Şimdi Ara

Asus Rog Strix GTX 1080 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cellat87

Şerit çalışır diyorsunuz peki fan çalışır mı önemli olan bu benim için gerçi şerit çalışıyor ise fan da çalışır sanırım demi.

Alıntıları Göster
    Harici fan bağladım ben,ekran kartından manuel profili seçince fanlar çalıştı.
    Ekran kartı fanları ile senkronize çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woundedknee

Harici fan bağladım ben,ekran kartından manuel profili seçince fanlar çalıştı.
    Ekran kartı fanları ile senkronize çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Normalde çalışıyor zaten bana rgb olanlar senkron çalışıyormu o lazım.
  • quote:

Normalde çalışıyor zaten bana rgb olanlar senkron çalışıyormu o lazım.

Alıntıları Göster
    asus aura yazılımını kuruyorsun ve rgb ledlı fanlar senkron çalışıyor.Asus Rog Strix GTX 1080

• siz kullandınız mi yani garanti calısıyor demi. çalısıyor ise yarın fan sipariş edecegim. ekran kartındaki çıkışlardan alınacak cıktı anakarttan falan degil yanlış olmasın?
  • quote:

siz kullandınız mi yani garanti calısıyor demi. çalısıyor ise yarın fan sipariş edecegim. ekran kartındaki çıkışlardan alınacak cıktı anakarttan falan degil yanlış olmasın?
    Fanların 12v rgb bağlantısı varsa,o kablo ile bağlarsan ekran kartına çalışır.
    Fanların sadece dönmesini istiyorsan ışıklandırma hariç fanlar döner.
    Sadece ekran kartından fan profilini ayarlamana gerekir.
    Düz ışıksız fanlar için böyle.
    Rgb olayı 2 adet 4 pin fan bağlantısını yanında tek 12v rgb erkek port.
    Oraya 12v rgb şerit ya da 12v rgb fan ile bağlı olan kabloyu ekran kartı portuna bağlaman gerek.
  • quote:

Oraya 12v rgb şerit ya da 12v rgb fan ile bağlı olan kabloyu ekran kartı portuna bağlaman gerek.

Alıntıları Göster
    Yanıt için teşekkürler. Yarın fan alıp deneyeceğim.

• quote:

Alıntıları Göster
    Fanlari aldım bugün şimdi denedim fakat fanın üzerindeki rgb girişi ile ekran kartının üzerinde bulunan rgb girişi birbirine olmuyor. İkiside 4 girişli lakin ekran kartının üzerindeki girişler biraz daha kalın gibi o yüzden fan üzerinde bulunan dişi rgb girişine girmiyor bunda bir hata mı var yoksa bir aparat falan mı almam gerekiyor. Rgb girişleri standart olmuyor sanırım?

• quote:

Fanlari aldım bugün şimdi denedim fakat fanın üzerindeki rgb girişi ile ekran kartının üzerinde bulunan rgb girişi birbirine olmuyor. İkiside 4 girişli lakin ekran kartının üzerindeki girişler biraz daha kalın gibi o yüzden fan üzerinde bulunan dişi rgb girişine girmiyor bunda bir hata mı var yoksa bir aparat falan mı almam gerekiyor. Rgb girişleri standart olmuyor sanırım?

Alıntıları Göster
    5v adreslenebilir rgb olmasın.
    Üzerinde 12v işareti varsa olması lazım.
    Standarttır o girişler...
    4 pin fan yuvaları ile karıştırma rgb girişi,onlar daha kalındır.

• quote:

5v adreslenebilir rgb olmasın.
    Üzerinde 12v işareti varsa olması lazım.
    Standarttır o girişler...
    4 pin fan yuvaları ile karıştırma rgb girişi,onlar daha kalındır.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam fan girişi varmış orada araştırma sonucu öğrendim. Orada birde rgb çıkışı var kartin rgb aydınlatmasıni yapan onu çıkarıp yapmayı düşünüyorum bakalım.
  • Fotoğraflar dan doğru gördüm ise işlemcinizin soğutucusu ekran kartınıza sıcak hava üflüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    İşlemci fan yönlerini 90 derece döndürdüm. Sonuç benzer. Kasanın en altına yukarı doğru hava üfleyen bir fan taktım bir miktar 1-2 derece faydası oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.