Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben daha cihazı kullanamamıştım zaten içini sıfırlayıp vermiştim onun için veri kaybı olmuş mu bilemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustivar -- 15 Mayıs 2013; 12:31:32 >
  • sonunda halloldu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcaner35 -- 30 Mayıs 2013; 6:53:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcaner35

benim cihazda geldi bugün. içi tamamen sıfırlanmış. imei değişmiş..

Bugün BTK ile görüştüm ve anakart değişimiyle IMEI değiştiğini yapabileceğim birşey olup olmadığını sordum.
    ASUS'un bana vermiş olduğu servis fişinde Eski ve Yeni IMEI numaraları ile Anakartın değişmiş olduğuyla ilgili bir ibare var.

Aşağıdaki belgeleri BTK adresine posta ya da kargo yoluyla gönderdiğimde yeni IMEInin kayıt altına alınabileceği söylendi:

- Eski IMEI kaydının yapıldığı Pasaport kimlik sayfa fotokopisi
    - Pasaportun yurda girişle ilgili sayfa fotokopisi
    - Harç ödemesi dekontunun aslı
    - IMEI değişikliği ile ilgili belge (Bu benim durumumda ASUS'tan aldığım servis fişi - Eski ve Yeni IMEI numarası bilgisiyle)
    - Pasaport sahibi tarafından imzalanmış yeni IMEInin kaydı ile ilgili durumu ve talebinizi anlatan dilekçe.

Belgeler ellerine ulaştıktan bi hafta 10 gün içerisinde yoğunluğa göre işlemin tamamlanacağı söylendi.

• Benim telefonda elime yeni geçti. Daha Sim kartımı takmadım. Mustivar arkadaşa teşekkürler IMEI için gerekli evrakları yazmış. Benim telefon cihazı satın aldığım kişinin bir arkadaşın pasaportuna kayıtlı olduğu için biraz zaman alacak evrakları toplamam. Bu nedenle bu işlemler yapılana kadar telefonu kayıtsız IMEI ile ne kadar süre kullanabiliriz acaba? Evrakları tamamlayıp yolladıktan sonra bile 10 gün geçeceği söyleniyor. Bu süre zarfında sim kartı telefona takıp kullanabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim82

Benim telefonda elime yeni geçti. Daha Sim kartımı takmadım. Mustivar arkadaşa teşekkürler IMEI için gerekli evrakları yazmış. Benim telefon cihazı satın aldığım kişinin bir arkadaşın pasaportuna kayıtlı olduğu için biraz zaman alacak evrakları toplamam. Bu nedenle bu işlemler yapılana kadar telefonu kayıtsız IMEI ile ne kadar süre kullanabiliriz acaba? Evrakları tamamlayıp yolladıktan sonra bile 10 gün geçeceği söyleniyor. Bu süre zarfında sim kartı telefona takıp kullanabilir miyiz?

Ben kartımı kestirip takıp kullanmaya başladım büyük ihtimal yeni IMEI kayıt işlemleri tamamlanana kadar kapanacaktır. Kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra sms gelip 1 hafta içinde de kapanacağı yönünde uyarılıyormuş sanırım.
    yani kartı taktıktan sonra kesin olmamakla birlikte maksimum 15 gün kullanım süresi var gibi görünüyor.

Bu arada az önce kameranın özelliklerini test ederken yeni bir sıkıntıyla karşılaştım.
    Kamera odaklayamıyor. Servisi aradım ve tekrar servise götürmem gerekecek :) Artık bu cihazın dertleri bitmeyecek izlenimi veriyor bana bu yaşadıklarım :)

Aranızda kamerada aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mı?

• Hocam bende camera problemi yok... size tekrar geçmiş olsun
  • Arkadaşlar, benim cihaz da geldi. İçindeki tüm bilgiler gitmiş.
    Ama bu imei için gerekli evrakları hasandan toplamak ölüm.
    Sanırım yeniden pasaport kaydı gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasusxx1975

Arkadaşlar, benim cihaz da geldi. İçindeki tüm bilgiler gitmiş.
    Ama bu imei için gerekli evrakları hasandan toplamak ölüm.
    Sanırım yeniden pasaport kaydı gerekecek.

Benim ilk IMEI için başvuru e-devlet üzerinden yapıldığı için belgeleri postalama gibi bir ihtiyaç yoktu.
    Mesela dekontun aslı onun için benim elimde.
    Ama abonelik merkezinden yapılmış ise başvuru zaten belgeler gönderilmiş olması gerekiyor.
    Yani öyle bir durum varsa sadece servis fişi işinizi çözebilir.

