Şimdi Ara

Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
6
Favori
16.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SefirEmre

ustad 1,5 senedir oynuyorum sürekli shadowplay acıktır bende :D ne rpg ler ne garip olaylar denk geldi :D bunu bf 4 e gönderdik en iyi videolar arasına girebilir diye :D

Bende acayım o zaman hangi ayarlar da acıyorsun cok yer kaplıyor ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SefirEmre kullanıcısına yanıt
    anladım sizin zaten meslekten dolayı da kesinlikle almanız gerek.

victor ve monster konusunda kesinlikle katılıyorum. kasalar göze hitap etmiyor hiç. tabi onlar da hazır alıyorlar clevo, msi gibi markalardan ama bu kadar üst seviye donanıma sahip cihazlar için albenisi az. ayrıca victor sitesinden 16 gb ram 4710mq işlemci gtx 980m kart ve 2x120 gb ssd(kampanyayla sanırım 240x2 oluyor yani 480gb) ile 17 inçlik p703 modelini modifiye edince şu an 5700 civarına geliyor ki yanında orijinal windows, çanta ve bluray yok. üstüne msi'ın diğer kulaklık, mouse ve mouse pad gibi hediyelerini de hesaba katarsak aradaki 1600 liralık fark çok abartı durmuyor çünkü kasa göze çok daha hoş geliyor ve steelseries keyboard da kesinlikle bir artı katıyor. ayrıca işlemci de 4710mq 4720hq dan bir tık aşağıda kalıyor. burada msi'ın tek eksi yanı baz aldığım modelde(en üst modelin bir altı) 2x128 gb ssd olması, victor kampanya ile 120 gb fiyatına 240gb takıyor, 2 ssd konfigüre ettim yani 480 gb oldu toplamda.

asusla karşılaştırımak da isterdim ama resmi olarak satılmadığı için fiyat bilgisini referans alabileceğim mantıklı bir yer yok maalesef.

not: monster konusuna hiç girmiyorum çünkü aynı model aynı donanım ile victordan biraz daha pahalıya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 3 Ocak 2015; 2:51:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

,

güzel bir anımı paylaşayım beyler :D

http://www.vidivodo.com/video/zor-olum-helikopter/120533 3.50 deki sahneye benzemiş

• dostum ben msi de kullandim asus bence halen asus 1 basamak ustte bence.

• asus g75 ve g750 modellerinde ekran kartı mxm slotuna sahip olmasına rağmen standart mxm boyutlarında olmadığı ve vbios ekran kartında değil bios un içinde gömülü olduğu için ekran kartı değişimi yapılamıyordu. ekran kartlarını asus kendine özel ürettiği için çıkma ekran kartı hariç bulunamıyordu piyasada

g751 de de durum aynı olabilir.
  • arkadaşlar aldım laptop , daha şu an hala almanyadayım deneme fırsatım olmadı tekrar denicem avusturyaya dönünce ,

şu modeli aldım ;

http://www.saturn.de/mcs/product/ASUS-G751JY-T7061H,48352,241166,1603544.html?langId=-3

bakalım hayırlısı daha oyun deneme fırsatım veya herhangi bir program deneme fırsatım olmadı.
  • Kusura bakma gec cevap yazdı
    http://stemo.bg/jsp/bg.do?a=cHJvZHVjdC1BU1VTLTAwMDYzMDIxMzUyNTAtMDAwNjMwMjEzNTI2OS0wMDA2MzAyMTg3ODIx#n.12.2.5.6
    Bu iteden aldım..

• AYRICA ben bu bilgisayarda ddr3l low voltage ram oldugunu öğrendim normal ramle ne farkı var birde bu makineye 1866 ram taksam ne kazanırım. Ayrıca 1866 takıgım ramlarde low voltage mi olacak tabiki üstndeki 1600 ddr3l olanı sökecegim.
    Msi da durum nasıl..

• Beyler G751'ler halen TR'ye gelmedi mi, neden bizim distributorler bu kadar yavas islem yapiyor.
  • thandion kullanıcısına yanıt
    resmi olarak gelip gelmeyeceği hakkında hala kesin bir şey yok herhalde. o yüzden yavaş işlem yapıyorlar diyemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IbraKadabrA

Almayı düşündüğüm teknik özellikleri tamamen aynı olan ASUS G751JT-DH72, MSI GS70 2QE ve MSI GT72 2QD hakkındaki görüşlerim (-) ve (+) larıyla.. (Farkettiğiniz üzere, bunların hepsi 970m li, malesef 980m lilerin fiyatı çok yüksek )

ASUS G751JT-DH72 6000 TL

- Fanlarına erişimin zorluğundan bahsedilmiş incelemelerde. (İlerde tozlanma olduğunda, temizlemede sıkıntı yaratabilir)
    - Ethernet portu ve güç girişinin sağ tarafta olması (Bu da mouse kullanımı sırasında kablo kalabalığı yaratacaktır)
    - Yanında orijinal çantasının olmaması çok büyük eksiklik kanımca
    - Hala İstabul Bilişim'den başka yerde satılmaması
    - Ses sistemi MSI lara göre daha kötü (ancak bu beni çok ilgilendirmiyor)
    - Kalın kasasına rağmen ilerde upgrade'e imkan vermemesi

+ Aşırı sağlam görünen kasa tasarımı
    + Kasanın genişliği, ferah çalışacağını hissettiriyor bana.
    + Hava kanalları soğutma konusunda aşırı güven veriyor.
    + Fanların sessiz çalışması
    + Ekranı güzel.

