Onlar başka satıcı fiyatları kar marjları çok yüksek, Hepsiburada satıcılı olan bitince öyle gözüküyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus ROG Strix G513QM-HN081 AMD Ryzen 7 5800H 16GB 1TB SSD RTX 3060 14200 tl (10. sayfa)
-
-
KAaçırdık desene aynı fırsatı 2. kez.
@3qzotix hocam tekrar karşınıza çıkar ise bana Özel mesajdan iletirmisiniz size zahmet.
-
Laptoplar sahibinden sitesinde satılmaya başlanmış.
-
3.parti saticilarin uygun fiyatli urunleri alip fahis fiyatlardan satmalarindan biktim.Zeyphrus rog strix hepsini toplamislar.Dh sicak firsatlarda bunlara hizmet ediyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler tekrar eski fiyattan gelir mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: byi
Forumdan bi arkadaş kısa süreliğine girdi demişti.
Ama ben geleceğini sanmıyorum.
Gelirse direk alacağım. Lenovo legion 5 pro pahalı alamıyoruz bari bunu alalım.
Selamlar tekrardan. 16.498 TL'den bir başka firma satıyor!
14.500 TL'nin altına inerse alırım.Fİyat tekrardan inmiş kaçırmayın. 14.348,99 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 10 Mayıs 2021; 18:59:10 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrth87
Beyler tekrar eski fiyattan gelir mi?Geldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: E.R.W.
3.parti saticilarin uygun fiyatli urunleri alip fahis fiyatlardan satmalarindan biktim.Zeyphrus rog strix hepsini toplamislar.Dh sicak firsatlarda bunlara hizmet ediyor zatenFiyat tekradan düşmüş, ihtiyacınız varsa alın.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byi -- 10 Mayıs 2021; 20:14:39 > -
Az önce bende dediğiniz fiyattan gördüm ve heyecanlandım ama sepete ekle diyince hata veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byi -- 10 Mayıs 2021; 23:19:50 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: byiHocam ekran görüntüsü alsamsa birşey değişmeyecek. Büyük ihtimal iade edilenlerden, 1-2 tane stoklara düştü. Ben sepete ekleyebilmiştim. Biri denk getirip almıştır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 3qzotixHocam ekran görüntüsü alsamsa birşey değişmeyecek. Büyük ihtimal iade edilenlerden, 1-2 tane stoklara düştü. Ben sepete ekleyebilmiştim. Biri denk getirip almıştır.
Alıntıları GösterBende şans yok vallahi
-
Asus ROG Strix G513QC-HN031 bu cihaz hakkında görüşleriniz nelerdir..
Zamanında almadık şimdi 3050ler bu fiyata..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X