Şimdi Ara

Asus R9 290X ROG MATRIX nasıldır? İndirim için almaya değer mi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bu aralar bi ekran kartı almayı düşünüyorum ve yurtdışından bi kişi vasıtasıyla alacagım daha ucuza geldigi için. msi gtx 980 gaming almayı düşünüyordum . Burada fiyatı yaklasık 2025 lira iken orada 1600 liraya geliyor.

Ama oradaki bi teknoloji magazında asus r9 290x rog matrix in fiyatının 350 euroya indigini gördüm ve burada 1700 lirayken yaklasık 900-950 lira civarına denk geliyor. Cok cazip bi indirim ama bu kadar indirdiklerine göre bi sorun var mıdır? Gtx 980 mi almalıyım yoksa bu fırsatı kacırmamalı mıyım? Şimdiden cok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanazuki44 -- 18 Ocak 2015; 22:36:07 >

• Bende yakında GTX 970 FTW yi satıp R9 290x ROG Matrix alacağım. Almaya değer.
  • Evga eu'dan dahada ucuza kapına kadar getirtebilirsin.

Kargo dahil 1565tl tutuyor acx2.0 soğutmalı gtx980

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkürler.Açıkcası direk elden almayı tercih ediyorum internetten almaya pek güvenemiyorum ki bi 100 lira fark icin. Ben ekran kartlarından cok fazla anlamıyorum malesef cok uzun süredir ne takip ettim ne satın aldım.

Şimdi esas sorum r9 290x i 900 liraya mı almak daha mantıklı yoksa gtx 980 a 1600 lirayı vermek mi? Bunu azıcık detaylı olarak hız farkı , ses çıkarması ısınması ve beni ne kadar idare edecegi konusunda hafif bi karşılaştırma yaparsanız; fiyat performans acısından en mantıklı seçimi önerirseniz çok mutlu olurum.
  • kullanacagınız ekrandan tutunda işlemcinize kadar değişir bu sorunun cevabı.1080p ekranda kullanacaksanız okadar para verıpte 980 almak pek mantıklı olmaz bence.ama 2k yada 4k oyun oynayacagım dıyorsanız eger ozaman ısın rengi değişir ve o aradaki farkı verıp 980 almak mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonow

kullanacagınız ekrandan tutunda işlemcinize kadar değişir bu sorunun cevabı.1080p ekranda kullanacaksanız okadar para verıpte 980 almak pek mantıklı olmaz bence.ama 2k yada 4k oyun oynayacagım dıyorsanız eger ozaman ısın rengi değişir ve o aradaki farkı verıp 980 almak mantıklı olur.

Gerçekten bu konuda biraz cahilim 2k ve 4k nın ne oldugunu bilmiyorum. Ama 1080p ekranım var şu anda ve degiştirmeyi düşünmüyorum. Sadece beni bi kaç yıl idare edip, oyunları donmadan açabilecek bi ürün olması yeterli.
  • sanazuki44 S kullanıcısına yanıt
    2k ve 4k cözunurluk anlamına gelıyor.sızın monıtorunuz 1080p oldugu ıcın 290x sıze fazlasıyla yetecektır.ama kac yıl sızı ıdare eder konusuna gelırsek o bıraz farklı bır durum.3 yıl dersın bı bakarsın 2 yıl ıdare eder.2 yıl dersın bı bakarsın 4 yıl sızı ıdare eder.o tamamen oyunların bıze neler getırecegı ıle dogru orantılıdır.ama tahmını olarak 3 yıl sızı ıdare eder demek mantıklı gıbı gelıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanazuki44 S kullanıcısına yanıt
    Gtx 980 daha iyi fakat indirimi göz önüne alırsak 900Tl'ye r9 290x almak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.