Şimdi Ara

Asus Rampage Formula CPU initiation Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün overclock yaptım. Ondan sonra galiba overclocklu kaldı kart. Çok ısınıyor diye heatskinleri çıkardım. Temizledim. Ondan sonra macun sürüp yerine koydum. PC'yi elektriğe bağlayıp çalıştırdığımda Ram, Kuzey köprüsü ve Güney köprüsünün Kırmızı, Sarı, Yeşil ledleri yanıyor. Ama CPU'nun ledi yanmıyor. Led Posterde ise CPU INIT yazıyor. Kitapçıkda açıklama olarak Cpu Initiation diyor. Bilgisayar 5 saniyede bir reset atıyor. Monitörde bir yere bağlayın yazıyor. Klavye çalışmıyor. Yabancı sitelere baktım. İngilizcem çok iyi olmadığı için anadım kadar birkaç bişey yaptım. CMOS sıfırlamam lazımmış. Pilini çıkardım. Bekledim. I/O panelin ordaki CLRCMOS tuşuna bastım. Malesef çözüm yolu bulamadım. Arkadaşlar lütfen yardım edin. Yoksa Çizgi'ye göndermem gerekecek kartı. Göndermeden çözmenin yolu yok mu ? Eğer İngilizce'si iyi olan arkdaşlara zahmet olmassa internetten buldukları çözüm yollarını Türkçe'ye çevirip yazarlarsa çok memnun olurum. Şimdiden konuya mesaj yazan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seserse -- 8 Eylül 2012; 13:39:10 >

• Beyler lütfen. Kimsenin bilgisi yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.