Şimdi Ara

Asus R9 270 Grafik Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dun vatandan Asus r9 270 ekran karti aldim.sorunsuz kurulumunu yapip guncel driver kurdum oyuna girip 10 15 dk oynadiktan sonra oyun grafiklerinde bozulma oldugunu gordum bozulmalar kismi heryerde bazi objeler bozuk veya renk leri soluk bunun sebebi ne olabilir power 450 W
    http://i.hizliresim.com/YvapWZ.png
    http://i.hizliresim.com/blapJb.png

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kartı güncelleyin yada güç kanağını deyiştirip deneyin . Ozanan sorunun ne olduğu anlaşılabilir.

• MSI Afterburner varsa, msiafterburner.cfg dosyasına şu satırı ekleyip voltaj denetimini açmayı deneyebilirsin. Çalışıyorsa, bellek voltajını yükseltmen gerek, bellekler hata veriyor. Olmadı bellek saatini düşür.
    quote:

[Settings]
    VDDC_CHL8228_Detection = 1:30h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 16 Mart 2015; 10:55:49 >
  • bir arkasimda 600 W power aldim takip denedim sonuc degismedi baska bi fikri olan

• p2unknown P kullanıcısına yanıt
    Daha 2 günlük kartmış, iade edip sapphire markasında'ki 270 veya 270X ile değiştir.
  • isin kotusu internet uzerinden almadim sanirim internet uzerinden alinan urunler 7 is gunu icersinde iade ve degisim oluyor ben direk subeden aldim birde forumdan Anisotropic Filtering diye bisey byldum buda grafiklerdeki yirtilmalari onluyormus fakat nasil yapildigini bulamadim

• p2unknown P kullanıcısına yanıt
    götür kartı ben bunu beğenmedim hakkında olumsuz yorumlar gördüm servisi konusundada içime sinmedi başka markayla değiştirecem de değiştir uğraşma o kartla, para verip aldığın ürün ayıplı mal ve ayıbını sen niye örtmeye uğraşıosun, götür değiştir.
  • Ona artifact deniyor. Kartı geri iade et. Yazılımla çözülecek birşey değil. Belki biosla düzelir ama o zahmetli ve riskli bir iş.
  • sorunu çözdük olay tamamen güncel driverden geçiyormuş isin komik tarafi asusun kendi sitesindeki driverler da eski boost driver ile gunceleme yaptim sorunsuz kulanmaktayim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.