Şimdi Ara

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.377
Cevap
15
Favori
56.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 4930k alicam egemen seni dinliyorum :)rampage bblack bu ay ici 10 20 aralik arasi geliyor gibi. Bu anakartlardan senin daha iyi anladigin asikar (benden).

Rampage black ile formula arasi fark nedir kullanici icin. 4930k ne kadar oc olur?

Ben 23 aralik istanbula gelicem bu yuzden donunce alicam islemci anakarti. Bu sefer son ama daha iade etmek yok. Ekran kartinida verdim valla
    Ben formula ile black arasindaki farki neye odiycem bunu merak ediyorum hocam?

Bu arada ocyide birlikte yapariz artik yardim edersin ayni urun olunca:).:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 7 Aralık 2013; 21:15:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

Ben 4930k alicam egemen seni dinliyorum :)rampage bblack bu ay ici 10 20 aralik arasi geliyor gibi. Bu anakartlardan senin daha iyi anladigin asikar (benden).

Rampage black ile formula arasi fark nedir kullanici icin. 4930k ne kadar oc olur?

Ben 23 aralik istanbula gelicem bu yuzden donunce alicam islemci anakarti. Bu sefer son ama daha iade etmek yok. Ekran kartinida verdim valla
    Ben formula ile black arasindaki farki neye odiycem bunu merak ediyorum hocam?

Bu arada ocyide birlikte yapariz artik yardim edersin ayni urun olunca:).:)

Rampage IV Formula ve Black arasındaki farkı soruyorsun doğru anladıysam. Valla bizim gibi büyük büyük sıvı soğutmalar yapmayan birileri için gereksiz. Ben zaten bundan sonra Extreme almayacağım daha öncede de dedim. Bunun almamın tek sebebi görünüşünü beğenmem ve yeni nesil bir x79 çip set istememden dolayı. Ama bundan sonra böyle devasa farklı olmadığı sürece asla Extrem'e o kadar para veremem çünkü tamamen gereksiz.

Anakartı sınırlı sayıda gelecek diye ben hemen alacağım fakat işlemcisini artık ne zaman alırım bilemem ilk önce elimdekileri çıkartıp öyle alabilirim işlemciyi. O yüzden bir müddet kullanamam. Valla denemeden ben bir şey söyleyemem ama 3930k ile 5.0 ghz yaptım 4930k'nın da o hıza çıkması gerekiyor.

Ben işlemciyi alınca testlere başlarım sonra size de söylerim nasıl olduğunu.

Vatan'a koymuşlar tabi stoklarda değil şuan yine 15-20 günü bulur. O arada Maximus VI Extreme'yi satabilirsem çok iyi olur yoksa baya sıkıştıracak beni bu kart hele işlemci akıllara zarar fiyat :D

• Egemen|54| kullanıcısına yanıt
    Yeni yıla mutlu giricez desene. :) 4930 kutusunda bekliyor bu kartı. Sevindim Vatan'da görünce :)
  • Aynen bakalım stoklara ne zaman girecek. Çünkü Maximus VI Extreme'de böyle göründü 1 ay sonra girdi stoklara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egemen|54|

Aynen bakalım stoklara ne zaman girecek. Çünkü Maximus VI Extreme'de böyle göründü 1 ay sonra girdi stoklara

Şöylede bişey var. R4E'de stoklarda görünmüyordu ama Bahçeşehir mağazasında vardı. Ya birtakım ürünler kargo yapılamıyor. Müşteri gelip alsın istiyorlar risk oluşturmasın diye ya da başka bişey var bilemiyorum.
  • Mystickblue M kullanıcısına yanıt
    TV'yi bile kargoluyorlar kutulu şey de böyle bir şey olacağını sanmıyorum zaten öyle olsa hiç bir zaman stoklara koymazlar. Vatan'da ki arkadaş arayıp geliş tarihini öğrenip bana bildirecek bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 9 Aralık 2013; 9:14:49 >
  • quote:

TV'yi bile kargoluyorlar kutulu şey de böyle bir şey olacağını sanmıyorum zaten öyle olsa hiç bir zaman stoklara koymazlar. Vatan'da ki arkadaş arayıp geliş tarihini öğrenip bana bildirecek bakalım.

