Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemci farkı çok önemli değil 100mhz hız farkı var onunda farkına varmazsınız işlemciyi tam anlamıyla kullanamazsınız kullansanız da 100mhz fazla fark oluşturmaz.Ekran kartları aynı olduktan sonra 16gb olanını alın
  • Hocam batarya %99 'prize takili dolmuyor' bu ne demektir acaba ? 2-3 saattir dolmuyor ne hikmetse, kafama takildi bi problemmi var acep ? @ObtObt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCTR M kullanıcısına yanıt
    Asus'un pil tasarruf programı %99 seçeenğine ayarlı onu devreden çıkarmalısınız tam dolması için
  • ObtObt kullanıcısına yanıt
    Her şeyi kontrol ettim hocam ama durum aynı bilgisayarın sesinde hiç bir sorun gözükmüyor güncellemede yok ama ses yok.
  • kaan ahmet K kullanıcısına yanıt
    Hocam birkaç kez kulaklık jackını çıkar tak. Kulaklık jackını takınca karşına pencere geliyor mu, onu da kontrol et. Ses kontrol paneline iyi baktın mı eminmisin? Baktın hiçbir şey olmuyor cihazı formatla. Bazen fabrika ayarları sıkıntılı gelebiliyor. Format da çözüm olmaz ise servisle görüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sglt

Beyler g550jk almaya karar verdim. Fakat 234 ile 545 arasinda kaldim. Hangisini tercih etmeliyim sizce. 545 olan 8 gb(max16) ram fakat islemcisi 4710hq 234 olan 16 gb ram(max16) fakat islemcisi 4700hq. Yorumlarinizi bekliyorum

CN234H al. CN545H donanım olarak daha düşük olmasına rağmen biraz daha pahalıya satılıyor.
  • MCTR M kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk aldığım zaman benim de aklıma takılmıştı sormustum ancak sonradan anladım ne olduğunu.

Biliyorsunuz laptop'lar da bataryayı çıkarıp doğrudan power kablosu aktif şekilde kullanabiliyorsunuz. Bizim cihazlar da bu mümkün olmadığından bataryanın sabit olmasından dolayı bu şekilde bir tasarruf modu eklenmiş bataryaya güç doldurmadan direkt cihaza aktarıyor. Bu zamanlarda da görünen uyarı dolmuyor yazısı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techkalem -- 21 Haziran 2015; 8:53:54 >
  • Hocam genel olarak yeni alanların bilmesi gereken bi' kaç püf noktayı yazabilir misiniz? Güç tasarrufu olsun, asusun farazi programlarının kaldırılması olsun. Yeni alan kullanıcılar için oldukça önemli noktalar bunlar.

• Arkadaşlar dizüstü bilgisayarlarda KDV oranı kaç. Bu bilgisayar 1.118.08 Dolar (kdv hariç) satılıyor bana kdv eklenmiş hali lazımda. Dolar olarak para biriktiriyorum. Ona göre kaç dolar daha biriktirmem gerektiğini hesaplayacağım.
  • Arkadaslar oyun oynamazken prize takili kalmasi sizce saglikli mi yoksa 99 u bulunca prizden cekmeli miyiz batarya sagligi icin

• arkadaslar benim pil durumum ilk baslarda %90(dolmuyor) bicimindeydi 90i aşmıyordu.Şimdi ise sabahtan beri 91(doluyor) diyor ama ilerleme yok.Surekli bataryayi doldur boşalt mi yapıyor acaba? Çözümü var mıdır? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sglt

Arkadaslar oyun oynamazken prize takili kalmasi sizce saglikli mi yoksa 99 u bulunca prizden cekmeli miyiz batarya sagligi icin

Oyun oynadığınız zaman cihaz daima prize takılı olsun. Oyun harici, fazla enerji gerektirmeyen kullanımlarda ise batarya ömrü açısından cihazın şarjı tam dolduktan sonra fişi prizden çekin, pil gücünde kullanın. Ve kesinlikle batarya bitmeden şarja takmayın, batarya %100 olmadan fişi prizden çekmeyin.

