Şimdi Ara

ASUS R9 280X DirectCU II TOP'da artifact yaşayan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım artifact sorunu asus r9 280x'te var dcuii modelinde yok en azindan olsa idi vatanda bu kafar satilmisken kotu yorum yapan olurdu kanatindeyim varsa bu modeli kullanip sorunla karsilasan uyarsin almiyim yabanci sitelerde bu sorunla karsilasanlar haricinde!

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#yorumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kartla sadece assasins creed 4 de sorun yaşadım.başka oyunlarda sorun yok.
  • jenk1571 J kullanıcısına yanıt
    Sorun tam olarak bumu ?

http://m.youtube.com/watch?v=qVkE04C61Ys

• şuan bf4 bf3 diablo 3 CS GO dota 2, sniper elite 3 ve bir çok oyun oynuyorum daha bir sorun yaşamadım
  • berk9595 B kullanıcısına yanıt
    Anlıyamıyorum :) herkes vay bu kart sorunlu sakın alma videolarida izleyince bi durakladım 280i anlarimda 280x dcuii de zor biraz ikinci seri çünki

• Ben asus gtx 780 directcu II ekran kartimi +1000 bellek hizi yapmistim 5 gun sorun cikmadi diger gunlerde defaultta bile sorun cikardi 1 hafta cozemedim en sonnunda sokup cikarim tozunu falan alim dedim ne gorim kart asagi dogru kaymis hdd kizaklarina temas ediyor neyseki sorun cikmammis duzeltince artifactler de gitti 280x le yasayan arkadaslarda da boyle bir.problem olabilir pin girisleri tozlanmissa o sorun cikariyor olabilir tozunu alsinlar sokup bi daha taksinlar

• ben asus dc2 280x sahibiydim ve o artifact sorunlarını yaşadım asus dc2 gtx770 aldım yerine karar senin sappire modellerinden bakabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknik arıza oldugu kesin , gülünç olan servise gönderilen kartların sorunsuz diye geri gönderilmesi , yazılım güncellemesi ile sorunun düzeltilmeye çalışılması ve asus gibi dev bi firmanın bu tarz hatalarla imajına zarar vermesi.Degil 50 100-200 fark olsa aynı modeli asus diye satın alırdım artık alternatif arayışlarıma sapphire ile devam edecegim bakalım burda durumlar nasıl r9-280x vapor-x almayı düşünüyorum 100mhz çekirdek hızı 200 mhz bellek hızı düşük olsada umarım bu pek bişey degiştirmez çözümsüz artifact'lardan iyidir

• Gayet açıklayıcı oldu hocam benim için Asus sayfası kapanmıştır teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: TRProGamer

Teknik arıza oldugu kesin , gülünç olan servise gönderilen kartların sorunsuz diye geri gönderilmesi , yazılım güncellemesi ile sorunun düzeltilmeye çalışılması ve asus gibi dev bi firmanın bu tarz hatalarla imajına zarar vermesi.Degil 50 100-200 fark olsa aynı modeli asus diye satın alırdım artık alternatif arayışlarıma sapphire ile devam edecegim bakalım burda durumlar nasıl r9-280x vapor-x almayı düşünüyorum 100mhz çekirdek hızı 200 mhz bellek hızı düşük olsada umarım bu pek bişey degiştirmez çözümsüz artifact'lardan iyidir

Hocam benim ekran kartimi kastediyorsaniz onda sorun yok :) takip cikarinca duzeldi 280 x leri kastediyorsaniz evet onlarda olabilir

• Bana gore vapor-x 280x lerin en iyisi hayirli olsun. )

• Tesekkur ederim hocam en dogrusu bu olucak sanirim

• 280x serisinin bir çoğunda artifact yaşayan var maalesefki. 10 üründen 2 veya 3'ü sağlam çıkıyor diye biliyorum. Çözümü driver olarak deneyende var ürün değişimi yaptıranda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.