ama gelin görünki bu sistem çizim programında aşırı derecede kasıyor normalde bu sistemin uçması lazım değilmidir
birde asus suite programım arasıra voltaj düşmeleri ve subzero sensor ısı artışı saptıyor ama anlık olarak
kasayı tamamen arkadaşımla topladık acaba bağlantılarda vs hata yapmış olabilirmiyiz
gerçi yanlış bağlantı yaptıysak bunu nasıl göstereceğiz
rampageanakartım küçük fan dömüyor ve subzero sense sürekli 85.2 derede alarmı veriyor dün asus un çizgi elektronige götürdüm bakmadılar
vatan bilgisayara götürdüm 48 saat verdiler arıza tespiti için
dün sabah bilgisayarımı açmaya çalıştım güç düğmesine basıyorum 2 sn çalışıyor sonra kapanıyor
arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne yapmalaıyım
Anakartın üzerindeki fan dönmüyor diyorsan çipset aşırı ısınıyor o yüzden ısı uyarısı alıyorsun.
Asus anakartların TR distribütörü Çizgi Elektronik. Götürdüm bakmadılar gibi bir durum söz konusu olmaz. Götürürsün bırakırsın 3gün 5 gün 15 gün neyse sonrasında alırsın. 500TL lik anakart aldın diye servise gidince yarım saatte tamir edilmesini beklemiyorsun herhalde değil mi?
tabiki ben 1 yada iki saatte arızanın giderilmesini beklemiyorum adamlara şunu söyledim hangi parçanın arızalı olduğunu tespit edin hemen yenisini alıp takıcam acil yetiştirmem gereken bir tasarım var dedim adamlar yüzüme bile bakmadılar.
bana bununla ilgili açıklama bile yapmadılar ve işin kötü tarafı muhtemeldir ki adamları mahkemeye vericem beni mağdur etmeye kimsenin hakkı yok ben onlara kartı hemen yapın ben gidicem demedimki ayrıca kasayı alalı daha 10 gün oldu yetiştirmem gereken tasarım için aldım kasayı
artık parasını geçtim ticari durumumda sıkıntıya girmeye başladı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme