Şimdi Ara

ASUS PRİME TABLET DİKKAT EDİN!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAKLAŞIK 2 AY BEKLEYEREK VE HAKKINDA YAPILAN BÜTÜN İNCELEMELERİ VE YORUMLARI OKUYARAK ALDIĞIM ASUS PRİME TFT201...

ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 1 AYDIR ASUS PRİME TFT201 KULLANIYORUM. GÖRDÜĞÜM EKSİKLİKLERİ YAZMAK İSTEDİM Kİ ALACAK OLAN ARKADAŞLAR VARSA BİLEREK ALSINLAR...

1) GPS SIFIR!.. ANDROİD MARKETTEN VE KENDİ NAVİGASYON PROGRAMLARI HİÇBİR İŞE YARAMIYOR... SEBEBİ İSE ARKA PANELDEKİ METAL KAPLAMA...

2) ŞARJI HİÇTE SÖYLENDİĞİ GİBİ 10 SAAT FELAN GİTMİYOR. ORTALAMA 7 SAATTE TÜKENİYOR.

3) FOTOĞRAF KALİTESİ 8 MP DENİLMESİNE RAĞMEN KAPALI ORTAMLARDA VGA DAN BİR FARKI YOK...

4) İNTERNET WİFİ ALICISI ÇOK YAVAŞ VE TARAYICI AĞIR ÇALIŞIYOR. PC DEN 125 KB İLE DOWNLOAD YAPARKEN TABLET 10-20 KB YAPIYOR.

5) ANDROİD MARKETTE 500 BİN TANE UYGULAMA VARMIŞ PALAVRA. 10 TANE KATEGORİ VAR VE 500 TANE UYGULAMA VAR FAZLASI YOK. YA DA BEN BULAMADIM HALA

ASUS PRİME KULLANAN ARKADAŞLAR YORUM YAPARSA SEVİNİRİM. YA TABLETİ KULLANMASINI BİLMİYORUM YA DA HAKİKATEN BU ŞEKİLDE...

İPAD 2 ALMAYA KARAR VERDİM...

• AYRICA KABLOSUZ WİFİ MODEM İLE AYNI ODADA BULUNMAMA RAĞMEN ÇEKİM GÜCÜ FULL DEĞİL ARTIK GERİSİNİ SİZ HESAP EDİN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertaç_Güngör

AYRICA KABLOSUZ WİFİ MODEM İLE AYNI ODADA BULUNMAMA RAĞMEN ÇEKİM GÜCÜ FULL DEĞİL ARTIK GERİSİNİ SİZ HESAP EDİN...
    Ayrı bir başlık açacağına Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) başlığına yazsaydın daha iyi olurdu.
    Daha net cevaplar alırsın.
    Ben transformer tf101 kullanıcısıyım,
    alet hakkında bir şey demiyorum, ancak pil tamamen kullanıma göre değişen bir şey.
    Mesela ekran parlaklığını yüksek tutarsan 7 saat değil 5 saatte bile bitirirsin.
    Ayrıca android marketle (gerçi adı değişti play store oldu) ilgili yorumuna katılmıyorum.
    Sadece parasız uygulamaları görebilsen bile kullanışlı binlerce uygulama var.
    Türkiye'de paralı uygulamaları göremediğin için, belki içerik olarak sana eksik gelmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Ayrı bir başlık açacağına Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) başlığına yazsaydın daha iyi olurdu.
    Daha net cevaplar alırsın.
    Ben transformer tf101 kullanıcısıyım,
    alet hakkında bir şey demiyorum, ancak pil tamamen kullanıma göre değişen bir şey.
    Mesela ekran parlaklığını yüksek tutarsan 7 saat değil 5 saatte bile bitirirsin.
    Ayrıca android marketle (gerçi adı değişti play store oldu) ilgili yorumuna katılmıyorum.
    Sadece parasız uygulamaları görebilsen bile kullanışlı binlerce uygulama var.
    Türkiye'de paralı uygulamaları göremediğin için, belki içerik olarak sana eksik gelmiş olabilir.

