Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayarın ısı ölçümlerini yapsaydınız,virüs ihtimalini gözden geçirin,birde harici kartla mı oynatıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Orijinalden alıntı: ArrowDH

Normal kullanımda 40 oyunda 82 derece değerleri nasıl
    Max değerler

Önemli olan ellerinizi koydugunuzda bileklerinize ve tuşlara gelen yer asırı ısınmıyor ve sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok demektir.Oyuna girmeden önce programlardan gputweak isimli programı calıstırın ve off olan tuşları on konumuna getirin ,bu program ekran kartınızı overclock edecek ve fan devirlerini yükseltecektir

Bilegimi koyduğum yer ısınmıyor zaten o dereceleri gta 5 de aliyom o zaman sorun yoksa iyi fakat overclock bilmiyorsanız yapmayın tarzı bisey okudum sıkıntı olmasın daha cihazı yeni aldık bisey olmasin ondan korkuyom
    Cevabın içinde ayrıca çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu bilgisayarın http://www.vatanbilgisayar.com/asus-g550jk-core-i7-4700hq-340ghz-16-gb-1tb-156-4gb-w8-notebook.html

msata girişi varmı ssdi takmak istesem ? yoksa msı ge70 yada ge 60 bakacagım
  • Blu-ray iptal edilip onun yerine ssd takıyorlar hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devridünya

Blu-ray iptal edilip onun yerine ssd takıyorlar hocam.

anladım yani msata girisi yok ama kor tasın talihi birgun cd lazım olursa diye iptal etmek istemiyorum onuda
  • Yılda bir kere ya lazım olur ya olmaz. Artık taşınabilir diskler ihtiyaç oldu zaten, mutlaka edinmek gerekiyor. Her ihtimale karşı bellekler de iş görür bu durumda. Ssd şart, sürücünün esamesi okunmaz onun yanında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Normal kullanımda 40 oyunda 82 derece değerleri nasıl
    Max değerler

Önemli olan ellerinizi koydugunuzda bileklerinize ve tuşlara gelen yer asırı ısınmıyor ve sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok demektir.Oyuna girmeden önce programlardan gputweak isimli programı calıstırın ve off olan tuşları on konumuna getirin ,bu program ekran kartınızı overclock edecek ve fan devirlerini yükseltecektir

Bilegimi koyduğum yer ısınmıyor zaten o dereceleri gta 5 de aliyom o zaman sorun yoksa iyi fakat overclock bilmiyorsanız yapmayın tarzı bisey okudum sıkıntı olmasın daha cihazı yeni aldık bisey olmasin ondan korkuyom
    Cevabın içinde ayrıca çok teşekkür ederim

Overclock sorun olmuyor ,sorun olsa idi asus ,o programı içine koymazdı.sen müdahale edemiyorsun zaten program kendi otomatik yapıyor overclocku.Yine bu programın içerisinde fan hızlarının artırabilecegin bir buton dava var ,onuda aktif hale getirirsen faz dönüş hızları artacak böylelikle makinan daha serin olacaktır.Isınma konusuna gelince ısınmayan makina yok zaten ,burda önemli olan sana o ısıyı yansıtıyormu ,rahatsız oluyormusun ,buna bakılması gerekirki asusun sogutma sistemi bu konuda cok basarılı ,kesinlikle seni rahatsız etmiyor sıcaklık

• quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

Bana göre CN545H'ın CN234H'a olan tek üstün yönü ses sistemi. Yani Icepower Bang & Oufsen ses sistemi. Onun dışında geriye kalan tüm özelliklerde CN234H daha üstün.

İyide 234H ta da bang olufsen var zaten
  • seylem kullanıcısına yanıt
    CN234H'de yok hocam. Aygıt yöneticisinden bakın isterseniz. Standart Sonicmaster ses sistemi var.
  • Devridünya kullanıcısına yanıt
    Garanti disi kaliyor diye okudum dogrumu

• MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    Asus servisinde yaptırdığınız takdirde garanti dışı kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

CN234H'de yok hocam. Aygıt yöneticisinden bakın isterseniz. Standart Sonicmaster ses sistemi var.

Var hocam ,cok gelişmiş ekolayzır kontrol arabimi ile beraber kutu içerisinden woofer da cıkıyor ,zaman bulursam görsel koyarım buraya
  • seylem kullanıcısına yanıt
    Woofer var, yazılım da var buna itirazım yok fakat Bang & Oufsen Icepower yok. CN545H'da var, CN234H'da yok. N550 serisinin hepsinde var. Eğer olsaydı aynı CN545H'da olduğu gibi bizim cihazlrın da klavyesinin üstünde Audio By Bang & Oufsen ICEPower yazardı.
  • MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    Kendim gittim konuştum vatanla. Burdan taktırırsanız herhangi bi' sorun olmaz dediler. Forumdan birinin de bu konuyla ilgili olumlu yönde yazışması vardı. Aklına çok takıldıysa sen de sordurabilirsin tabi.

• Merhaba ben asus g550jk model laptopu geçen hafta aldım.Ancak şu an ses ile ilgili bir proplemim var bilgisayarımdan ses gelmiyor. Kulaklık taktığımda ses var sorun da gözükmüyor. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  • kaan ahmet K kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam forumdan biri de cihazında aynı durumu yaşamıştı. Ondaki sorun cihazdan kulaklığı çıkarınca dahi sanki kulaklık varmış gibi algılaması ve sesi hoparlöre vermemesiydi. Bence seninki de buna benzer bir sorun olabilir. Ses kartı sürücülerini güncellemeni ve ses paneli ayarlarını kontrol etmeni öneririm.
  • bilgisayarı yeni aldim,ancak subwoofer i taktığımda cihaz görmüyor bu sorunu yasayaniniz var mi?

• anatominuniverse A kullanıcısına yanıt
    Jackı iyi oturttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 20 Haziran 2015; 18:58:22 >
  • oldu cok saolun

• Beyler g550jk almaya karar verdim. Fakat 234 ile 545 arasinda kaldim. Hangisini tercih etmeliyim sizce. 545 olan 8 gb(max16) ram fakat islemcisi 4710hq 234 olan 16 gb ram(max16) fakat islemcisi 4700hq. Yorumlarinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sglt -- 20 Haziran 2015; 20:02:24 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.