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-rampage-iv-extreme-rampageivextreme-intel-x79-soket-2011-ddr3-2400mhz(oc)sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59606

Durum aynı. Webden stok yok ama bulunduğu mağazalara bak mesela. Mağazaya gittiğinde rafta görebilirsin. :)

• Mystickblue M kullanıcısına yanıt
    Valla ben İnternet stoklarında gördüm daha önce, hatta çıktığı ilk gün almıştım o zaman İnternet gönderimi de vardı. Vatan'ın böyle bir sorunu var ama zaten. Bir çok şehirde stoklarda oluyor ama İnternet stoklarında olmuyor. Bazen koyuyorlar bazen koymuyorlar. Adamlar herhalde internet satışına gerek duymuyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 9 Aralık 2013; 9:35:12 >
  • Ya bende bu aralar extreme dusunuyorum ama bu black edition i beklemeye gerek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle var zaten geldi sayılır yirmi güne stoklara girer. R4E ile aynı para ama daha ileri özellikler var.
  • quote:

Kesinlikle var zaten geldi sayılır yirmi güne stoklara girer. R4E ile aynı para ama daha ileri özellikler var.

black ed. gelince fiyatı düşmez mi hocam normal extreme in?

ayrıca suan en ucuz nerede satılıyor normal extreme?
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Malesef dusmez telefon piyasasi gibi degil. Vatan'da %30 ile en ucuza gelir

• quote:

Hocam 8nventus eksen sanalmarketim.bunlari tavsiye eder misiniz gerci alisverislerim oldu sorunsuz ama yine de sizlerinde tecrubelerini ogreniyim dedim

Ayrica vatanda biliosunuz kullanilmis urun satiyorlar son zamanlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

quote:

Hocam 8nventus eksen sanalmarketim.bunlari tavsiye eder misiniz gerci alisverislerim oldu sorunsuz ama yine de sizlerinde tecrubelerini ogreniyim dedim

Hiç karşılaşmadım kullanılmış ürün durumuyla. Senelerdir de ürün satın alırım. İlginç geldi.
  • quote:

Beni R4E'den son anda vazgeçirten biri oldun. 2ay olmuştur herhalde öneriyi aldığımdan beri. Beklemeye değdi açıkçası. Çok yakında edinebileceğiz. :)
  • quote:

Hocam tr de ayni para mi? Bizim burda arada 250 270 tl fark var. Be nin yaninda ac black flag veriyorlsr bide. Ac siz versiyonu cikarmi satisa daha ucuza?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

quote:

Inventus kesinlikle mükemmel bir firma verdiği ürünün arkasında sonuna kadar duruyor adamlar bir firma olarak değil arkadaşmış gibi görüşüyor sizinle. Eksen ile ilgili bilgim yok H100i oradan almıştım galiba bir sıkıntı yaşamadım.

Vatan'da kullanılmış ürün hiç rastlamadım bir çok şey aldım.

• quote:

quote:

Hocam tr de ayni para mi? Bizim burda arada 250 270 tl fark var. Be nin yaninda ac black flag veriyorlsr bide. Ac siz versiyonu cikarmi satisa daha ucuza?

250-300 tl lik fark varmış burada da aynen. Ama aradaki farka değer BE çünkü yeni nesil sonuçta ek özellikleri falan fazla fazla değiyor. Hayır oyunsuz versiyonu çıkmaz.
  • Gerek yok arada ki 300 Tl'lik fark için daha ileri teknoloji daha fazla özellik almış olacaksınız. R4E'nin en büyük sorunlarından SATA sayısı sadece 2 tane Intel Sata 3 var.
  • quote:

quote:

quote:

250-300 tl lik fark varmış burada da aynen. Ama aradaki farka değer BE çünkü yeni nesil sonuçta ek özellikleri falan fazla fazla değiyor. Hayır oyunsuz versiyonu çıkmaz.

Sagol hocam. Bilgin varsa bizim kullanacagkmiz ek ozelliklerden bahsedermisin az. Yoksa bilgon olunca bahset:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.