Şimdi Ara

ASUS R9 280X SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamın Aleyküm.Arkadaşlar video da gördüğünüz gibi sorunla karşı karşıyayım.Daha Büyük bir sorun ise,R9 280X Faturalı aynı şekilde ekran kartındada R9 280X yazmasına rağmen kart pc tarafından r9 280 diye gözüküyor.
    2.el aldım tanıdık bir abimden,Artfical sorunu yüzünden r9 280 biosu atmış olabılirlermi faturasıda R9 280X Olarak kesilmiş.Yada Asusun bir hatası olabılirmi ? Konuya Hakim Olan birileri yardım edebilirmi ?
    Eski İşlemcimle bi sorun gormemiştim Amd Phantom x4 955 BE Acaba İşlemcimi Besleyemiyor aynı şekilde flim izlerken Sosyal Ağlarda Gezerken de oluyor.

ASUS R9 280X SORUN

video ekledım olmadı resımde kabul etmedı burdan lınk atayım
    Resim GPU - Zhttp://i.hizliresim.com/o8VB6m.png

SORUNU :https://www.youtube.com/watch?v=wooiwbS2YWk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenCyprus -- 5 Aralık 2015; 20:20:51 >

• 280'i de 280x'i de 280 series diye gorur 280x diye gormez windows.gpu-z indir resmini at soyleyeyim modelini.

http://www.techpowerup.com/downloads/2571/techpowerup-gpu-z-v0-8-6/

sosyal aglarda da gezerken ne oluyor anlatmamissin ki derdini ne diyelim?
  • GoldenCyprus G kullanıcısına yanıt
    kardeşim garantisi varsa gönder kartı,bi baksınlar
    bende 280x var senın gpu-z ile karşılaştırdım,değerler tamamen farklı,sanki r9 280 kartın üzerine 280x etiketi yapıştırıp göndermiş gibiler
    biosdanmı oluyor bilmiyorum ama kartın vramlerınde sorun var gibi,ekrandaki görüntülere bakılırsa
    veya geri verme şansın varsa aldıgın kişiye geri ver
  • 280X'de 2048 shader vardır sizin kartta 1792 tane var. Sizin kart 280.

Asus'un hata yaptığını sanmam. seri numarasından bir kontrol ettirin garantiyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acmtncy -- 5 Aralık 2015; 22:05:05 >
  • geri verme gibi bir durum deılde 650 tlye almıştım alan abimde baya oldu alalı kıbrısta yasıyorum 2 ay geçtı ki r9 280 oldugunu sımdı fark ettım . hakkımı helal etmedım gunahı boynuna diyelım gecelım gelelım soruna. Kartı arkadasımın FX 8320 DE Test ettım fakat 1440x900 monıtorde. ultrada Metal gear slolid phantom 5 Orginal oyunda 30dk oynadık hıc bır bozulma vermedı + 15 dk 2k stress funmark testındede vermedı işlemciden kaynaklı tamamen r9 280 biosla alakalı olmazmı artfical yuzunden belkı 280 bıosu atılarsa ? bios atsalar modelı falandamı deişir ?
    2560x1080 benım cozunurlugum bu arada funmarkta 1. dk da vermeye baslıyor fakat arkadasda vermedı sorun işlemcidemi siz ce ?

http://i.hizliresim.com/q8dYOD.jpg faturası bu benım yerıme kontro ledermısınız bulamadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenCyprus -- 5 Aralık 2015; 22:18:00 >

işlemciden dolayı ekranda öyle çizgiler çıkacagını sanmam kardeşim
    ben bu forumdan 2.el bi kart aldım, 4-5 ay sonra ekranda çizgiler çıkmaya başladı,en son bilgisayar açılmaz oldu
    restart at at at derken 6.seferde anca açardım pc yi,ekran kartı bozukmuş fıranlamamı ne öyle bişey yapmışlar
    restart at'a at'a anakartın sata slotlarıda yandı sayesinde,bi daha töbe ettim 2.el ekran kartına
    gittim 0 aldım kafam rahat şimdi,senın sorunun tam ne bilmiyorum,belki bilen biri çıkar yardımcı olur,ama sorun büyük ihtimalle ekran kartınının ramlerınde
    seri numarası ekran kartının üstünde yazıyor herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 5 Aralık 2015; 22:20:09 >
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Hayır yanı suan arkadasdan gelıyorum misgibi sorun vermedı ? 2560x1440p de Funmark test eddım hiçbirşey yok oyunlardada aynı şekıl ama evde sorunlu demekkı işlemci yanı baska acıklaması yok gibi konuda resımde serinoda var en ustekı resımde karta ait sorguluyorum r9 280x goruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenCyprus -- 5 Aralık 2015; 22:22:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    PASİF. SİLİNEBİLİR.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    karta 280x biosu at servese artifact sorunu var asusun 280 yada 280x çok fazla artifact sorunu oluyordu
  • Fatura başka kartın olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 015.044 diye 280x biosu olmaz cok yeni.mesela benim 280x 015.039 bios daha sonra 40 41 olani cikti.acaba bios mu attilar karta ve 280x diye 280 biosu mu attilar cunku kartta faturada 280x yaziyorsa 280x'tir kart ama 280 biosu attilarsa yeni diye o yuzden gpu-z'de 1792 gosteriyordur.bence karta bu biosu atmalisiniz 41 gordugunuz gibi en yenisi bu 44 diye olmaz.

http://www.techpowerup.com/vgabios/151565/asus-r9280x-3072-131119.html
  • O seride artifact cok fazla bu yuzden Karta artifact sebebiyle bios atilmistir atarken kazara veya bilerek 280 atmis olablilirler 280 hizlarina cekince artifact olusturmasi azalmistir ama onceden olusan hasar bu yontemle kotarilmiyor

Last edit
    Arkadasinda olmamasi cozunurluk vram iliskisi ile alakali hatali sektorleri kullanmiyordur artifact hatasi vramlerin zarar gormesine bagli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 7 Aralık 2015; 11:47:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ihtimalde
    kartin uzeeindeki etiket 280x kart 280 garanti sorgulamadada seri no 280x oldugu icin o cikiyo yani 280x ten etiketi sokup bunu garantili diye elden cikartmis olabilirler aldiniz kisi isi ticarimi yapiyo son kullanicimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SORUNUN KAYNAGI LG 25" 25UM57 Ultra Wide IPS Monitör UN FPS MODLARINDAN KAYNAKLI :) SKYLAKE SISTEM BUGUN GELDI KIBRISTA YASIYORUM B U ARADA KURDUM GENE AYNI SORUN AKLIMA GELDI FPS 1 FPS2 RST MIN E MODLARI VAR KURCALARKEN BI BAKTIM SORUN GITTI :) TESEKKURLER HERKEZE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.