Şimdi Ara

Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
6
Favori
16.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-ASUS ROG G751 Series G751JT-CH71 Gaming Laptop Intel Core i7 4710HQ (2.50GHz) 16GB Memory 1TB HDD NVIDIA GeForce GTX 970M 3GB 17.3" Windows 8.1 64-Bit

2-ASUS ROG G751 series G751JT-DH72 Gaming Laptop Intel Core i7 4710HQ (2.50GHz) 16GB Memory 1TB HDD 256GB SSD NVIDIA GeForce GTX 970M 3GB 17.3" Windows 8.1 64-Bit

ikisi arasinda ssd farki ve 250 dolar fark var, ben ilk modeli alip samsung 850 pro eklemeyi dusunuyordum, onun fiyati 160 dolar, sonra uzerine yeniden sistem kuracaktim, orjinal yazilimini kaybedecektim. bu konuda tavsiyesi yada fikri olan var mi?

kendi ssd`si m2 slota sahip ve hizi hakkinda hic bilgi yok..
  • sinnan S kullanıcısına yanıt
    benim testlerimde 600-900 arası performans veriyor gayet yeterli fakat can sıkan nokta SSD bölünmüş olarak geliyor , yanı sıra sen SSD eklemek istediğinde hem kendi kurulu sistemini ve recorvery kaybedeceksin buda yazılım olarak garanti dışı kalması demek üstüne üstlük garanti kapsama etiketini söküp birde donanımsal risk alacaksın bana kalırsa , SSD modeli tercih et kusursuz şekilde UEFI kurulumlu , 3 sn falan açılan pc nin keyfini sür macera arama derim :) 90 $ için değmez :)
  • Parasinda degilim, performans olarak hangisi daha iyi o derdim 500-600 mb okuma hizi yeterli benim icin, actigim en buyuk max dosyasi 2 gb oluyor, 5 saniye de acilirsa ne ala

Vertex 3 kullaniyorum simdi ilk basta cok iyi gelmisti ama alisinca o da kesmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

benim testlerimde 600-900 arası performans veriyor gayet yeterli fakat can sıkan nokta SSD bölünmüş olarak geliyor , yanı sıra sen SSD eklemek istediğinde hem kendi kurulu sistemini ve recorvery kaybedeceksin buda yazılım olarak garanti dışı kalması demek üstüne üstlük garanti kapsama etiketini söküp birde donanımsal risk alacaksın bana kalırsa , SSD modeli tercih et kusursuz şekilde UEFI kurulumlu , 3 sn falan açılan pc nin keyfini sür macera arama derim :) 90 $ için değmez :)

hocam belki mecaz yaptınız ama açıkçası mesajınızı görünce ciddiye aldım. 3 saniyede açıldığına emin misiniz? bildiğim kadarıyla hiçbir şekilde bir bilgisayarın 3 saniyede açılması mümkün değil. uyku modundan uyandırarak ancak 3 saniyede masaüstünü görebilirsiniz.

• sroad kullanıcısına yanıt
    elbette lafın gelişi öylede :D maximum 7 sn falandır tekrar kullandıgımda bakarım açılış süresine tam olarak

üstad performans açısından bahsetmedim garanti prosürdelerinden bahsettim , benim açımdan gayet yeterli bir ürün ,https://www.youtube.com/watch?v=MVUGGFX4Bx0 buradan ürünün detaylı incelemsi var ama benim pc için geçerli bu , SSD performansında bir değişiklik olacagını zannetmiyorum
  • Ustundeki orjinal ssd icin benchmark yapabilir misiniz okuma yazma hizini merak ediyorum, samsung 850 pro ile kiyaslayacagin

• sinnan S kullanıcısına yanıt
    pek mümkün değil internete takılmaya bile zor vakit ayırıyorum internette yüzlerce güvenilir video var bu konu ile ilgili bulabilirsiniz , hepsinde sonuç aşağı yukarı aynı olacaktır
  • Siparisi verdim dun, artik kendin yaparim bilg gelince :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

Siparisi verdim dun, artik kendin yaparim bilg gelince :)

Samsung SSD taktığında orjinal işletim sisteminden vazgeçmene gerek yok, ssd yi boş slota taktıktan sonra ssd kutusundan çıkan cd nin içerisinde samsung migration denen bir program var o programı çalıştır orjinal diskinde bulunan işletim sistemini ssd ye birebir aktaracaktır.
  • Arkadaşlar benimde aklıma takılan birkaç soru var.

Ayın 25 inde bu laptop için fransaya gidecem.

http://www.grosbill.com/4-asus_g751jy_t7094h_-641422-ordinateurs-ordi_portable#0

bana uçak biletleri hariç 4800 liraya gelecek biletle birlikte 5300 lira. Türkiye de 256 gb ssdli halin 7000 lira oda istanbul bilişim de var galiba.oda bir sorun neyse. bu modelin 256 gb ssdli hali ise sadece pc 5400 liraya gelecek.

