Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tigerson

arkadaşlar merhaba, yiğenim ekranını kırdığı için bana bırakıp gitti, yanlız modelini bilmiyorum padfone mi padfone 2 midir? ekran değişimi ne kadara malolur? ve nerede tamir ettirebilirim teşekkürler

Cihaz Padfone 2. Yapılabilecek en mantıklı şey, İstanbul'da yer alan ASUS servisini aramak ya da direkt olarak servise kargolayarak ücreti mukabilinde ekranın değişini istemek. Cihazın ekranı ve dokunmatiği çeşitli sitelerde bulunabiliyor, buralardan da bakabilirsiniz.

Bu arada bana da padfone 2'nin tablet kısmı lazım. Evde ve işyerinde 2 adet bulundurmak istiyorum. Satmayı düşünen varsa talip olabilirim.
  • teşekkürler arkadaşlar, ekran ve dokunmatiği dışında bir sıkıntı yokmuş bulunduğum yerde bir servisle görüştüm, kendileri parça sıkıntısından dolayı yapamayacaklarını söyledi, söylediğiniz gibi asus servisiyle irtibata geçeceğim.
  • tigerson kullanıcısına yanıt
    Cihazınız Padfone 2. Servis 400-500 lira ister büyük ihtimalle. Model Türkiye'de olmadığından başka yerde sağlam parça olmadan yaptıramazsınız.
  • merhaba arkadaşlar.
    Padfone serisinin olayı nedir?
    pederin telefon arızalandı. ona yeni birşey alacaktık. benim s4 ü ona vermemi ve Padfone 2 almamı önerdi bir arkadaş.
    tabletin amacı nedir. Arka tarafına telefon yerleştirmeden de tablet açılabiliyor mu?
    kullanan arkadaşlar Padfone 2 den memnun musunuz?
    Root rom vs işlerle uğraşmam stabil çalışsın şarjı günlük 1-2 saat konuşma 3g hep açıkken 12-16 saat pili dayansın yetiyor benim için.

Birde yeterli aksesuarı varmı telefonun acaba?
  • Tablet ve telefonun ikisininde sarj girişinde problem var. Değiştiren veya tamir ettiren oldu mu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: se12g1

Tablet ve telefonun ikisininde sarj girişinde problem var. Değiştiren veya tamir ettiren oldu mu hiç?

bir kere telefonu servis ücretsiz şarj girişini değiştirdi ama bana denk geldi sanırım ücretsiz değişim

nette şarj girişi satılıyor 16 yada 25 dolar gibi birşeydi yanış hatırlamıyorsam
  • quote:

Tablet ve telefonun ikisininde sarj girişinde problem var. Değiştiren veya tamir ettiren oldu mu hiç?

telefonun girişini servise değiştirttim 80 TL parça + 70 TL servis ücreti aldılar. tabletinkini de tanıdık bir tamirci normal micro usb girişi ile değiştirdi esksinden daha kullanışlı oldu. garanti sıkıntın yoksa internetten spariş verip kendin de değiştirebilirsin. soketli olduğu için değiştirmesi çok basit.
  • padfone2 nin sadece tabletini satmak isteyen var mı acaba ? benimki iyice haşat oldu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: swerkan

quote:

bir kere telefonu servis ücretsiz şarj girişini değiştirdi ama bana denk geldi sanırım ücretsiz değişim

nette şarj girişi satılıyor 16 yada 25 dolar gibi birşeydi yanış hatırlamıyorsam

Bende telefonun sarj girişini bi defaya mahsus olmak üzere servisten ücretsiz olarak değiştirmiştim.
    Bataryayı değiştiren var mı nereden temin edebiliriz servisten 12o liraya tedarik edebileceğim söylendi şu anda 2 saatlik kullanımda batarya tamamen bitiyo bir günü çıkartamıyorum servis dışında değiştirenler bilgi verirse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flashmmm -- 23 Ekim 2014; 10:31:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkürler arkadaşlar bende telefonu orjinal, tableti standart microusb ile değiştirmeyi deneyeceğim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

arkadaşlar merhaba, yiğenim ekranını kırdığı için bana bırakıp gitti, yanlız modelini bilmiyorum padfone mi padfone 2 midir? ekran değişimi ne kadara malolur? ve nerede tamir ettirebilirim teşekkürler
     ★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★
     ★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★

Merhaba ekranı yaptirabildinizmi acaba benimde kırıldı dokunmatigin bir kismi çalışıyor sadece yada teCrube eden baska biri varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar. Padfone 2 yi 4.4.2 ye güncelledikten sonra root layan oldumu acaba?
  • Padphone Infinty 2 var yurtdisinda, ozellikleri deli aletin... Turkiyeye ne zaman gelir acaba...
  • Arkadaşlar merhaba bende asus padfone new infinity almayı düşünüyorum a86 olan modelden alıp kullanan var mı acaba önerirmisiniz düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  • Telefonun Micro USB şarj soketini ben de serviste değiştirdim. İnternetten parça tedarik edip yapmak çok mantıklı gelmedi parça fiyatları 40-50 $-€ civarında idi. 150 TL aldılar bir de hoporlorü patlamıştı onu da ücretsiz değiştirdiler.

