Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pazer89

quote:

Orijinalden alıntı: king58

Arkadaslar samsung note 2 mi satip asus padfone infinity 64gb siparisini hafta sonu vermeyi dusunuyorum, sizlerden ogrenmek istedigim bir kac konu car .
    1. Telefona hafiza karti takilamadigi biliyorum, acaba tablete usb veyada hafiza karti takabiliyormuyuz?
    2.)tabletten tv ye direkt olarak hdmi ile baglanti yapabiliyormuyuz
    3. Ben note 2 den tv ye kablosuz olarak goruntu aktarabiliyorum, acaba asus ile bu yapilabiliyormu?

telefonu nasil ve ne kadara aldigimi merak ediyorsaniz.... Danimarkada yasiyorum, bura 64gb lik versiyonun fiyati yaklasik 900 eur. satislarda bu hafta basliyor.

cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

Selamlar, Kazakistan'dan 970 dolar civarına 64gb versiyonunu aldım infinity'nin. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum sorulara gelirsek;

1- Kart hiç bir şekilde takılamıyor ancak usb otg desteği var.
    2- Evet, benim kutudan asus hdmi adaptörü de çıktı bir ucu klasik hdmi çıkışı veriyor ayrıca mini usb girişi de var yani hem tvye çıkış veriyor bir yandan da şarj olabiliyor.
    3- Var diye biliyorum ama denemedim.

Kardeş Selam. Bende Kazakistan da yaşıyorum. Dediğin gibi 900 usd civarında satılıyor burada. Ürünü sen kullanıyorsun. Nasıl memnun musun ?
    Bilgi verirsen çok sevinirim. Ciddi şekilde almayi düşünüyorum. Lütfen görüşlerini yazarsan çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ciddi anlamda tekrar tekrar soruyorum...
    pf2 ti Root eden varmı? varsa anlatır mısınız?
    asus Echo sadece infinityde mi olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri35

quote:

quote:

Arkadaslar samsung note 2 mi satip asus padfone infinity 64gb siparisini hafta sonu vermeyi dusunuyorum, sizlerden ogrenmek istedigim bir kac konu car .
    1. Telefona hafiza karti takilamadigi biliyorum, acaba tablete usb veyada hafiza karti takabiliyormuyuz?
    3. Ben note 2 den tv ye kablosuz olarak goruntu aktarabiliyorum, acaba asus ile bu yapilabiliyormu?

telefonu nasil ve ne kadara aldigimi merak ediyorsaniz.... Danimarkada yasiyorum, bura 64gb lik versiyonun fiyati yaklasik 900 eur. satislarda bu hafta basliyor.

Selamlar, Kazakistan'dan 970 dolar civarına 64gb versiyonunu aldım infinity'nin. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum sorulara gelirsek;

2- Evet, benim kutudan asus hdmi adaptörü de çıktı bir ucu klasik hdmi çıkışı veriyor ayrıca mini usb girişi de var yani hem tvye çıkış veriyor bir yandan da şarj olabiliyor.

Kardeş Selam. Bende Kazakistan da yaşıyorum. Dediğin gibi 900 usd civarında satılıyor burada. Ürünü sen kullanıyorsun. Nasıl memnun musun ?
    Bilgi verirsen çok sevinirim. Ciddi şekilde almayi düşünüyorum. Lütfen görüşlerini yazarsan çok sevinirim.