(0312) 232 23 23 numarasından BTK bilgi merkezini ararsanız zaten IMEI numarasını sorup ona göre yapmanız gereken
    işlemi göndermeniz gereken belgeleri söylüyorlar.
    Bir de 444 9 777 numarası var ama ben 0312li numaradan ulaşabildim.

Bu arada bu sabah benim cihazı tekrardan servise bıraktım kamera odaklama yapamadığı için.
    Tam kavuştum derken olmadı hiç

• Selam arkadaşlar, nakit ihtiyacından dolayı telefonumu satıyorum. İlgilenenler özelden ulaşabilir, başka hiçbiryere ilan koymuyorum çünkü gönlümden satmak geçmiyor esasen.
    64GB Padfone 2 + Tablet Station + Padfone Bluetooth Stylus headset
    +Tablet kılıfı
    +1 adet Bookshelf tip telefon kılıfı
    +2 takım yedek telefon-tablet ekran koruyucu seti(kullanılmadı)
    + 2 takım(beyaz ve mavi) hard silicone telefon kılıfı (kullanılmadı)

Hepsini acil olduğundan 1750tl'e vereceğim.

SATILDI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgray -- 20 Mayıs 2013; 19:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asuspadfonecu

Selam arkadaşlar, nakit ihtiyacından dolayı telefonumu satıyorum. İlgilenenler özelden ulaşabilir, başka hiçbiryere ilan koymuyorum çünkü gönlümden satmak geçmiyor esasen.
    +Tablet kılıfı

Ertuğrul hocam,
    Fiyat çok iyiymiş.
    Üzüldüm satmanıza :(

• quote:

Orijinalden alıntı: asuspadfonecu

Selam arkadaşlar, nakit ihtiyacından dolayı telefonumu satıyorum. İlgilenenler özelden ulaşabilir, başka hiçbiryere ilan koymuyorum çünkü gönlümden satmak geçmiyor esasen.
    +Tablet kılıfı

Ertuğrul hocam bırakma bizi

• arkadaşlar Hasan ı Sanal Pazardan Yasaklattım. artık kendi tc kimlik nosu ile sanalpazardan işlem yapamayacak ?
    sanalpazarın almış olduğu bu kararı diğer sitelere de gönderdim. gittigidiyordan da olumlu yanıt geldi.? diğer sitelerden de yanıt bekliyorum.

bu arada hasan ın diğer iletişim numaraları 0531 9380003 - 0553 3377030.

yasal yollara başvurdğumuz takdirde diğer iletişim adreslerini ve banka hesap numaralarınıda vereceğini söyledi site. ?
  • arkadaşlar bizim telefonlar vodafone mobil tv'yi desteklemiyor mu ??
  • Selam Arkadaşlar,

Bende Asus Padfone 2 32 GB'lık Siyah telefonumu satıyorum.Pasaport kaydını alacak arkadaş tarafından yapılacağınıda belirtmek isterim.Aslında pasaport kaydını yaptırmıştım.Fakat anakart değiştiğinden yeni imei numarası cihaza tanımlandı.Tüm belgeleri mevcuttur.2 yıl global garantilidir cihaz.Servisten geçen hafta aldığımda cihazı garanti kapsamında olduğu için tek bir ücret ödemedim.Henüz cihaza sim kartımı takmadım.Operatörümden mesaj gelmesin diye.Çünkü sizlerde biliyorsunuz ki mesaj geldikten sonra 1 ay içerisinde pasaporta işletmek gerekecek.Gerçi anakart değişimi sonrası bazı belgeler tedarik edilerek tekrardan cihazı kayıt altına aldırabiliyormuşuz.Alacak arkadaşa belki bu hususta yardımcı olabilirim.

Cihazın faturası,kutusu,aparatları her şeyi tamdır.Cihazın Tableti amazondan sipariş üzerine getirttiğim orjinal ekran koruyucusu ile kaplıdır.Kulaklığı hiç kullanılmamıştır.Esasında tabletide çok az kullandım.Cihaz zaten 5 aylıktır.Telefonu da ilk gününden bu yana ekran koruyucusu ve kılıf ile kullandım.Ekstradan yine amazondan aldığım telefon için kılıf ve 5 adet ekran koruyucusu da hiç kullanılmamıştır.

