Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün şarj aletini fişten çektikten sonra, şarj aletinden cızırtı sesi geldiğini fark ettim. Ses bir süre sonra kesildi. Bu olayı yaşayan veya bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca G550JK cihazı olan arkadaşlar şarj aletindeki bu cızırtı olayını şarj aletini bir süre fişe takılı kullandıktan sonra fişini çekerek test edip, sonucunu da buraya yazarlarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

Arkadaşlar bugün şarj aletini fişten çektikten sonra, şarj aletinden cızırtı sesi geldiğini fark ettim. Ses bir süre sonra kesildi. Bu olayı yaşayan veya bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca G550JK cihazı olan arkadaşlar şarj aletindeki bu cızırtı olayını şarj aletini bir süre fişe takılı kullandıktan sonra fişini çekerek test edip, sonucunu da buraya yazarlarsa sevinirim

Aynisi bazen bende de oluyor

• bu qlick sesi beni oldurecek ya.
    servise gotursem benim yanımda tamir veya hdd degişimi yapma şanslari var mi ?
    pc yi cok dikkatli kulanıyorum bir yerini falan cizerler

• quote:

Orijinalden alıntı: techkalem

batarya prize takılı haldeyken "prize takılı %99 dolmuyor" %100 görmesi gerekmez mi ? sizde de %99 da bırakıyor mu dolumu ?

birde bu gün sabah birşey geldi başıma kullanım esnasında %10 altına düşme uyarısı verdi kaltım güç kablosunu makinaya bağladım ucunu prize takmadan birden şarj miktarı %48'e çıktı bu power kablosu içinde güç depoluyor mu yoksa batarya sıkıntılı olabilir mi ?

bunlara denk gelen oldu mu ?

Batarya ömrü için %98 99 gibi bataryaya giden enerji otomatik olarak kesilir %100 olmaması gayet normal. Ayrıca batarya liion ise şarjın %10 onun altına inmeden tekrar şarj etmeniz batarya ömrü için daha iyi olacaktır tıpkı günümüzde ki telefonlar gibi.

• bilgisayarımda özellikle yüksek ve tiz seslerde aşırı bir cızırtı oluyor sol tarafta. böyle bir durumu yaşayan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vigara -- 31 Mayıs 2015; 3:27:21 >
  • Merhaba arkadaşlar, cihazı prize bağlı kullanırken kasa üzerine dokununca ufak hareketlenmeler hissediyorum. Bu durumu yaşayan veya konu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 1 Haziran 2015; 22:08:47 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu cihazın cn545h olan modelinde ki (8gb ram olan) ram 1 adet 8 gb lık ram midir? yoksa 2 adet 4 gb lık ram midir? SSD takmak ve ya ram upgrade etmek için cihazın arka kapağını açan, gören, bilen varmı?
    Tek 8 gb lık ise sipariş vereceğim.

Teşekkürler.
  • Merhaba, g550jk almaya karar verdim. Aksilik olmazsa haftasonu alicam. Fakar burda okudum bir cok kisi sikayetci gibi. Yok ses geliyor yok isiniyor. Daha cok hdd den ses gelme var sanirim. Sizce almami tavsiye eder misiniz ? Yoksa biz aldik pismaniz mi dersiniz ? Cok kararsizim ne alsam diye. Bu laptopun kasasi rengide cok hosuma gidiyor.

• uzun zamandır G550jk 234CH kullanıyorum, bugüne kadar ısınma sorunu ve en ufak cızırtı duymadım. bu üründen yüzlerce satıldı, içlerinden bir ikisi kullanmaya bağlı olarak hata vermiş olabilir. forumun genelini inceleyin bu ürünle ilgili memnuniyeti göreceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeV16

Merhaba, g550jk almaya karar verdim. Aksilik olmazsa haftasonu alicam. Fakar burda okudum bir cok kisi sikayetci gibi. Yok ses geliyor yok isiniyor. Daha cok hdd den ses gelme var sanirim. Sizce almami tavsiye eder misiniz ? Yoksa biz aldik pismaniz mi dersiniz ? Cok kararsizim ne alsam diye. Bu laptopun kasasi rengide cok hosuma gidiyor.

