Şimdi Ara

Asus rog almak enayilik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı özellikteki pclere göre %50 daha pahalı. Malzeme kalitesizliği yüzünden Monster canımı yaktı o sebeple düzgün bir şey almak istiyorum.

bu arada m4 pro işlemcili macbook pro'nun da tanıtılmasını bekliyorum fakat mac konusunda çekimserim, alışır mıyım bilemem çünkü günümün çoğu pc başında geçiyor.

bütçem 70-100k arası, öneri varsa alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C22CD6360 -- 29 Ekim 2024; 20:3:54 >

• apple (türkiye)
    Mac mini
    https://www.apple.com/tr/mac-mini/

Or,

apple (türkiye)
    iMac
    https://www.apple.com/tr/imac/

• Oyun oynuyor musun?

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

hocam masaüstü sevmiyorum.

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

tam bi gamer olmasam da ara sıra oynarım çok sıkılırsam falan. m3 pro işlemcili macbook pro'nun oyun performansı bana yeter.

onun dışında ekran kartsız windows pc almayı saçma bulduğumdan ultrabooklara bakmadım pek.

sen ne kullanıyorsun kanka pc olarak

• m4 pro çıkmasını bekle ve satın al önemli iyileştirmeler var önceki nesille arasında fiyat farkı da pek yok.

• bende rog var canavar gibi devam 3. senesi tek sıkıntım klavyesi bozuldu bt klavye takarak kullanıyorum onun harici sıkıntısı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nadir bile olsa macte oyun oynamak cok sikintili. Native birkac oyun haric, cogu oyunun destegi yok. game tool kitle falan oynanabilir ama ne kadar verimli olur bilemiyorum. Duzenli oyun oynuyorsaniz ve butceniz varsa m2/3/4 pro 14/16 inch macbook pro yanina da alacaginiz fena olmayan bir windows laptop/pc oyun oynayacaginiz senaryodan m3 max macbook pro'dan bile cok daha iyi olacaktir.

• ktb06 kullanıcısına yanıt

2060 kartlı bir laptopum var zaten hocam. en son ne zaman oyun oynamışım diye baktım ta haziran ayında oynamışım. bunun için gaming laptop alınmaz bence.

pc'yi sürekli okula götürmem gerekiyor, yazılım, yazı yazma, sunum hazırlama vs. işleri için macbook mantıklı gelmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C22CD6360 -- 29 Ekim 2024; 21:47:53 >
  • O zaman macbook pro alip rahat edebilirsiniz. Oyun disinda sizi uzecegini zannetmiyorum.

• Lenovo legion kullanıyorum. Gaming laptop tavsiye etmiyorum, ciddi ağırlık + fan sesi bile almamak için sebepler. Macbook al, veya ekran kartsız windows pc (lenovo thinkpad tarzı). Ekran kartsız windows pc saçma diyordun, o zaman macbook al, ipad de vardı sende belki entegre de edersin, rahatlık olur

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

eyv kanka, fan sesi yüzünden ben monsterı okula götürmüyorum. lanet ettim.

• fanı kapatınca fan sesi cikmiyo

• o zaman işlemciyi soğutamaz alet yanar.

• Basit isler icin cok da lazim olmuyo

• throttlestop diye 2-3 mblık bi program var, işlemcinin turbosunu kapatıyor o sebeple laptop kafa ütülemiyor basit işlerde. öneririm. fanı kapatmak biraz riskli iş.

macbook alcam sanırım ama ona adapte olabilir miyim bilmiyorum. multitasking çok önemli benim için ve fare kullanmam lazım g502 kablosuz var dönüştürücü alıp kullanabilir miyim tam uyumlu olarak onu merak ediyorum, makro tuşlarının her birini kullanıyorum. uyumluysa alcam yoksa windows'tan devam.

• lenovo ideapad gaming var bende. Memnunum baya. 4 sene oldu devam.

• sıcaklıga bakıyom ya onun icin sıkıntı olmuyo

• Zephyrus g14 ve 16 fena olmayan bir mbp alternatifi, bana hala oyuncak gibi geliyorlar ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

sen ne kullanıyorsun hocam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.