Bu kullanıcılar kulübünün oluşumunun en başından beri sizler birlikteyim.Cihazı bu forum sayesinde aldım umarım bu formun sayesinde de satarım.İnanın cihazım çok temiz.Herşeyi açık ve net olark sizlere aktardım.Cihazı almak isteyen arkadaşlar pm den benimle iletişime geçebilirler.

İstanbuliçi cihazı elden teslim edebilirim.Bakıp görerek inceleyerek içinize sindikten sonra cihazı almanızı isterim.Telefonun özelliklerini anlatmaya ihtiyaç duymuyorum.Çünkü gerçekten çok iyi ve hızlı bir cihaz.Pad özelliği de zaten dünyada tek.
    Gerçekten cihazı severek kullanacaksınız.Eğer kısmet olup cihazı satarsam alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
    Kendinize iyi bakın...

• Merhabalar. Htc one isterken padfone gordum. Gercekten güzel cihaz ancak teknolojı marketlerın hıcbırınde yok padfone2 nerden bulabiliriz acaba

• Biliyorsunuz ki PAdfone 2 Aşkım Hasan Beyin Yüzünden bitti Artık xperia z kullanıyorum.
    Benim 32gb PAdfone 2 de Satılıktır. Almak İsteyenlere Duyrulur. Cihaz Kayıtsıdır. Henüz Hiç Simkart Takılmamıştır.
  • Merhaba arkadaşlar,

İşim gereği 2 hafta akıllı telefonsuz gezme lüksüm olmadığından, yeni telefon almak zorunda kaldım. Bu sebepten, çok sevdiğim Padfone2 32 GB & Tablet Dock Station'umu satıyorum... detaylar aşağıda...

Telefon Taiwan'dan alınan seriden olduğundan, ASUS'un kabul ettiği üretim hatası sebebi ile garanti kapsamında anakart değişimi için serviste yedek parça beklemektedir. (bugün aldığım bilgiye göre, 2 hafta içerisinde yedek parça gelecekmiş ve montajı yapılarak teslim edilecekmiş)

Bir nevi reenkarnasyon olan bu değişiklik sonunda, cihaz enteresan bir avantaja kavuşuyor ve 6 ay boyunca Türkiye'de garanti kapsamına giriyor. (aslında Taiwan'dan alınan cihazların sadece lockal garantisi var olduğu halde)

Bu değişiklikle birlikte IMEI de değişeceğinden cihaz kayıtsız konuma gelebilir...( gelebilir diyorum çünkü, bugün konuştuğumda "bizim ithalat yolu ile gelen cihaz olarak kaydettirme ihtimalimiz var" dedi ASUS servisdeki arkadaş)

mevzuata baktığımda ben de böyle olması gerektiğini düşünüyorum ama tanım çok net değil, o yüzden yasal zemine oturtmaya çalışıyorlar sanırım...

Sonuç olarak;

32GB siyah Padfone 2
    Dock Station
    Kutusunda çıkan tüm aparatlar (şarj cihazı, usb kablo,kulaklık)
    Adaptörü bizim priz sistemine dönüştürecek bir aparat
    85 lira değerinde siyah Case Logic Tablet kılıfı
    Siyah deri telefon kılıfı ( bu 15-20 lira falandır herhalde)

tüm bunlar için istediğim rakam 1600 liradır.

Dediğim gibi, yedek parça siparişi verilmiş, yoldaymış. Asus servisinin verdiği bilgiye göre, telefon 2 hafta içerisinde servisten çıkacakmış, satın alma opsiyonu isteyen arkadaş 200 lira depozito karşılığında şimdiden ayırtabilir.

Ben İstanbul'dayım.

Depozitoyu yatıran arkadaşa servis takip numarasını da veririm, kendisi de internetten servisdeki statüyü takip edebilir duruma gelir. Montaj tamamlandığında Asus'un Kısıklı'daki servisine birlikte gider cihazı alırız ve orada teslimatı tamamlarız...

ilgilenen arkadaşlar PM atabilirler.

sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdersm -- 22 Mayıs 2013; 20:03:45 >

• benim telefon bugün itibarı ile kapandı. :(
    Allah'ım, bu Hasanı sana havale ediyorum.
    Sen bilirsin ne yapacağını.
  • Benim cihaza nijerya dan talip varsa ne yapsak ki

• quote:

Orijinalden alıntı: bcaner35

Benim cihaza nijerya dan talip varsa ne yapsak ki

Aman hocam sakın , Nijeryaysa dolandırıcıdır. Bursada işin içindemi?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.