Şimdi Ara

Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
6
Favori
16.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SefirEmre

G750Jz lerde yaşanan hunharca içindeki hediyelerin çalınması , her paketin açık olması , ekrana görüntü gelmemesi TR versiyonu kronik sorundu , o yüzden hiç bir distribütör bu defa en üst seviyesini Türkiye'ye sokmadı sokmayacakta belki bir sonraki modelde değişir ...

istanbulbilisim getirmiş ama pek güvenemiyorum onlarada. Asus Türkiye garantili alayım diyorum.
  • Buğra26 B kullanıcısına yanıt
    şöyle bir durum var global garanti kapsamında 1 yıl ;Türkiye'de olsa bakmak zorunda ürünün nereden nasıl geldiğinin pek bir önemi yok , fatura sizin üzerinize olsun yeterli , ama onca parayı o şirkete vermeyin gt72 de inanılmaz sorunlar yaşadım 50 günde para iademi zor aldım , aldıgım gün ekran kartı bozuk ürün birde düşünün ertesi gün göndermeme ragmen 50 gün oyaladılar sen düşün hiç bulaşma ,ama bildiğim kadarı ile resmi anlaşmaları yok istanbulbilişim kendisi veriyor garantisini çünkü avrupa malı oldugunu pek sanmıyorum o yüzden globalden de mahrum kalabilirsin dikkat et , durumjun varsa 5-6 bin Tl ye yurtdışından en üst modelini getirt
  • İyi forumlar arkadaşlar, yaklaşık 1 hafta önce Avusturya'dan Asus ROG G751 Satın almış bulunuyorum. Cihazımdan gayet memnunum buram buram kalite kokuyor gerçekten almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Yalnız benim genel bir sorunum var, sorunun bilgisayardan olduğunu düşünmüyorum fakat yinede sizlere danışmak istiyorum. Online oyun oynarken 2-3 saniyelik ping 500-600lere fırlayıp tekrardan normal seviyelere 40-50'ye tekrar iniyor. Normal oyunlarda( COD AW, BATTFIELD4, FarCry4 vs) sorun yaşamıyorum sorun sadece bağlantı ile ilgili sanırım. Araştırmalar sonucu Wlan Optimizer programını kurduktan sonra sorunum çözüldü. Sizce problem nedir? yorumlar için teşekkürler..
  • Faxinn kullanıcısına yanıt
    ayni sorun bende de vardi, intel ac7260 kartlarin tamaminda ayni sorun varmis, intel forumda da konusulan bir konu, intel sorunun farkinda ama nedensiz bir sekilde cozmuyor adamlar, oysa cozumu cok basit, asagida ki linki buldum ve bu kizin soyledigi yontemle cozdum, cok sukur ping sorunum cozuldu, online oyunlarda buyuk sikinti oluyordu ani ping firlamalari. neredeyse yeni kart siparisi verecektim, bilgisayarin alt kapagini actim, kart orada mi diye, kapali kisimda kaliyordu, oyle olunca yazilimsal olarak cozmenenin bir yolunu bulayim dedim de vazgectim.

wlan optimizer neymis bir bakayim bende

• Yolladığınız linkteki adımları uygulayacağım. Bu işlemlerden sonra ping ile ilgili herhangi bir problem yaşadınız mı acaba sorun tamamen ortadan kalkıyor diyebilir miyiz?
    düzeldi bir sorun yok şimdilik
  • Verdiğiniz linkteki işlemi uyguladım maalesef ani ping fırlama sorununa çözüm olmadı. Gerçekten can sıkıcı bi durum..
    söylendiği gibi reg_dword ekledin mi?

Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!!
  • Evet aynı şekilde yaptım sonuç olumsuz..

Edit: Sorunum şuan düzeldi gibi birkaç gündür ani ping olayı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faxinn -- 10 Nisan 2015; 20:11:24 >
  • 5 6 Ay önce asus rog satılıyordu istanbul bilişimde ne olduda tamamen çekildi gibi rog serisi
  • satılmaya devam ediyor bazı firmalar getirmiş ama şimdi g751jy serisi yeni modelleri ile g-sync destekliyor eski modeli alanlar bizlerde hakkımızı arama peşindeyiz ama birşey çıkar mı bilmiyorum varmı g751jy serisi kullanan başka arkadaş?
  • SefirEmre kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de bu ürünü 1 ay sonra macaristandan almayı planlıyorum fakat g-sycnli versiyonunu bulamadım.
  • Selamlar,
    Öncelikle bu ürün ve şuan piyasada bulunan diğer laptoplardan tecrübe edinen arkadaşlar yorumlarsa çok sevineceğim.
    4000-4500 TL kadar bütçe ayırdım ki yurtdışından getireceğim ilk alternatif gözümde bu seri.
    Daha önceden asus g75 imi severek kullanmıştım.Msi ve monster 2. tercihim ancak donanım olarak asus kadar tatmin edemeyecek diye düşünüyorum.Öneri ve fikirleriniz benim için çok önemli.İyi bayramlar :)

Kaba haliyle sistem
    i7 4710 hq, 2.5 ghz, 16gb ram, 17.3, 1000 gb hdd, gtx 970m 3 gb
  • www.newegg.com
    ASUS ROG G751JT-DB73 G-Sync Gaming Laptop 4th Generation Intel Core i7 4720HQ (2.60 GHz) 16 GB Memory 1 TB HDD 256 GB SSD NVIDIA GeForce GTX 970M 3 GB GDDR5 17.3" Windows 8.1 64-Bit - Newegg.com
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834232199

ben dh72 aldim, ssd`li olsun diye ama icinde sandisk geldi ve bekledigim kadar iyi degildi, samsung 850 pro ekledim, tam istedigim gibi oldu.

• sinnan S kullanıcısına yanıt
    Değilimki Amerikan Vatandaşı bu sitenin fiyatlarını gördükçe tr deki müşterilere gülümsüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klar -- 18 Temmuz 2015; 0:05:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar g751 laptopu kutudan açılmadan satıyorum, tutkunlarına duyurulur.

http://forum.donanimhaber.com/m_108116241/f_//tm.htm#108116241
  • tasarım çok güzelmiş keşke. 3-4 bin tl arasında bir ürün çıkarsalarmış benzer tasarımda.
  • oyle bir modeli var, tasarimlari hemen hemen ayni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

oyle bir modeli var, tasarimlari hemen hemen ayni.

link atabilir misin ?
  • www.istanbulbilisim.com.tr
    Asus G Series GL771JM-DH71 Notebook (Teşhir Ürünü)
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-g-series-gl771jm-dh71-notebook-fiyati,143877.html

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.