Alıntıları Göster
    1,5 aylık TF201 kullanıcısı olarak Sertaç arkadaşımızın tespitlerine kısmen katılıyorum diyebilirim.
    GPS i aktif olarak yolda denemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim. Şu an kılıfım gelmediği için bi yere taşımayı düşünmüyorum.
    Şarj konusunda teknik bilgilerindfe verildiği kadar verimli değil kesinlikle.
    Wifi sıkıntısını biliyorum ve çok duydum.
    Kamera kapalı ortamlarda tatmin edici değil gerçekten. Ama ışıklı bir ortamda denemedim.
    Android market gerçekten saçma ve sinir bozucu. Uyumsuz programların ne işi var, fake oyunları/programları yüklemeye nasıl izin vemişler, yapılan programların bir kısmı ekranı dik kullanmak zorunda bırakıyor, heryerden reklamlar fırlıyor ve ekranı göremiyorsunuz doğru düzgün...

Bunların dışında ayrıca,
    Ben aldığım günden geçen haftaya kadar reboot sorunu ile maalesef kullanamadım doğru düzgün. En sonunda geçen hafta çıkan .15 güncellemesi ile tamamen bu sorundan kurtuldum.
    Bunun dışında ufak tefek sorunları var diyebilirim. Ekrana tıklama performansı çok verimli değil.
    Youtubeda ikinci kez search yapamıyosun, internet bağlantısı olduğu halde tarayıcı bazen siteleri açmıyor.

Bu sorunları olmasa inanılmaz keyifli bir ürün, büyük ihtiyaç kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forever79

1,5 aylık TF201 kullanıcısı olarak Sertaç arkadaşımızın tespitlerine kısmen katılıyorum diyebilirim.
    GPS i aktif olarak yolda denemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim. Şu an kılıfım gelmediği için bi yere taşımayı düşünmüyorum.
    Şarj konusunda teknik bilgilerindfe verildiği kadar verimli değil kesinlikle.
    Wifi sıkıntısını biliyorum ve çok duydum.
    Kamera kapalı ortamlarda tatmin edici değil gerçekten. Ama ışıklı bir ortamda denemedim.
    Android market gerçekten saçma ve sinir bozucu. Uyumsuz programların ne işi var, fake oyunları/programları yüklemeye nasıl izin vemişler, yapılan programların bir kısmı ekranı dik kullanmak zorunda bırakıyor, heryerden reklamlar fırlıyor ve ekranı göremiyorsunuz doğru düzgün...

Bunların dışında ayrıca,
    Ben aldığım günden geçen haftaya kadar reboot sorunu ile maalesef kullanamadım doğru düzgün. En sonunda geçen hafta çıkan .15 güncellemesi ile tamamen bu sorundan kurtuldum.
    Bunun dışında ufak tefek sorunları var diyebilirim. Ekrana tıklama performansı çok verimli değil.
    Youtubeda ikinci kez search yapamıyosun, internet bağlantısı olduğu halde tarayıcı bazen siteleri açmıyor.

Bu sorunları olmasa inanılmaz keyifli bir ürün, büyük ihtiyaç kesinlikle.

Alıntıları Göster
    FOREVER79 Kardeşim zaten bir tablette bunlar olmayınca ne yapayım oyle tableti

• quote:

FOREVER79 Kardeşim zaten bir tablette bunlar olmayınca ne yapayım oyle tableti

Alıntıları Göster
    Hakkında bütün yapılan yorumları okuyup , wiffi ve gps den şikayet etmeniz ilginç daha doğrusu bu sorunları bilerek gene de almanız daha ilginç .
  • quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

Hakkında bütün yapılan yorumları okuyup , wiffi ve gps den şikayet etmeniz ilginç daha doğrusu bu sorunları bilerek gene de almanız daha ilginç .

Alıntıları Göster
    Bu Sorunların Çoğunun İce Cream İle Giderileceğini Umut Ediyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

YAKLAŞIK 2 AY BEKLEYEREK VE HAKKINDA YAPILAN BÜTÜN İNCELEMELERİ VE YORUMLARI OKUYARAK ALDIĞIM ASUS PRİME TFT201...

ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 1 AYDIR ASUS PRİME TFT201 KULLANIYORUM. GÖRDÜĞÜM EKSİKLİKLERİ YAZMAK İSTEDİM Kİ ALACAK OLAN ARKADAŞLAR VARSA BİLEREK ALSINLAR...

1) GPS SIFIR!.. ANDROİD MARKETTEN VE KENDİ NAVİGASYON PROGRAMLARI HİÇBİR İŞE YARAMIYOR... SEBEBİ İSE ARKA PANELDEKİ METAL KAPLAMA...

2) ŞARJI HİÇTE SÖYLENDİĞİ GİBİ 10 SAAT FELAN GİTMİYOR. ORTALAMA 7 SAATTE TÜKENİYOR.

3) FOTOĞRAF KALİTESİ 8 MP DENİLMESİNE RAĞMEN KAPALI ORTAMLARDA VGA DAN BİR FARKI YOK...

4) İNTERNET WİFİ ALICISI ÇOK YAVAŞ VE TARAYICI AĞIR ÇALIŞIYOR. PC DEN 125 KB İLE DOWNLOAD YAPARKEN TABLET 10-20 KB YAPIYOR.

5) ANDROİD MARKETTE 500 BİN TANE UYGULAMA VARMIŞ PALAVRA. 10 TANE KATEGORİ VAR VE 500 TANE UYGULAMA VAR FAZLASI YOK. YA DA BEN BULAMADIM HALA

ASUS PRİME KULLANAN ARKADAŞLAR YORUM YAPARSA SEVİNİRİM. YA TABLETİ KULLANMASINI BİLMİYORUM YA DA HAKİKATEN BU ŞEKİLDE...

İPAD 2 ALMAYA KARAR VERDİM...

1- evin içinde bile Google Maps ve Sygic konumu tam ve doğru olarak buluyor. Dışarıda yada araçta denemedim, telefon tutuya takılı ve araç şarjına bağlı telefon kullanıyoruım dışarıda gps için

2) söylenen şarj süreleri bütün tabletler için minimum ekran parlaklığında çok hafif bir kullanım içindir. Normal kullanımda o süreyi göremezsiniz

3) kamera için firmware uptade OTA olarak geliyor. onu yükleyin kalite artar. Skype ve Talk haricinde kullanmadığım için benimkinin görüntüsü için bir yorum yapamayacağım.

4) yanlış birşey yapıyor olabilirsiniz. Tarayıcı desktop modunda bile çok hızlı. 5-6 pencere açıkkeb bile yavaşlama görmedim ki bu pencereler flash video içeriyordu. torrent ile 350-360 KB arası download yapıyor zaten buda 3MBit için max hız.

5) markette değil Google da arayın istediğiniz programı. Bulamamanız mümkün değil. Tegra zoneda 3D oyunlar bile varki başka hiçbir tablette 3D oyun aynayamazsınız. 3D TV ile kullanmanız şart ama kendi ekranıyla olmuyor.

• arkadaslar bu tablette simdi bildigimiz igo vs navigasyonlari kullanamiyor muyuz?

bir de benim iphone'umdaki interneti bununla paylasip kullanma imkanim var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

arkadaslar bu tablette simdi bildigimiz igo vs navigasyonlari kullanamiyor muyuz?

Kullanırsın.

Var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leiwatzler

quote:

arkadaslar bu tablette simdi bildigimiz igo vs navigasyonlari kullanamiyor muyuz?

Kullanırsın.

Var.

peki gps yok diyorlar. o zaman bu navigasyon programlari nasil calisiyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leiwatzler

quote:

Kullanırsın.

Var.

peki gps yok diyorlar. o zaman bu navigasyon programlari nasil calisiyor?

Alıntıları Göster
    GPS yok diyeni hiç görmedim.