Hocam su anlik alma derim cunku bugun yeni guncelleme geldi hemen yukledim ancak istasyona taktim goruntu yok ne telefon takildigina dair bir tepki veriyor ne de tablet. Napacagimi bilemedim hard reset wipe vs hersey denedim ancak tablet kullanilamaz durumda. Sulpaktan almistim garantiye goturecem bakalim nolacak o yuzden bekle derim. Ayrica telefon gelmeden once on siparis vermistim ve bir kac kez gidip sulpakta sormustum geldi mi diye onlar da bir adet geldigini ancak tabletin calismadigini o yuzden geri gondereceklerini soylemislerdi. Yani kisacasi sorunlu bir cihaz gibi gozukuyor ki ben aslinda biraz da tablet amacli almistim piyasada daha iyi bir android tablet olmadigi icin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam su anlik alma derim cunku bugun yeni guncelleme geldi hemen yukledim ancak istasyona taktim goruntu yok ne telefon takildigina dair bir tepki veriyor ne de tablet. Napacagimi bilemedim hard reset wipe vs hersey denedim ancak tablet kullanilamaz durumda. Sulpaktan almistim garantiye goturecem bakalim nolacak o yuzden bekle derim. Ayrica telefon gelmeden once on siparis vermistim ve bir kac kez gidip sulpakta sormustum geldi mi diye onlar da bir adet geldigini ancak tabletin calismadigini o yuzden geri gondereceklerini soylemislerdi. Yani kisacasi sorunlu bir cihaz gibi gozukuyor ki ben aslinda biraz da tablet amacli almistim piyasada daha iyi bir android tablet olmadigi icin.

Anladım kardeş.
    Verdiğin bilgiler için Saolasin. Bende sulpaktan alacaktim. Umarım garantide sıkıntı yasamazsin. Ürün ile ilgili bir gelişme olursa burada paylasirsan çok seviniriz. Tekrar Saolasin.

• Hocam biraz yabancı forumlara baktım da infinity kullanıcısı pek yok ama 1-2 kişide rastladım tabletin çalışmadığına ama padfone 2'nin de bu tarz sorunları olduğunu bir çok yerde gördüm. Özellikle tablete takıp update yaptıklarında (zaten tel update olduktan sonra tablete taktığınızda bir de öyle update oluyor) tabletin bozulduğunu okudum tabi biraz da şans işi olabilir ilk kez bir elektronik cihazım bu kadar erken bozuldu ki 2010dan beri android kullanıyorum ve 4. android cihazımdı diğerleri hala çalışıyor sorunsuz.
  • Evet ben telefonum bozulmadan önce root yapmıştım ama şimdi telefon servise gittikten sonra root yapmak için gerekli downloader moda alamadığım için yapamıyorum. Da developers sitesinde aratirsaniz gerekli bilgiyi bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasim82

Evet ben telefonum bozulmadan önce root yapmıştım ama şimdi telefon servise gittikten sonra root yapmak için gerekli downloader moda alamadığım için yapamıyorum. Da developers sitesinde aratirsaniz gerekli bilgiyi bulabilirsiniz.

riski var diyorlar doğrumudur.? garanti dışı kalır felan diyor.

• Kılıf yada ekran koruyucu kullanan arkadaşların tavsiyelerini alabilirmiyim.Ebay'den kendime göre kullanışlı bir kılıf bulamadım.Sipariş ettiğim ekran koruyucuda çok dandik çıktı kullanamıyorum.Kılcal çizikler başladı yavaş yavaş kılıf almak şart oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofthebakkals

quote:

Orijinalden alıntı: asuspadfonecu

quote:

Orijinalden alıntı: artur_2929

4700TL vermiş 2 cihaz almışım. 200TL kayıt parası umrumda degil. Telefonlar kapanalı tam 2 ay oldu. ben 2 aydır size iyi niyetle yaklaştım ha bugün ha yarın halledecek dedim. Dogrudur dolandırılmış olabilirsiniz. Ben sizinle ticaret yapıyorum. Sizi bilirim. 2 aydır magdur oluyorsam bir yerde yanlışlık var demektir. Salak yerine konmanın anlamı yok.