Ben şimdi 128 GB SSD li versiyonu alsam TR de ssd yetmez ise kendim ssd takabilir miyim. Sizin cevaplarınızda yazıyordur mutlaka ama 7 sayfa yazı üşendim.

2.olarak bu cihaz asus resmi sitesinde de baktım 256 gb ve 512 gb ssdli modelleri mevcut 128 gblık yok. Bu nasıl oluyor adamlar için açıp çıkartıyorlar mı ssd yi?

TRde garanti mevcutmus bu konu hakkında sız birşeyler biliyormusunuz ve son olarak tax free die bir uygulama vardı ama içeriğini tam larak blmiyorum. Bende bu uyulamadan yararlanaılırmıyım sımdıden tesekkurler

• detay inceleme ve g750 ile karşılaştırması için

http://forum.donanimhaber.com/m_103593353/tm.htm
  • Dun G751 DH72 modelini aldim cok sukur,

1- icindeki ssd normal ssd cikti, ikiye bolmusler ki bu hic hosuma gitmedi, benchmark yaptirdim, sandisk var icinde ve samsung 850 pro ile karsilastirdim degerleri, yaklasik %10 yavas kaliyor, isteyen olursa mesaja goruntuleri eklerim

2- G74 mercedesimdi bu bmw oldu

3- subwoofer icin sevinmistim ama erken sevinmisim, seslerin streo dagilimini cok bozuyor, hoparlorleri sag sol kapatarak denedim, sol baskin kaliyor

4- 970m world of tanks'i en yuksek ayarlarda 50 fps ustu oynatiyor

5- esc tusunun ustune baska tus koyan muhendisin ben ta.. Autocad de en cok kullandigim tuslardan biri olan esc e basicam diye surekli olarak diger tusa basiyorum

6- icindeki yazilim stabil degildi, ekran kartinin surucusunu guncelledim, umarim duzelmistir.

7- g74 un ekrani alttan menteseliydi be yuzey alani daha buyuktu, bunun ki daha ufak gozukuyor.

1750 dolar + 0,07 eyalet vergisi ile aldim, 1400 tl ucak parasi ile yaklasik 5000 e mal oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnan -- 13 Mart 2015; 15:28:46 >

• asus g751 dh72 modelini almayı dusunuyorum amerika dan kuzenim gelicek giderken ona 2000 dolar vermistim 2000 dolara kadar baska bir öneriniz var mı yoksa aldırıyım mı

• quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

Arkadaşlar ürün gün itibari ile elime ulaştı , gerçekten buram buram kalite kokan bir ürün , GT72 Dor Pro 2PE kullanmış birisi olarak , plastigin bile sizi verdiği haz bir başka , hissiyat tarif edilemez yasanir , bildiğiniz üzere pek inceleme yapan birisi değilim ama kendi bilgim dogrultusunda bir cok testi yaptım ürün gayet başarılı gerek sogutma gerek fan sesi olsun inanılmaz başarılı , bunun yanı sıra bildigimiz gibi klavye tek renk kırmızı ama sadelikte kırmızı siyah tutkunlarını cok memnun edecek seviyede , ben G910 Spark mekanik klavye ile kullanıyorum , o yuzden pek dert etmedim ledleri bir kaç resim attim harici ürünün tüm incelemeleri cesitli sitelerde mevcut becnhlerin SS ini almayı unuttum , ve pcden geri kaldırdıgım için tekrar test edemedim ne yazık ki ; oyunlarda ki performansı merak ederseniz aşağıda bende olan oyunlarin bir listesini cikarim uplay uzerinden de bir cok oyun var test edebilirim arkadaşlar sormanız yeterli.

Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!!
    [

Çanta hediye olarak mı geldi? Bu arada türkiyede GTX970'li modeli gelir mi sizce?İstanbul bilişimden almak istemiyorum da pek

• kaan4554 kullanıcısına yanıt
    çanta hediye olarak gelmiyor , ürünün zaten Türkiye satışı mevcut değil arkadaşlar , ben ürünü ve çantayı doğrudan Almanyadan aldım elden , 120 Euro bir fiyat çantada
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Kerem

güzel cihaz gerçekten

http://www.pcdepo.com/arama&filter_name=1n0

konuyla ne alaka ?
  • g751 kullananlara bir sorum olacak,

eski bilgisayarim g74, gecen hafta g751 aldim ve ikisinin arasinda ekranda bariz bir renk farki var, eski ekranin renkleri daha yogundu, bu ekraninkiler daha parlark, ornek vermek gerekirse, eski bilgisayarda bu sayfanin rengi koyu turuncuyken simdi cok acik renk bir turuncu oldu.

ayni sorunu yasayan var mi?
  • Türkiye'ye ne zaman gelir acaba?
  • Buğra26 B kullanıcısına yanıt
    G750Jz lerde yaşanan hunharca içindeki hediyelerin çalınması , her paketin açık olması , ekrana görüntü gelmemesi TR versiyonu kronik sorundu , o yüzden hiç bir distribütör bu defa en üst seviyesini Türkiye'ye sokmadı sokmayacakta belki bir sonraki modelde değişir ...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.