• bende gecen hafta aldim
    daha once iphone serileri ve ipad alip kullandim,son durumda elimde galaxy note ve prime var
    kesinlike marka fanatikligi yapmam hangisi isime yarayacaksa f/p iyiyse yada kurcalamak istersem onu alirim

actiktan sonra hemen 4 upgrade i yaptım
    docklu olarak aldim
    mouse da kullanıyorum basarili,kablosuz mouse taktim ve calisti

1.gps benim icin ihtiyac degil,telefonumda var,bu aletde gps kim ne yapacak 10",elinize alip yolda yolunuzu mu bulacaksiniz yada arabada on cama yapistirip gps cihazi olarak mi kullanacaksiniz?ayrıca evin icinde gps yerimi buldu,wifi den bulmus olabilir

2.sarji henuz yeni cok kurcaliyorum ve bitmeden sarj ediyorum,yorum yapamiyorum ayrıca ben bazen docka takiyorum

3.foto denemedim , kullanacagimi sanmiyorum,telefon var

4.internetde yavaslik vb yasamadim ama tarayıcılarin gelismesi gerektigine inaniyorum, bu android ozelinde bir konu cihazla ilgili degil,operasi,dolphini,default geleni biraz daha gelistirilebilir,arayuzleri işlevselligi vb,wifi de herhangi sorun yok

5.apple market daha iyi olabilir kisilerin ihtiyaclari ile gorecelidir,veya aynı uygulamanin apple versiyonu daha iyi yazilabiliyor,ben ihityacim olan herseyi buluyorum, ayrıca bu da yine androidle ilgili bir konu,cihazla ilgili degil

android size gore degilmis sanırım,bir de ios deneyin,hicbir urun herkes icin en iyi urun degildir.

ek:benim cihazi almamda en buyuk etken dock(klavye,usb mouse ve disk),bir de tegra3 olmasi,laptop gibi kullanabilmek,hem hafif bir laptop hem de istedigim zaman tablet,bunu almadan once macbook air,asus ux21 ile cok gidip geldim ama 2000tl ux21,air yerine 1350 liraya bunu aldim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 22 Mart 2012; 18:55:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goofyitu

bende gecen hafta aldim
    daha once iphone serileri ve ipad alip kullandim,son durumda elimde galaxy note ve prime var
    kesinlike marka fanatikligi yapmam hangisi isime yarayacaksa f/p iyiyse yada kurcalamak istersem onu alirim

actiktan sonra hemen 4 upgrade i yaptım
    docklu olarak aldim
    mouse da kullanıyorum basarili,kablosuz mouse taktim ve calisti

1.gps benim icin ihtiyac degil,telefonumda var,bu aletde gps kim ne yapacak 10",elinize alip yolda yolunuzu mu bulacaksiniz yada arabada on cama yapistirip gps cihazi olarak mi kullanacaksiniz?ayrıca evin icinde gps yerimi buldu,wifi den bulmus olabilir

2.sarji henuz yeni cok kurcaliyorum ve bitmeden sarj ediyorum,yorum yapamiyorum ayrıca ben bazen docka takiyorum

3.foto denemedim , kullanacagimi sanmiyorum,telefon var

4.internetde yavaslik vb yasamadim ama tarayıcılarin gelismesi gerektigine inaniyorum, bu android ozelinde bir konu cihazla ilgili degil,operasi,dolphini,default geleni biraz daha gelistirilebilir,arayuzleri işlevselligi vb,wifi de herhangi sorun yok

5.apple market daha iyi olabilir kisilerin ihtiyaclari ile gorecelidir,veya aynı uygulamanin apple versiyonu daha iyi yazilabiliyor,ben ihityacim olan herseyi buluyorum, ayrıca bu da yine androidle ilgili bir konu,cihazla ilgili degil

android size gore degilmis sanırım,bir de ios deneyin,hicbir urun herkes icin en iyi urun degildir.

ek:benim cihazi almamda en buyuk etken dock(klavye,usb mouse ve disk),bir de tegra3 olmasi,laptop gibi kullanabilmek,hem hafif bir laptop hem de istedigim zaman tablet,bunu almadan once macbook air,asus ux21 ile cok gidip geldim ama 2000tl ux21,air yerine 1350 liraya bunu aldim,
    Arkadaşlar İpad 3 aldım. Tek kelimeyle mükemmel. Prime felan hiç uğraşmayın. söve söve geri vermiştim. çatır çatır herşeyi var. ve retina ekran çözünürlük felan tek kelimeyle müthiş...