Ayrıca yazdıklarınıza karşılık bir mesaj paylaşmak istiyorum.
     ★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★

AB içerisinde garantisi olduğunu söylüyorum, ayrıca Asus Türkiye teyid etti burda da defalarca paylaşıldı hocam. Dediğim gibi cihaz temin ettiğim arkadaşlardan sorun yaşayanlarda ücretsiz şekilde Asus Türkiye servisinde tamir ettirdiler. Hatırladıklarımdan birisi kingofthebakkals idi sanırım. Ayrıca sorun yaşadınız, Asus Türkiye kabul etmedide AB garantisi için yardımcı mı olmadım? Benden bu konuda yardım talep etmediniz ki.
    Kayıtlar konusunda da olan ortada ben haksızım ama dolandırıldığımı söylüyorum. Millet kayıt için cüzi rakamlar verirken, burdaki Hasan bey denen şahıs bedavaya yaparken ben kayıt başına 130lira para verdim. Geride almak için tehdit ediyorum, vereceğim diyor cevap vermiyor oyalıyor. Bende haliyle sizi oyalamış oluyorum. Çıkartıp cebimden vereyim imkanım olsa ama ekonomik sıkıntı yüzünden kendi cihazımı sattım diyorum onuda bu forumdan arkadaş aldı inanmazsanız sorabilirsiniz. O paraların benim cebime girmediğine emin olun, ama olursa imkanım ilk sizin iadenizi yapmaya çalışacağım.

Son olarak ticari olarak istediğiniz kadar kötüleyin ben buraya geldiğim günde telefon satıcısı değildim, amacım ticaret yapmak değildi. Eskiden kalan bağlantılarımıda kullanarak asla alamayacağım bir telefona başkalarına alabilecekleri zamandan daha erken zamanda telefon temin ederek sahip olabilmekti. Onuda zaten tekrardan satmak zorunda kaldım. Telefonları temin ederkende elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, takdir sizin. Sıkıntı çıkanlarda da elimden geleni yaptım. Benim satmadıklarımda dahi yardımcı olmaya çalıştım. Bundan sonrada aynı şekilde yardımcı olmaya devam edeceğim. Tüm irtibat bilgilerim ortadadır hiçbir yere kaçmıyorum. Gelip hırsını benden çıkartmak isteyen varsa da Türkiyeye geldiğimde adres veririm isteyen istediğini yapsın.
    Kısmen sorumlusu olsam da benim imkanlarım dahilinde olmayan olaylardan dolayı bu kadar kolay suçlanacak isem isteyen gelsin dövsün, isteyen yüzüme tükürsün ama kayıt olayı elimde değildi. Forumun en başlarındaki sayfalarından itibaren okursanız anlayacaksınız. Hatta ben bu konuda garanti vermediğim için başta bir çok arkadaş kayıt garantili Hasan beyden cihaz alıp sonunda yine aynı şeyle karşılaştılar.

Ben açıklama yaparak ne sıyrılmaya çalışıyorum ne de başka bir şey, şu an sizinde bildiğiniz gibi tek yapabileceğim kayıtların iadesi için parayı alıp size ulaştırmak. Alamazsamda imkanım olduğu an cebimden öderim. Turkiyede olsam gidip adamın kafasına çökecem ama telefonla ancak oyalanıyorum sanırım. Bunun karşılığında da sizi oyalıyorum zannediyorsunuz, bundan bende rahatsızım fakat elimden gelen budur. Varsa başka öneriniz onuda yapmaya hazırım.
    Selamlar

GARANTİ KONUSUNDA BİR SIKINTI YOK ARKADAŞLAR. GEÇEN HAFTA KARGOYLA TEKRAR GÖNDERDİM, DAHA ÖNCE TAMİR EDİLMİŞ HOPALLÖRÜM, ŞİMDİ HOPALLÖR YENİSİYLE DİĞİŞTİ VE KAMERA CAMINDAKİ TOZLANMA NEDENİYELE LENSİ DEĞİŞTİ. TEK KURUŞ (KARGO ÜCRETİ DAHİL) PARA VERMEDİM. PAZARTESİ GÜNÜ TELEFONUM KARGOYA VERİLECEK. GARANTİ KONUSUNDA ERTUĞRULDA HER ŞEKİLDE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTI, KABUL ETMEZLERSE YURT DIŞINDA GARANTİSİ İÇİN ARACI OLAYIM DİYE FAKAT GEREK KALMADI. ASUS TÜRKİYEDE GARANTİ KAPSAMINDA CİHAZLA İLGİLENDİ.