------------------------------------------

MSI GS70 2QE 5500 TL

- Acaba incelikten dolayı ilerde soğutma sıkıntısı olur mu endişesi
    - Fanların biraz gürültülü çalışması (bu da beni çok ilgilendirmiyor aslında)
    - Ethernet girişinin sağ tarafın ortalarında olması (yine kalabalık olayı)

+ Orijinal çanta, mouse hediyeleri
    + Çok şık ve zarif kasa tasarımı.
    + Düşük tepkime süreli güzel bir TN ekrana sahip olması
    + Birkaç yerde satılması dolayısıyla fiyat avantajı ve servis avantajı

-----------------------------------------

MSI GT72 2QD 6600 TL

- Ekranın kalitesizliğiyle ilgili söylenenler. GS70 de TN ekran ama güzel bence. Acaba GT72 de aynı TN den mi?
    - Kasanın plastiğimsi görüntüsü (özellikle yanlardan ve arkadan ızgara bölümü)
    - Kasa tasarımı malesef çok şık değil (diğerlerine göre)
    - Fiyat dezavantajı

+ Yanında gelen muazzam hediyeler (çanta, mouse, kulaklık vs)
    + Güç çıkışı ve ethernet portunun arkada olması
    + İlerde upgrade'e imkan verecek olması
    + Fanlara erişimin kolay olması

--------------------------------------------

Yani durum budur... Eksileriyle artılarıyla düşüncelerim bunlar ancak ne yapsam bilemedim. 6000 TL den de fazla bir laptopa vermeyi düşünmüyorum. ASlında 5000 TL den fazla vermek de istemiyorum ama neyse Bunlardan birini seçeceğim, Siz ne dersiniz..

asus gerçekten bu işin piri bana göre tasarımda harika soğutma sistemide ama yazılan rakamları görünce ve birde bu paraları 970m serisine vermek pek bana göre değil durum öyle olduki bu karar aşamasında ben MONSTERı 980m 8gb grafik ekran kartından dolayı tercih ettim. Yurt dışından amerikadan getirtme şansınız varsa hiç düşünmeden asus rog serisini getirtin ama eğer TRden alacaksanız MONSTER'ı unutmayınız.

• Arkadaşlar ben eşimin de desteğiyle son kararımı GT72 2QD Dominator Pro (970m'li) dan yana vermiş durumdayım. Gece 12 den sonra Sanalmarketim'den vereceğim siparişi 6550 tl den.

En zor şey karar vermekmiş. Forumdan çıkamaz olmuştum. Durmadan inceleme okumalar falan. Eşim ne zaman baksa ekrana ben pc araştırıyorum. Oda acıdı artık. Artık çok kafam rahat

• IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun elinize geçine msi bölümünde ufak bir inceleme yaparsınız artık
  • Çok sağolun. Elimden geldiğince düşüncelerimi yazacağım, benim gibi arayış içindekilere fikir vermesi açısından.

Aday pc lerim için - ve + ları yukarıda yazmıştım daha önce. Uzun bir değerlendirme aşamasından sonra bunda karar kıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 7 Ocak 2015; 20:39:18 >
    ustad ; kafa karıştırmak gibi olmasın fakat düşünüyorum geç kaldım , GTX970M GTX880M ayarında bir kart yeni nesilin performansını anlayabilmek açısından 980m li bir makineye yönelmeni tavsiye ederim , uzun süreli kullanım açısından seni daha memnun bırakacaktır , 970 de yeterli bir karttır tabi ki beklentiye göre değişir , yinede aldıysanız güle güle kullanın , faiş rakamlarda sizlerde haklısınız
  • Yeterince inceleme izledim iki kart içinde. 970m kesinlikle bana yeter hocam. Sağolasın tavsiye için.

güle güle kullanın
  • kalekale kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun yurtdışından mı aldınız TR de bakıyorum hiç biyerde yok G750 ler var
  • bu sanirim 4710hq modellerinde turbo yok, ve yeni gordugum kadari ile 4720hq lu modeller gelmis, 2,60ghz turbo ile 3,60 a geliyor
    performans ciddi fark eder gibi sanki?
  • Mrlol kullanıcısına yanıt
    Turbo var 4710hq da 3.5 ghze çıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.