Şimdi Ara

ASUS PROBLEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün asus n53jf-sx267v modeli vatandan geldi..gerekli kurulumlarıfln yaptım ama internette gezerken birşey farkettim...özellikle forum donanım a girdiğimde yanda bulunan reklamlarda görüntü çok berbat şekilde görülüyor...başka sayfalarda da baktım yine aynı...ayrıca ekranda pikseller belli oluyor..karıncalanma yok..sadece ekranda pikseller belli oluyor gibi..bu normalmi..

• quote:

Orijinalden alıntı: elkun

arkadaşlar bugün asus n53jf-sx267v modeli vatandan geldi..gerekli kurulumlarıfln yaptım ama internette gezerken birşey farkettim...özellikle forum donanım a girdiğimde yanda bulunan reklamlarda görüntü çok berbat şekilde görülüyor...başka sayfalarda da baktım yine aynı...ayrıca ekranda pikseller belli oluyor..karıncalanma yok..sadece ekranda pikseller belli oluyor gibi..bu normalmi..

ekranın modeli neki
  • Model LP156WH2-TLEA hocam
  • lg nin kötü bir panelidir bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

lg nin kötü bir panelidir bu.

evet araştırınca bende anladım..peki napalım hocam sorduğuma göre piyasada çoğu laptopta bu panel kulanılıyormuş...acaba asusa mail atsam ilgilenirler mi?
  • Makineniz garanti dahilindemidir?
  • quote:

quote:

evet araştırınca bende anladım..peki napalım hocam sorduğuma göre piyasada çoğu laptopta bu panel kulanılıyormuş...acaba asusa mail atsam ilgilenirler mi?

ben taiwana mail attım yeni modüllerden biriyle değiştirebileceklerini söylediler ama ben dayanamadım iade ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    ASUS RMA SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda

Makineniz garanti dahilindemidir?

evet hocam 4 gün oldu alalı...
  • quote:

quote:

quote:

ben taiwana mail attım yeni modüllerden biriyle değiştirebileceklerini söylediler ama ben dayanamadım iade ettim.

hocam bende aradım böle bir durum var diye gönderin bakalım dedi ama ben birşey yapacaklarını pek tahmin etmiyorum...bana bütün laptoplarda var olan şey deyip geri göndermesinler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.