Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar g550jk baya hoşuma gitti nasıl pcden memnun musunuz sorun felan yok değil mi almayı düşünüyorum da
  • ArrowDH A kullanıcısına yanıt
    Ben de 3 aydır aynısını kullanıyorum şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim, memnunum.
  • servisten yana korkum yok peki hocam oyun performansları nasıl gta 5,battlefield 3-4,CoD adwanced warfare gibi
  • Kardeş bide ben programlama dilleri ole felan uğraşıyom (c#,c++,c,java) sıkıntı çıkarmaz değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu cihaz o işlere fazla bile gelir dostum.
  • G550jk oyun performansları nasıl
    gta 5,bf 3-4, dyling light gibi

Dediğin oyunların hiçbirini denemedim hocam, yalnız forumda yazan birkaç arkadaş olmuştu, ultra ayarlarda kasmadan oynadığını söyleyenler de oldu. Onlarla irtibata geçersen daha sağlıklı bilgi elde edebilirsin.
  • An itibariyle 4.586₺ etiketi çıkmış cihazın..

Edit: Vatandaşla dalga geçercesine saatler içinde tekrar 3.549₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 12 Haziran 2015; 11:36:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

Dediğin oyunların hiçbirini denemedim hocam, yalnız forumda yazan birkaç arkadaş olmuştu, ultra ayarlarda kasmadan oynadığını söyleyenler de oldu. Onlarla irtibata geçersen daha sağlıklı bilgi elde edebilirsin.

Hocam senide çok sık boğaz ettim ama son bir soru işletim sistemi windows 8 mi yoksa 8.1 mi cevapların için tesekkur ederim çok saol

Hocam estağfurullah, istediğin zaman istediğin şeyi sorabilirsin. İşletim sistemim Windows 8.1 Single Language.
  • Arkadaşlar CS:GO ve League of Legends gibi oyunlarda bile FPS şarja takılı iken çok oyamaya başladı. Sürekli 40-45-60-50 gibi hareket ediyor sorun nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustSmile07

Arkadaşlar CS:GO ve League of Legends gibi oyunlarda bile FPS şarja takılı iken çok oyamaya başladı. Sürekli 40-45-60-50 gibi hareket ediyor sorun nedir?

GPU Tweak var bildirim çubuğunda, onu açmanız gerekiyor sanırsam.
  • Bilgisayari 1 haftdir kullaniyorum. Cs:go oynuyorum, bu oyunda ekran tarafi feci isiniyor. Elinizi yakicak derecede. Ekran paneli arkadaki hava çıkışını kapiyor. İsinmasini bekliyordum ama bu kadar el yakicak kadar olcagini dusunmemistim. Bu yuzden sanki biraz pisman oldum gibi. Ama genel kullanimda isinmayla karsilasmadim.

• Bende ürünü alalı 6 gün oldu ve ısı değerleri sizcede yüksek değil mi ? AİDA64 adlı program ile testler yaptım gpu fan speed kapalı iken cs:go da 90 derece sıcaklık gördü açıkken de 80 filan fakat açıkken fazlasıyla ses geliyor herdaim bunu açık tutmak zorunda mıyım ? Ayrıca şunu söylemek istiyorum bu ısı değerleri ileride sıkıntı çıkarır mı yoksa yani sorun olarak görülmeli mi ? Ayrıca power butonunun olduğu yerde ki tahminimce orada HDD var cızırtı var , kulaklık takılı iken belli değil fakat normalde belli oluyor.
  • Cızırtı sesi çok mu geliyor arkadaşlar, bahsetmiş olduğunuz sesi tarif edebilir misiniz? Şunu da unutmayın çalışan hiçbir aksam sessiz olmaz. %100 sıfır ses bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Ben de de çok cüz'i miktarda dakikanın 10/1'inde olmak üzere ufak bir cızırtı sesi oluyor ama o da o kadar sorun edilecek derecede değil. Sonuçta hdd kafası okuma/yazma yapıyor.

• Hocam hdd den zaten ses gelmesi normal görünüt biraz bozuk ama şu videoya bakabilirsiniz
    https://www.youtube.com/watch?v=J09pWNQPK7U
  • Hocam; bu cızırtı şeklindeki sesin, hdd yerinin kullanıcıya yakın tarafta ve 7200 rpm olmasıyla doğrudan alakalı olabileceğini düşünüyorum. Nitekim mekanik bir parça. Üstelik asus, ürünlerini piyasaya sürmeden önce belirli bi' süre bu ürünleri her yönden deniyordur. Yani donanımsal bir sorun olsa daha başında fark edip çözerlerdi. Anladığım kadarıyla bu sesi alan arkadaşların da yaptıkları hdd testleri sorunsuz görünüyor. Yine de bunlar benim öngörülerim tabi, konunun uzmanı arkadaşlar bizi aydınlatabilirse daha faydalı olur.

• Cihazın fiyatı yine uçmuş. 4.654,23 TL nedir? diğer bilgisayarların fiyatı bu kadar değişmezken neden bunun ikide bir fiyatı değişip duruyor anlamıyorum.
  • Kasımdan beri g550jk kullanıyorum öncelikle belirtmek isterim ki burada okuduğum hiçbir sorunla özellikle hdd sorunu ile karşılaşmadım. Bilgisayar oldukça sessiz çalışıyor. Bu kullandığım süre zarfında çoğu zaman 20 saate yakın açık kaldı. Bu nedenle yakın zamanda kısa bir bakım yapıp fanları temizledikten sonra termal macunu yenileyeceğim. GTA 5 i hiç ummadığım derecede full hd yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynadım. FPS değerlerine bakmadım ama tahminimce 40-60 arası olması lazım. Bunların dışında aldığım günden beri CS GO ve lol oynarım. Lol de sabit 60 fps ve dalgalanma söz konusu değil. CS GO da genellikle fps 100 ün üstünde haritaya göre min 90 max 130 olduğunu gördüm yine ayarlar full hd ve en yüksekte iken. Lol de ısınma neredeyse yok denecek kadar az iken cs go ekran kartını gerçekten zorluyor eskiden fanı açmadan 80 derecede oynardım şimdi fan ile o sıcaklıkta oynuyorum. Tabii bunda havaların ısınması ve yoğun kullanım sonunda bakım zamanında gelmiş olmasının etkileri söz konusu. Yaklaşık ufaklı büyüklü 40 oyun var ve hiç birinde sıkıntı çekmedim. Eğer bulunduğunuz ortamda klima yoksa kesinlikle soğutucu alın yaz aylarında bilgisayar sağlığı için oldukça önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Cihazın fiyatı yine uçmuş. 4.654,23 TL nedir? diğer bilgisayarların fiyatı bu kadar değişmezken neden bunun ikide bir fiyatı değişip duruyor anlamıyorum.

aynen ya fırsat bu fırsat ayın 13'ünde aldım 3549 du şimdi baya uçmuş fiyatlar noluyor arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.