Şimdi Ara

asus pw 201 aldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus pw 191 i verdim pw 201 aldim tek kelime ile süper xbox 360 icin
    http://img91.imageshack.us/img91/4541/dsc00047kc0.jpg[simage][/simage]

• Hayırlı olsun dostum çok güzel monitör,kaça maloldu sana ?
  • 450 euro ya mal oldu ,copenhag dan aldim ama hem pc hem 360 icin tv icin super
  • Sen nerdesin simdi peki ? Tr demisin dışarıdamısın TR deysen nasıl soktun kolunun altında LCD getirebiliyormusun Ben sanırsam Benq20" wide alıcam 2 ay sonrada awrupadan bir dell ultrasharp ile dönerim senin yaptığın gibi yapılıyorsa
  • Seni tebrik ediyor, seve seve problemsiz günlerde kullanmanı diliyorum,

Şu ana dek Ülke piyasasına girmiş en iyi 20 inch wd aldın çünkü, ( rca composite,pip,pivot,1.3 kamera sayayımmı)
  • dostlar ben copenhag da yasiyorum ama bu ürün türkiye de var, sagolun tsk
  • kaç euro?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • copenhaga gitmek için kaçak ma.ak gelsek pc yi oradan alıp kaçak maçak dönsek olmaz mı ya

canım çekti süper monitör

edit: yanlız tv nin kenarında bulunan tahtadan malzeme (nesye artık tv sehpası diyelim)

orada bazı şifreler ve icq yazıyor sanırım dikkat etmedim tam ama belli belirsiz gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _panzerschreck_ -- 22 Temmuz 2006; 23:09:28 >
  • bencede çok güzel ama ben genede NEC alacam gibi 1,5 ay içinde fikrimde bir değişiklik olmazsa
  • renkler ve zevkler tartisilmaz haaa bu arada ben bu monitoru sadece 360 icin kullaniyorum yani pc ye bagli degil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.