• quote:

Arkadaşlar İpad 3 aldım. Tek kelimeyle mükemmel. Prime felan hiç uğraşmayın. söve söve geri vermiştim. çatır çatır herşeyi var. ve retina ekran çözünürlük felan tek kelimeyle müthiş...

Alıntıları Göster
    GPS'e çözüm arayanlar için:

http://www.androidincelemeleri.com/blog/tabid/104/sp/90/ASUS-Transformer-Prime-GPS-Sorunu-Cozumu.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

GPS'e çözüm arayanlar için:

http://www.androidincelemeleri.com/blog/tabid/104/sp/90/ASUS-Transformer-Prime-GPS-Sorunu-Cozumu.aspx

Alıntıları Göster
    3. haftama girdim...sıfır sorun...wifi sorunu da yaşamıyorum. ..usb takabilme bence tek başına en büyük artısı. aldım alalı pcyi açmadım diyebilirim. web sayfalarını desktop modda açıyorum. akıcılık sorunu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: configsYs

3. haftama girdim...sıfır sorun...wifi sorunu da yaşamıyorum. ..usb takabilme bence tek başına en büyük artısı. aldım alalı pcyi açmadım diyebilirim. web sayfalarını desktop modda açıyorum. akıcılık sorunu yok.

Alıntıları Göster
    PC ye gerek kalmadı iması biraz abartılı olmuş sanırım. Çünkü kesinlikle mükemmel bir ürün değil.
    Günlük gereksinim duyduğunuz birçok şeyi yapmak için PC gerekiyor.
  • quote:

PC ye gerek kalmadı iması biraz abartılı olmuş sanırım. Çünkü kesinlikle mükemmel bir ürün değil.

arkadaşım bana yazdıysan bu dediklerine katılmam veya onaylamam mümkün değil.
    pc'ye gerek kalmadı iması yok orda. pc yi açmadım dedim. Pcnin yerini hiçbir şey tutamaz benim için.
    mükemmel olan ise hiçbirşey yok zaten.

ama en son cümlenin el ile tutulur tarafı yok. asıl günlük kullanım için bitirm alet.
    günlük ihtiyaçlarını da merak ettim doğrusu.
    benim günlük tüm ihtiyaçlarımı görüyor.
    özel bir dil kursunda ing. öğretmeniyim. ve tekrar söylüyorum, 3 haftadır pcyi açmadım diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi configsYs -- 10 Nisan 2012; 0:09:30 >

• Webde sıkıntı yaşayanşara Maxhton tarayıcıyı önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: configsYs

quote:

arkadaşım bana yazdıysan bu dediklerine katılmam veya onaylamam mümkün değil.
    pc'ye gerek kalmadı iması yok orda. pc yi açmadım dedim. Pcnin yerini hiçbir şey tutamaz benim için.
    mükemmel olan ise hiçbirşey yok zaten.

ama en son cümlenin el ile tutulur tarafı yok. asıl günlük kullanım için bitirm alet.
    günlük ihtiyaçlarını da merak ettim doğrusu.
    benim günlük tüm ihtiyaçlarımı görüyor.
    özel bir dil kursunda ing. öğretmeniyim. ve tekrar söylüyorum, 3 haftadır pcyi açmadım diyebilirim.

bu konuda bende katılıyorum, günlük kullanım için PC gerekliliğini ortadan kaldırıyor. (burada bahsedilen web, mail, facebook, twitter vs). Ayrıca PC gerektiren uygulaqmalar için bile PC'yi kullanmıyorum bir süredir. Splashtop THD ile PC ye bağlanmak daha kolay geliyor.
    ayrıca dock ile kulanırken hem mousepad hem ekrana dokunarak kullanmak çok rahat.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.