Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xveyvezve

Sağ olun yardım ettiğiniz için.

Ne demek hocam. G550JK ile ilgili bir şey sormak isterseniz her zaman buradayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

quote:

Ne demek hocam. G550JK ile ilgili bir şey sormak isterseniz her zaman buradayım.

hocam ben hard disk test programı ile tarama yaptırdım. okuma hızı belli br yerden sonra 2mb kadar düştü ve min 2mb/s çıktı. grafik dibe doğru gitti yani. ayrıca cihazda anlamsız takılmalar var bazen masaüstünde sağ tıkladığımda bile 1 dk sağ tuş menüsü gelmiyor. sizce hard disk arızalı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yildizlimehmet

quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

quote:

hocam ben hard disk test programı ile tarama yaptırdım. okuma hızı belli br yerden sonra 2mb kadar düştü ve min 2mb/s çıktı. grafik dibe doğru gitti yani. ayrıca cihazda anlamsız takılmalar var bazen masaüstünde sağ tıkladığımda bile 1 dk sağ tuş menüsü gelmiyor. sizce hard disk arızalı mı ?

Hocam hdd'yi biçimlendirdikten sonra tekrar tarama testi yaparsanız daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Ardından çıkan verilere göre tekrar değerlendirmesini yapalım.

Takılma, donma vs. ile ilgili sorunlardan üst mesajlarda da bahsetmiştim. Cihaz fabrika çıkışında Asus tarafından kurulmuş gerekli-gereksiz ve arkaplanda çalışan birçok uygulama ile birlikte geliyor. Cihazınıza temiz bir Windows kurulumu yaptıktan sonra aynı sorunlar devam ederse servisle görüşmeniz gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 21 Mayıs 2015; 16:54:44 >

• ObtObt kullanıcısına yanıt
    C yimi biçimlendiricez hocam? windows felan gider ama nasıl yapıcaz?
  • quote:

C yimi biçimlendiricez hocam? windows felan gider ama nasıl yapıcaz?

Hocam format atabilme imkanın varsa daha iyi olur. Cihazı fabrikadan çıktığı gibi kullanmak pek verimli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 21 Mayıs 2015; 17:07:25 >
    anladım hocam. ben birde ontrack easy recovery ile taratma yaptım onda da 2011 yılında oluşturulmuş bir dosya ile karşılaştım. aslında şüphelerim var hard disk ile ilgili.
  • Bir tasarıma aşık olunut mu sorusunun yanıtı işte bu bilgisayar. İnceleme fırsatım oldu. İnsan bırakamıyor elinden En yakın zamanda alacağım

• quote:

anladım hocam. ben birde ontrack easy recovery ile taratma yaptım onda da 2011 yılında oluşturulmuş bir dosya ile karşılaştım. aslında şüphelerim var hard disk ile ilgili.

Hocam sıkıntı olacağını sanmıyorum, sistem dosyası falandır. O dediğin binde bir ihtimal olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustSmile07

Bir tasarıma aşık olunut mu sorusunun yanıtı işte bu bilgisayar. İnceleme fırsatım oldu. İnsan bırakamıyor elinden En yakın zamanda alacağım

Tasarımda Asus gerçekten bir numara. Sadece bilgisayarları değil; mouse, notebook çantası, ağ ürünleri vs. diğer ürünlerini de incelediyseniz gayet şık tasarıma sahipler.

• arkadaşlar battery care programı varya bataryanın kaybını gösteren hiç yaptınız mı ondan bende böyle çıktı.
    sizce normal mi
     ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar)
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    gta5 full ayarlarda 30-35 fps arası alıyorum . ( tabiki de full+full de değil) bence ideal ekran kartı pekde iyi olmasada
  • Günlük kullanımda pil ömrü nasıl
  • SAMET/ kullanıcısına yanıt
    Fazla güç gerektirmeyen uygulamalarda (film izleme vs.) 2-2,5 saat gidiyor.

kaç gündür kafam çorba oldu, bununda pil çok az gidiyormuş bir yıl sonra 1 1.5 saat gider hale gelir. 4 hücreli pil kullanmasından anlamıştım
    tam bu model derken yine sil baştan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

kaç gündür kafam çorba oldu, bununda pil çok az gidiyormuş bir yıl sonra 1 1.5 saat gider hale gelir. 4 hücreli pil kullanmasından anlamıştım
    tam bu model derken yine sil baştan

Cihaz tanıtımında kullanım durumuna bağlı olarak maksimum 5 saat olarak belirtilmiş. Ben kendi kullanımıma dayanan süreyi yazdım. (Genelde film izlerim ortalama 3 saate yakın gider.) Bu tür cihazlarda normal hocam. Sonuçta donanımı kuvvetli cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 22 Mayıs 2015; 18:26:15 >
    Optimus Teknolojisi sayesinde gündelik kullanımda Intel® HD Graphics 4600 üzerinden çalışması lazım bu sayede az pil tüketip en azından 4 saat kullanım sunmayınca bir anlamı kalmıyor, 2 2.5 saat duyunca cihazdan soğudum
  • SAMET/ kullanıcısına yanıt
    İzlediğim filmler HD 1080p çözünürlüğünde. Batarya süresinin kısa olmasında bunun etkeni var mıdır hocam?

Film için kullandığınız programa bağlı, izlerken işlemci kullanımı ne kadar oluyor. işlemciyi çok kullanıyorsa pil ömrünü ciddi etkiler
  • Yildizlimehmet kullanıcısına yanıt
    normal ya ben bu pc yi aldım bi sıkıntı çıktı değişti yenisini aldım 2 pc de de batterybar diye bi program kullandım sürekli %10 ile %4 arasında batarya ölü durumda gidip geliyor
  • batarya prize takılı haldeyken "prize takılı %99 dolmuyor" %100 görmesi gerekmez mi ? sizde de %99 da bırakıyor mu dolumu ?

birde bu gün sabah birşey geldi başıma kullanım esnasında %10 altına düşme uyarısı verdi kaltım güç kablosunu makinaya bağladım ucunu prize takmadan birden şarj miktarı %48'e çıktı bu power kablosu içinde güç depoluyor mu yoksa batarya sıkıntılı olabilir mi ?

bunlara denk gelen oldu mu ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.