N550JK nasıl desen, sana pek iyi şeyler söylemeyebilirdim ama G550JK'nın kronik sorunlardan arındırılmış bir model olduğunu düşünüyorum. HDD'den ses gelme olayı ise, eğer bendeki ses de arkadaşların bahsettiği ses ile aynıysa, 15-30 saniyede bir gelen ufak bir tık sesi. Onu da kulağını dayamazsan duymazsın zaten emin ol. Isınma sorununa gelince, ben N550JK'dan ne de G550JK'dan böyle konuda bir şikayet duymadım, yaşamadım da. (İki cihazı da kullandım.)

• arkadaşlar benim elimde asus 550 jk 545 h modeli var daha yeni cihaz nakite ihtiyacım var oyuzden satmak istiyorum faturasını alan kişinin adına kestirebilme ihtimalim var garanti süresi başlamamış oluyor yani bide bişey sorucam okadar ağır oyunları son ayarda oynuyorum yazan arakdaşlar var ben afedersiniz kıçı kırık warface oyunu nu son ayarda bu pc le bi türlü oynuyamıyorum yüksek performansta çalıştırmama rağmen bendemı problem var sizmi sallıyosunuz arkadaşlar numaram 05077112998 yer adana fiyatı uygun  ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar)https://store.donanimhaber.com/d1/e0/e7/d1e0e7be135c73538615b681d9bfbc5c.jpg
     ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar)

• Merhaba arkadaşlar ürünü yeni aldım. Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Euro Truck Simulator 2 gibi oyunlarda bilgisayar şarja takılıyken sabit 60 FPS alıyorum fakat şarjı çıkarınca %100 olsa bile sabit 30 FPS oluyor. Şarja takılı oynayarak pil ömrünü de bitirmek istemiyorum. Bir çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustSmile07

Merhaba arkadaşlar ürünü yeni aldım. Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Euro Truck Simulator 2 gibi oyunlarda bilgisayar şarja takılıyken sabit 60 FPS alıyorum fakat şarjı çıkarınca %100 olsa bile sabit 30 FPS oluyor. Şarja takılı oynayarak pil ömrünü de bitirmek istemiyorum. Bir çözümü var mıdır?

Şarja takılı oynamanda sıkıntı olmaz. Şarj %100 olduktan sonra enerjiyi otomatikman keser, gücü sadece prizden alır. Zaten pil gücüyle verimli oyun olmaz.
  • Merhaba hocam bu bilgisayar nasil msata tajma sansimiz varmi ssdi ile birde gta 5 falan nasil oyun da falan

• Bugün vatanda cihazın CN234H modelini inceleme fırsatı buldum. Ekranı gerçekten çok çok üst seviye. Gerek renk dolgunluğu gerekse netliği ile sınıfındaki gamebooklara fark atıyor. Ayrıca herhangi bir touchpad sorunu da göremedim, gayet düzgündü. Yalnız şuna dikkat ettim. Eşdeğer MSI GE60'a ve Lenovo Y5070'e göre bi' tık daha sıcaktı kasası. Belirli bir süredir kullananlar varsa ısınma durumunu paylaşabilirler mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 7 Haziran 2015; 8:20:51 >
  • 1 Haftadır bende sağ alta Windows 10 bildirimi geliyor. Tam Sürümü bedava Update... Sizce yüklenirmi Windows 10 bizim cihazlara ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jessie2012

1 Haftadır bende sağ alta Windows 10 bildirimi geliyor. Tam Sürümü bedava Update... Sizce yüklenirmi Windows 10 bizim cihazlara ?

Neden yüklenmesin. Kaldırdıktan sonra yüklenir ve büyük olasılıkla da kaldırır. Ama değer mi bilmem.

Abim de Toshiba marka dizüstü var dün ona da geldi ve kabul etti. Windows 10 çıkınca ücretsiz olarak isterse kurabilecek. Kabul ettiğin zaman sana Windows 10 çıktıktan sonra istediğin zaman kur diye yazılımı sana rezerve ediyorlar.
  • Devridünya kullanıcısına yanıt
    3-4 gündür kullaniyorum. Cities skyline oynuyorum. Isınma elimizi koydugumuz yerlerde kesinlikle yok. Klavyenin üst kısminda, ekran panelinin orada oluyor. Hava cikisi zaten orada. Fanlarda da hicbir ses yok cok sessiz calisiyor.

• Arkadaşlar bugün vatana gittim rog g550jk almak için ama ellerinde yokmuş gelmesini beklemedım n550jk cn166h aldım. Özellikler aynı bı farklılık yok gibi geldi bana. Hata mı yaptım acaba?

• Hata yapmissin g550jk daha iyi @xveyvezve en azindan kasasi daha güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.