Şimdi Ara

Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
6
Favori
16.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Semruk

Turbo var 4710hq da 3.5 ghze çıkıyor

evet benim hatam
  • ASUS G751JY-T7016H modelini Avusturya mediamartktan aldırttım arkadaşlar , gönül isterdi ki memleketten almak ama ne yazık ki ne satıcı firmalar bizim sorularımızı cevaplıyor nede ürünün Türkiye'ye gireceğine dair bir ip ucu var , aynı özelliklerde MSI da 7600 TL şuan 5400 ;TL ye mal ettim Asus Rog Nomad Sırt çantası ile beraber 5750 TL gibi birşeye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefirEmre -- 14 Ocak 2015; 20:14:06 >
  • SefirEmre kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun incelemeyi bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sroad kullanıcısına yanıt
    elbette ürünün elime ulaşması biraz zaman alacak çünkü alan kişinin ne zaman döneceğine bagli :D şubat tatiline yetiştiririm incelemeyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

ASUS G751JY-T7016H modelini Avusturya mediamartktan aldırttım arkadaşlar , gönül isterdi ki memleketten almak ama ne yazık ki ne satıcı firmalar bizim sorularımızı cevaplıyor nede ürünün Türkiye'ye gireceğine dair bir ip ucu var , aynı özelliklerde MSI da 7600 TL şuan 5400 ;TL ye mal ettim Asus Rog Nomad Sırt çantası ile beraber 5750 TL gibi birşeye geldi.

Hayırlı olsun

• Arkadaşlar türkiyede asus un bu seri makinelerini bulabileceğimiz bir site var mı ? veya gümrük ödemeden dışarıdan alabileceğimiz bir ülke

• huso60 kullanıcısına yanıt
    Zor yok gibi bir şey. Abd ürün getirenlere komisyon ile getirtebilirsiniz ancak
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    O da zor insanlara güven olmaz ki. bu işi yapanlar var galiba ama onlardan da yardım alsak yine gümrük vergisi ödüyoruz sadece onlar muhatap oluyorlar gümrük işleriyle. denizbank ın böyle bi hizmeti varmış araştırdım yani makine ucuza geliyor 6 bin lira falan ama zaten vergisi + hizmet bedelleri 9-10 a yakın tutuyor. gidiş geliş yapan tanıdık bulmak lazım tek yol bu gibi

hocam ayrıca uluslararası garanti de 1 yıl oluyor. bir de şimdi doların 2.40 olduğunu göz önüne alırsak 2500 dolarlık model zaten 6000 lira civarına gelecek o modeller burada 7000 lira yani 1000 lira fark için değmeyecek.
    Evet orası dogru güvenilir bir kisi buyanız lazım. Benim arkadas Temmuz'da gelecek ama 2 tane sipariş aldım bile

• sroad kullanıcısına yanıt
    Hocam yine de vergi vs olmasa aradaki fark baya oluyor .mesela şuan 980mli rog newegg de 2300 dolar. 256ssd ile sanıyorum. 5.5 a geliyor. burda alsak 7.5-8 . yani bi tanıdık olması durumunda yine min 2 bin tl daha ucuza alabiliriz. garantisine bişey diyemem 1 sene kısa bir süre doğru ama ona yapacak bişey yok malesef

Benim de yazın abd de bulunacak bi arkadaşım var ama o kadar vaktim ne yazık ki yok. birde uzadıkça uzuyor ben gtx 700 serisinden beri bu ay laptop alıyorum modundayim artık almak lazım okul için şart bu dönem.900 serisi de ısınma açısından baya yol katetmiş yeni mimarisi ile. olmadı monster almayı düşünüyorum asus olmayacak gibi

• ohaaa bee
    Evelden amiral gemi modelleri 3 - 3.5'a bulunurdu. Şimdi 7 lerden 8'lerden bahsedio millet.
  • Beyler Bulgaristan a gidecegim ve gelirken bi asus g751 alayim diyorum. Onerdiginiz bir site olsun uygun bir yer falan var mi acaba. 3000 levalik 980mli 8gb ram i7410hq lu versiyonunu dusunuyorum bu arada. Blu ray dir sudur vudur fantezim yok. Fikirler ve yorumpara acigim :)

• Arkadaşlar ürün gün itibari ile elime ulaştı , gerçekten buram buram kalite kokan bir ürün , GT72 Dor Pro 2PE kullanmış birisi olarak , plastigin bile sizi verdiği haz bir başka , hissiyat tarif edilemez yasanir , bildiğiniz üzere pek inceleme yapan birisi değilim ama kendi bilgim dogrultusunda bir cok testi yaptım ürün gayet başarılı gerek sogutma gerek fan sesi olsun inanılmaz başarılı , bunun yanı sıra bildigimiz gibi klavye tek renk kırmızı ama sadelikte kırmızı siyah tutkunlarını cok memnun edecek seviyede , ben G910 Spark mekanik klavye ile kullanıyorum , o yuzden pek dert etmedim ledleri bir kaç resim attim harici ürünün tüm incelemeleri cesitli sitelerde mevcut becnhlerin SS ini almayı unuttum , ve pcden geri kaldırdıgım için tekrar test edemedim ne yazık ki ; oyunlarda ki performansı merak ederseniz aşağıda bende olan oyunlarin bir listesini cikarim uplay uzerinden de bir cok oyun var test edebilirim arkadaşlar sormanız yeterli.

Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!!
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefirEmre -- 13 Şubat 2015; 15:09:13 >

• SefirEmre kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın... 980M modeli dimi bu yazsana özelliklerini
    CPU: i7 - 4710 HQ
    GPU: GTX 980M 4G
    RAM:16GB
    SSD: 256 GB
    HDD: 2 TB
  • Merhaba;
    Çalıştığım iş & işyeri sebebi ile ürünü detaylı test etme imkanım mevcut.
    Merak ettiğiniz konular ve talep ettiğiniz test programlarını, karşılaştırma yapmamı istediğiniz diğer asus yada farklı marka ürün modellerini belirttirseniz tamamen sizlerin talebi ile oluşturulmuş tarafsız detaylı bir test konusu hazırlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D2K -- 16 Şubat 2015; 0:07:30 >
  • amerikadan bilgisayar isteyen var mı?
  • sinnan S kullanıcısına yanıt
    bilgisayar isteyen yokta bir Corsair K70 klavyeye yok demem :D
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.