhtan kimse kaldımı merak ettim:) Ben 2013 Ocak ta almıştım sanırım daha eski olan kaldı mı?
  • Padfone s varken 2 neden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranim kirilmisti servis 550 tl fiyat cekti ebayden siparis ettim 50 dolara değiştim mutlu mesut bugunden itibaren yasamaya devam ediyoruz. OyokkendeE zenfone 5 almıştım kadere bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.