PASAPOR KAYDI KONUSUNDA, "sensationcnr" SEN NASIL ERTUĞRULA GÜVENDİYSEN, O DA BAŞKASINA GÜVENİP İŞ YAPTIRMIŞ. İKİNİZDE DE HATA VAR BENCE. FORUMDA BİR SÜRÜ SAYFA YAZI VAR , PASAPORTLA GİDİP KAYIT ETTİRMEDİĞİNİZ SÜRECE KİMSEYE GÜVENMEYİN DİYE. BİLE BİLE LADES OLMANIN MANASI NEDRİ ARKADAŞLAR.BU KADAR TELEFONU KAYIT ETTİRECEK PASAPORT NASIL BULUNSUN.

SON OLARAKDA TELEFON ŞİRKETLERİNE. BİR FİLM TÜM DÜNYADA AYNI GÜN GÖSTERİME GİREBİLİYORSA, BU SOKTUĞUM TELEFONLARIDA AYNI GÜN HER YERDE SATILAMAZMI. BU CİHAZLARI TÜRKİYEDE ALMAK İÇİN ESKİMESİ Mİ LAZIM A.Q.

benimde bugün durduk yerde hoparlör patladı ne müzik dinlerim ne son ses oyun oynarım.Dubaiden almıştım.Nasıl iş anlamadım bu kadar güzel aletin bu kadar fazla kronik sorunu olurmu ya.Garanti dahili olup olmadığını nasıl anlayabiliyoruz acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Servise goturdum infinityi ve dukkandan alinan diger cihazin da servise geldigini ogrendim. Padfoneclub forumlaribda da yine tableti bozulan birine rastladim. 3. nesli yapiyor asus ama hala kronik sorunlar soguttu cihazdan resmen.

• quote:

Servise goturdum infinityi ve dukkandan alinan diger cihazin da servise geldigini ogrendim. Padfoneclub forumlaribda da yine tableti bozulan birine rastladim. 3. nesli yapiyor asus ama hala kronik sorunlar soguttu cihazdan resmen.

Cok ilginc bir durum ya, valla az kalsin alacaktim. Ama icimde kalmadi da degil, cok tatli cihaz, tabletide cok guzel. Ah ulan ah :S
  • quote:

quote:

Servise goturdum infinityi ve dukkandan alinan diger cihazin da servise geldigini ogrendim. Padfoneclub forumlaribda da yine tableti bozulan birine rastladim. 3. nesli yapiyor asus ama hala kronik sorunlar soguttu cihazdan resmen.

Cok ilginc bir durum ya, valla az kalsin alacaktim. Ama icimde kalmadi da degil, cok tatli cihaz, tabletide cok guzel. Ah ulan ah :S

ya hocam inan benim de gozum baskasina gitmiyor zaten bekledigim bir cihazdi sulpakin sitesinde de predzakas yazisini gorur gormez doldurmustum formu ve sonra 2-3 kere gitmistim sormaya ama gel gor ki RU versiyonlarinda bir sorun var gibi zaten guncellemeden sonra gitti tableti.

• quote:

quote:

quote:

ya hocam inan benim de gozum baskasina gitmiyor zaten bekledigim bir cihazdi sulpakin sitesinde de predzakas yazisini gorur gormez doldurmustum formu ve sonra 2-3 kere gitmistim sormaya ama gel gor ki RU versiyonlarinda bir sorun var gibi zaten guncellemeden sonra gitti tableti.

Ustad simdi sen tableti kullanamiyorsun ve sakin kalabiliyorsun, valla ben ne cingar cikarirdim, en kotu Sulpaktan parasini almak icin kavga falan ederdim herhalde, ya da Asus ofisi varsa basardim falan :))
    Peki ustad bu cikan sorunlar tablet ile ilgili demi, yani telefon normal calisiyor mu, birde bozulana kadar ki performansindan memnun kaldin mi, nasil bi cihaz ?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

İlk padfone'dan beri bekleyen ve almaya çalışan biriyim. Tam Padfone almak üzereyken 2 nin lansmanı yapıldı, başladım 2 yi beklemeye. 2 yi almak üzereyken Infinity'nin lansmanı yapıldı.

