Şimdi Ara

ASUS Radeon HD6950 DirectCU II mi yoksa MSI Radeon HD6950 Twin Frozr III mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HD6950de karar kıldım GTX560 Ti den vazgeçtim şimdi ASUS mu MSI konusundayardım edermisiniz.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andurilx -- 23 Ekim 2011; 20:51:12 >

• Başlıkta ufak bir hata var sanırım 6950 yapabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: L'Ziya

Başlıkta ufak bir hata var sanırım 6950 yapabilirsiniz...

Teşekkürler senin bir fikrin varmı peki bu konuda
  • 6950 1 gb performans olarak en iyilerinden biri. Bende kendime bunlardan bakıyorum. Twin Frozr'un soğutucusu çok güzel gözüküyor. Ama öteki de Asus. Ben de ikisi arasında kararsız kalırdım sanırım. Burada önemli olan kartları nekadara bulabildiğin :)

Hangisini daha makul fiyata bulabiliyorsan onu al bence. Tamam biraz fark edebilir performansları ama 50TL civarında bir fark varsa kesinlikle ucuz olanı al :)
  • Twin Frozr III bir tek ucuzu.com da bulabildim 2GB ve 737 liraya, DirectCU II 2GB ise 733 liraya buldum arada fark yok ama aldıktan sonrada pişman olmak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andurilx

Twin Frozr III bir tek ucuzu.com da bulabildim 2GB ve 737 liraya, DirectCU II 2GB ise 733 liraya buldum arada fark yok ama aldıktan sonrada pişman olmak istemem.

2 gblık tasarımlarda referans tasarımları tercih ediyorlar. Çift biosları var ve 6970 olarak modlanabiliyorlar diye. Modlamayacaksan 1gb ve 2gblık versiyonları arasında çok fark yok diyorlar.

Bence biraz forumlara bak. Birtek 6950'nin referans tasarımını arıyor insanlar

http://www.anandtech.com/bench/Product/331?vs=293

Birde şöyle bir karşılaştırma var. Doğru karşılaştırma mı emin olamadım ama 6950 olarak gözüken 2gb lık olanı sanırım. İlk 2gblık olanı çıkarmışlar sonra fiyat açısından nvidea ile rekabet etmek için 1gblık versiyonu çıkarmışlar.

Yani bence modlama yapmayacaksan 2gblığa şu anda gerek yok. Ama yarın adamlar min. 2gb kart isteyen oyun çıkarırlar mı, onun garantisi yok....

• Ya aslında evet modlamada pek emin değilim garanti gider diye duydum verdğin benchmarktada pek fark yok ikisi arasında ama twin frozrın 1GB si yok diye biliyorum zaten modlama yapmıyacağım diyelim asusun 1GB sini alsam onunda tf III ile arasında 50-60 TL fark var parada önemöli değil 50-60 tan bişi olmaz ben aldığım zaman pişman olmak istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andurilx

Ya aslında evet modlamada pek emin değilim garanti gider diye duydum verdğin benchmarktada pek fark yok ikisi arasında ama twin frozrın 1GB si yok diye biliyorum zaten modlama yapmıyacağım diyelim asusun 1GB sini alsam onunda tf III ile arasında 50-60 TL fark var parada önemöli değil 50-60 tan bişi olmaz ben aldığım zaman pişman olmak istemiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_51882924/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51882924

Özel soğutuculu 2. el. ama açılmamış. Satan kişi sanırım güvenilir. Bayağı referansı var. 425tlye satıyor. Birtek yurtiçi garantisi olmayabilir.

Birde vatan'da bir 5870 var. Asus'un 380 lira ama stoklarda yok. Onun da performansı 6950'ye yakın onun stoklara gelmesini de bekleyebilirsin.

Ben belki yurtdışından getirebilirim diye bekliyorum. Ama şimdi almam gerekse bu ikisinden birini alırdım....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.