Bu arada Note-4'e geçme gibi bir düşüncem vardı. Bir hafta dandik bir android telefon kullanınca telefonun kıymetini anlıyorsun. Telefon çok hızlı geldi menüleri uygulamalar fln:) Bu kadar para verdikten sonra herhalde bir 2 sene daha kullanırım. Değiştirmenin ne kadar lüzumsuz ve aslında ihtiyaç olmadığını farketmiş oldum.
  • Yeni güncelleme gelmiş.

http://www.asus.com/Tablets_Mobile/PadFone_2_A68/HelpDesk_Download/

PadFone2 Firmware: V11.8.4.23 Only for WW SKU (Android 4.4)
    Improvemant:
    1. Removed all the driving mode UI
    2. Improved automatic font ordering
    3. Improved GPS voice navigation system of Garmin
    4. Improved Wi-Fi connection
    5. Improved call recording quality
    6. Fixed the issue of backlight
    7. Improved fast video recording under the Camera mode

Steps of Update:

1. Check SW version of your PadFone2*
    2. Download PadFone Firmware: V11.8.4.23 Only for WW SKU and Update version of SOP (From “Manual” Item)

※Firmware update cannot do *SKU conversion* and downgrade version.
    Wrong SKU may cause update failure, You can only update your SW version on the Same SKU
    *How to check SW version of your PadFone2?
    Path: [Settings]-->[About PadFone]-->Build number
    Example: You should be able to see the build number WW_PadFone-11.X.X.X, where “WW” means SKU

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/Mobile_Phone/PadFone2/WW_PadFone2-user-11.8.4.23-UpdateLauncher.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

Yeni güncelleme gelmiş.

http://www.asus.com/Tablets_Mobile/PadFone_2_A68/HelpDesk_Download/

PadFone2 Firmware: V11.8.4.23 Only for WW SKU (Android 4.4)
    Improvemant:
    1. Removed all the driving mode UI
    2. Improved automatic font ordering
    3. Improved GPS voice navigation system of Garmin
    4. Improved Wi-Fi connection
    5. Improved call recording quality
    6. Fixed the issue of backlight
    7. Improved fast video recording under the Camera mode

Steps of Update:

1. Check SW version of your PadFone2*
    2. Download PadFone Firmware: V11.8.4.23 Only for WW SKU and Update version of SOP (From “Manual” Item)

※Firmware update cannot do *SKU conversion* and downgrade version.
    Wrong SKU may cause update failure, You can only update your SW version on the Same SKU
    *How to check SW version of your PadFone2?
    Path: [Settings]-->[About PadFone]-->Build number
    Example: You should be able to see the build number WW_PadFone-11.X.X.X, where “WW” means SKU

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/Mobile_Phone/PadFone2/WW_PadFone2-user-11.8.4.23-UpdateLauncher.zip

Aleti önceden tablete takarken acayip kasılıyordu. Bu sorun giderilmiş. Bu bile yeter bana . Teşekkürler.

Bu arada ekran değişimi yapan kimse varmıdır??

• Rica ederim.
    Benim de tlf uyandığındaki ekranın aşırı kontrast problemini çözmüş görünüyor. Ek olarak da kablsozu bağlantı performansındaki artışı farkediliyor.
  • padfone2 4.4.2 yi rootlamak isteyen arkadaşlarhttps://towelroot.com/ adresinden ortadaki turuncu işarete basarak indirdikleri tr.apk yı telefona kurup çalıştırmaları yeterli olacaktır.
  • Telefon en son şarjının kısa sürede bitmesi, %30lardan yarım saatte boşalması, şarja takıldığında da %40 lardan başlaması sebebiyle beni sinir etti. Kameradaki toz, cızırdayan hoparlör, yanmayan tuş ışıkları, bozuk şarj soketi de üstüne tuz biber olunca gidip iphone6+ aldım.
    Padfone'u da servise verdim. Servisten batarya değişimi hariç tüm sorunları 150tl ye tamir ettiklerini söylediler. batarya değişimi isteniyorsa 150tl daha vermem gerektiğini söylediler. O yüzden değiştirtmedim.
    Yarın telefonu almayı planlıyorum. Perşembe günü servis kapalıymış. Yaptırmak isteyen arkadaşlara duyrulur.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.