Bildirim
MSI GTX 1650 süper vs Sapphire pulse rx5500xt 8gb mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardımcı olabilecek var mı? Bu gece sipariş vermeyi düşünüyorum incehesap gaming gecesinde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hangi cozunurlukte kullanıyorsun hocam.monitor kac hz.asagı yukarı aynı gucte kartlar ama gonlum rx 5500xt yana vram yuksekliğinden dolayı.bir kac ayar acsan gtx 1650s bir iki seneye sıkıntı cıkarır.amd nin yazılım sıkıntıları hala devam etmekte bunu da unutma.ama hangi kartı alırsan al o işlemci darbogaza neden olacak hangi tur oyunlar oynadıgını bilmiyorum.kartların gucunu tam olarak kullanamayacaksın.
https://forum.donanimhaber.com/rx-5500xt-siyah-ekran--144941050
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmyo31 -- 2 Ekim 2020; 17:13:53 > -
1080 p hocam monitör hala 60 Hz maalesef, suanki işlemcim ile gtx1650s darboğaz yapar mı diyorsunuz ? 1-2 sene götürmez mi beni suanki sistemim ?
hocam muhtemelen bir miktar yapacaktır.ama sırf bunun icin kart almamazlık yapmayın.her turlu kullanılır seneye amd li ucuz bir sistem veya intelli birseyler toplarsınız.raminizin 8 gb oldugunu varsayarak boyle bir tablo attım.tabi ki tablo kesin değil ama darbogaz olur.yüzde 24 diyor.rx5500xt alırsanız da psu nuzun kaliteli bir sey olmasına dikkat edin.
https://pc-builds.com/calculator/Core_i5-4460/GeForce_GTX_1650_SUPER/0zY15dlu/8/100/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmyo31 -- 2 Ekim 2020; 17:25:25 > -
Hocam 1650 s alacak gibiyim , yanınada psu olarak Cooler Master MPE-6501-ACABW-EU 650W 80+ Fanlı Power Supply düşünüyorum.Ramim 8 ama ikinci el bı 8 daha ekleyip 16 yapacağım.Az bişi darboğaz yapması ekran kartının ömrünü etkiler mi?
Ekran kartının ömrünü yemez hocam öyle birşey duymadım bu zaman kadar.dusuk FPS alırsın oyunlardan hepsi bu.islemcin ekran kartını besleyemez hepsi bu.ramleri ucuzundan ikinci el 8 GB alman yararina olur tabi.
Anladım hocam , o zaman en mantıklısı suanki bütçemle ekran kartı ve psumum yenileyip 8 ram takviyesi yapmam olacak sanırım.Eski ekran kartım bozuldu, yeni bir sistem toplama şansım da suanlik yok , ileride bellki islemcimi satıp bı tik daha üstünü alarak ekran kartımı yeterli bı şekilde beslemesini sağlarım.
Bu arada diğer bileşenlerim şu şekilde
Anakart : MSI Z97-G43 Intel Z97 3000MHz(OC) DDR3 LGA1150 ATX Anakart
Ekran Kartı :????
İşlemci : Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
Ram : GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram
HDD : Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
Anakart vs sıkıntı yaratırmi yeni alacağım ekran kartına?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyleqend35 -- 2 Ekim 2020; 17:36:1 >
Herhangi bir sıkıntı olmaz bende 6 ay öncesine kadar z97 li sistem kullanıyordum işlemcim 4690 k idi.
Tmm hocam teşekkürler, bu gece sipariş vermeyi düşünüyorum, elime geçince tekrar buraya yazarım.
benim işlemci de 4460 benim ekran kartı da bozuldu ne tesadğf
series s alacağımdan pc iyi kötü oyun oynatsa yeter diye rx 570 aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X