Geçen hafta Kırgızistan'daki bir arkadaş vasıtasıyla sipariş verdim. Sizin yazdıklarınızı okumama rağmen verdim siparişi. Gerekirse yükseltme yapmadan kullanacağım. Bu şekilde bir problem yaşamış mıydınız?

• Hayirli olsun umarim sorun yasamazsiniz sonu 29 ile biten guncellemeye kadar hic bir sorun yasamamistim gayet guzel calisiyordu. ben guncellemeden olabilir diyorum da isin su tarafi da var teli tablete takinca ayrica tablet surumu de guncelleniyor o an cikarmamak gerekiyor tabi goruntu gelmeyince ben sok tak yaptim belki o da sebep olmus olabilir ama benimkinden baska alinanin da servise donmesi olayi var.

• Hocam cingar cikaracak kadar dil bilmiyorum zaten yengem ugrasiyor. telefon boyut olarak biraz buyuk yani s4den felan uzun tek elle kullanimi ciddi zor ama gorunus olsun yapi kalitesi olsun guzel yalniz ayni seyler tablet icin gecerli degil biraz dandik plastik gecis yerlerinde biraz bastirinca cit cit sesler geliyor. performans guzel ben pek takilma yasamadim flash da denedim guzel calisiyor tabi tel baya isiniypr ve arkasi aluminyum olunca ciddi hissediliyor. ekran konusunda hem tel hem tablet super, parlaklik, gorus acisi renkler guzel zaten isterseniz renk sicakligini degistirebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazer89 -- 12 Temmuz 2013; 13:52:07 >
  • Bilgiler için teşekkürler. Benim cihaz gelince vakit bulabilirsem belki ayrı bir konu açıp orada devam ederiz.

Padfoneclub.com da bir araştırayım bakalım bu sorunla ilgili birşeyler var mı diye.
  • Merhabalar,

Bende UK den infinity aldırdım. 21 inde geliyor İnşallah. Yeni bir forum başlığı açılabilir aslında. Padfoneclub.com da root ve custom romlar var. Custom rom pek lazım olmayabilir ama root olmazsa olmaz: Titanium backup, adaware, gibi programlar için şart. Xda a da bir kaç topic var.

Gmail in exchange desteği bittiği için acaba stock mail programı nasıl çok merak ediyorum. Samsung un pek parlak değil. CM un iyi olduğunu söylüyorlar ama CM yüklemedim hiç.

Birde ekran koruyucu ve kılıf bulabilir miyiz İstanbul da? Yoksa onları da mı getirtmek lazım.

Benim şu andaki telefonum Note 10.1. Jabra stone 2 ile kullanıyorum. Bunda kulaklığa pek gerek kalmayacak.

Gelince bende detaylarını paylaşırım.

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
  • Benim telefonum da kısa mesafelerde maalesef netleştirme yapamıyor. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: tarer

Merhabalar,

Bende UK den infinity aldırdım. 21 inde geliyor İnşallah. Yeni bir forum başlığı açılabilir aslında. Padfoneclub.com da root ve custom romlar var. Custom rom pek lazım olmayabilir ama root olmazsa olmaz: Titanium backup, adaware, gibi programlar için şart. Xda a da bir kaç topic var.

Gmail in exchange desteği bittiği için acaba stock mail programı nasıl çok merak ediyorum. Samsung un pek parlak değil. CM un iyi olduğunu söylüyorlar ama CM yüklemedim hiç.

Birde ekran koruyucu ve kılıf bulabilir miyiz İstanbul da? Yoksa onları da mı getirtmek lazım.

Benim şu andaki telefonum Note 10.1. Jabra stone 2 ile kullanıyorum. Bunda kulaklığa pek gerek kalmayacak.

Gelince bende detaylarını paylaşırım.

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

Dostum, hayırlı olsun şimdiden.
    Kılıf vs. Aksesuarları türkiyede bulamazsın.
    Yurt dışından almamı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.