• Hocam tesekkurler cevapladiginiz icin. Son bir sorum olucak. Cs go oynuyorum ben. Gpu tweak diye bir program var. Simdi onu acip fan speedi fulluyorum isinmasin diye. Fakat overclock zorluyormus makineleri soylediklerine gore. Overclock tapmadan fani manuel fullemem mumkun mu acaba

• G550JK klavye ledleriyle ilgili bi' problemim var. Cihaz açılışında kısa bi' süre ledler yanıyor hemen ardından sönüyor. Sürekli yanması için ne yapmamız gerekiyor? Ayrıca şu sol üst tuşa kısayol masaüstünü nasıl atayabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 24 Haziran 2015; 7:59:33 >
  • ObtObt kullanıcısına yanıt
    Makine devamlı prize takılı durabilir batarya ömrü açısından fişi prizden çekin diyorsunuz batarya tam dolduğunda bataryanın sıkıntı yaşadığı bir durum yok gücü kesiyor zaten pil gücünde kullanma işlemi haftada 1 defa yapılması yeterlidir.Batarya bitmeden şarja takmayın diyorsunuz burada batarya uyarı verdiğinde şarja takın demelisiniz tam bittiğinde hücreler yıpranmaya maruz kalır nden pil %10 seviyesinde uyarı vermeye ayarlanmıştır bundan dolayı.Batarya bitmeden şarja takmayın demişsiniz bataryanın bitmesine gerek yok lion pilleri her seviyede şarj edebilirsiniz.Bataraya prizden çekmek için %100 olması şart değil çok eksik bilgileriniz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devridünya

G550JK klavye ledleriyle ilgili bi' problemim var. Cihaz açılışında kısa bi' süre ledler yanıyor hemen ardından sönüyor. Sürekli yanması için ne yapmamız gerekiyor? Ayrıca şu sol üst tuşa kısayol masaüstünü nasıl atayabiliriz?

Hocam ben de de ayni cihaz var aynen açılışta ledler yanıyor sonra sonuyor onun sorun olduğunu düşünmüyorum diğer sorun da ise sol en üstteki kısayol tuşuna basılı tut ekrana bu program geliyor ordan istediğini ayarlarsın

Not:klayve ledleri fn tuşuyla birlikte f4 e basarsan ışığı acar(3 kademeli yani f4 e 3 kere felan basarak klavye ışık kademesini artirabilirsin) fn+f3 basarsan ışık kademesi azaltır ve kapatır

• Arkadaşlar bilgisayarı 2 gün önce aldım sormak istediğim bir soru var,bu fiyata daha iyisini bulabilir miydim ? Toplatma şansım yoktu o yüzden böyle bir şey almam gerekiyordu.GTX 850M beklediğim gibi çıktı denebilir.GTA V Very High - High arası 30-40 fps falan veriyor, MSAA gibi bir ayar vardı,onu azıcık açınca bile sapıtıyor.Peki The Witcher 3,Mortal Kombat x,Shadow of Mordor gibi oyunları hangi ayarlarda oynarım? Ayrıca Far Cry 4 ultra high arası 25-35 gibi bir fps aralığında açması beni mutlu etti.
  • bu sol üstteki güç düğmesini nasıl atıyoruz. onuda uyku düğmesi yapmak istiyorum. şuan webstorage diye birşeye ayarlanmış durumda.
  • BeV16 kullanıcısına yanıt
    basılı tutun. çıkan ayarlardan yapabilirsiniz. coutdown timer seçeneğini seçip sleep olarak ayarlayın.
  • ArrowDH A kullanıcısına yanıt
    Yahu vatanda direk masaüstüne yolluyordu o buton, onu yapmak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.