Şimdi Ara

Asus Rog Strix GTX 1080 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dogru olabilir ama işlemci ve ekran karti sicakliği 65 dereceyi gectigimi görmedim ondan dolayi dedim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    kasa kapalı daha sıcak oluyorsa kasa içi sirkülsayonda sorun vardır :) kasa yeternce hava almıyordur hava girecek ızgaralar tıkalıdır vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: veliayhangizemiseviyor

kasa kapalı daha sıcak oluyorsa kasa içi sirkülsayonda sorun vardır :) kasa yeternce hava almıyordur hava girecek ızgaralar tıkalıdır vs
    Kasa içi sirkülasyonun ekran kartı sıcaklığına etkisi vardır fakat bu etki minimumdur.

Arkadaşın yapması gereken test ekran kartı en yüksek sıcaklıklara ulaştığında bakır borulara dokunup sıcak olup olmadığını anlamaktır, eğer borular-soğutucu blok sıcak değilse gpu üzerindeki ısının iletiminde bir sıkıntı vardır bu da macunun kuruması veya iletim özelliğini kaybetmesi demektir.
  • sizin kart a8g değil ise, konuda kartının 11gbps olduğunu söyleyen ve size yorum yapan arkadaşları dikkate almayın. 11gbps modeli daha iyi bir soğutma sistemine sahip çünkü.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    11Gbps olmasa da Strix için 80 derece fazla. Üstelik %100 fan hızında çok da birşey değişmemiş. Blok GPU'ya yeterince iyi temas etmiyor olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

11Gbps olmasa da Strix için 80 derece fazla. Üstelik %100 fan hızında çok da birşey değişmemiş. Blok GPU'ya yeterince iyi temas etmiyor olabilir.
    Tabii ortada hala bir sorun var onu inkar etmiyorum.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    11 Gbps kullanıyorum, 62'yi geçmedi oyunda.

PSU kaynaklı da olması muhtemel. Molex'lerden çevirerek bağlantı yapılmış. Kartı başka daha düzgün bir PSU'da denemekte fayda var. PCI Exp. güç bağlantısı yapılarak. Molex'le çevirerek değil.
  • Isi normal degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

11 Gbps kullanıyorum, 62'yi geçmedi oyunda.

PSU kaynaklı da olması muhtemel. Molex'lerden çevirerek bağlantı yapılmış. Kartı başka daha düzgün bir PSU'da denemekte fayda var. PCI Exp. güç bağlantısı yapılarak. Molex'le çevirerek değil.
    PSU nun soğutma ile ne alakası olduğunu anlayamadım.
  • PSU kalitesine bağlı olarak, Molex'lerden stabil ve sağlıklı bir besleme yapılamıyor olabilir. Sıcaklık olarak olumsuz etkileyebilir bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtn1905

PSU nun soğutma ile ne alakası olduğunu anlayamadım.

Alıntıları Göster
    Molex üzerinden bağlantı yaptıysanız molexin olduğu kanaldan kafasına göre voltaj veriyorsa mümkün, düşük ihtimal ama olmayacak şey değil.
  • Msi armor 1080 için konuşuyorum

Pubg de full ayarda 71-72 derecelere çıkıyodu. Fan ayarı manuel %90

4 adet fan taktın manuel kontolürlü. Fanlaarın 2 si önde 1 i yanda bunlar içeri hava veriyo arkadaki sıcak havayı dışarı atıyo (egzoz fanı) fanları tam güç çalıştırınca ekran kartı 72 lerden 62 lere düştü.

Sizdeki sorun fanların yönü büyük ihtimal. 4 fandan 3 ü içeri taze serin hava vermeli 1i içerdekini dışarı atmalı.

• GTX 1080 için blower fanlı modeller için 80 dereceler normal olabilir ama rog strix serisi 1080 kullanıyorsanız o sogutma ile 72 73 dereceler görmeniz gerek. Her yolu denediyseniz garantisi varsa kartın garantiye göndermenizi tavsiye ederim macun yenileme fan bakım yada yenisi ile değişim yapılabilir ama 80 derece strix için fazla değer
  • Aynı karta sahibim. İsterseniz herhangi bir stres testi programı ile test edip sıcaklık sonucunu paylaşın, ardından ben de aynı programla test yaparım.
  • Palit 1080 de aynı şekilde ısınıyor da soğutması leş o yüzden sizinki normal değil gibi . Islemci fanınız sıcak havayı sanki kartınıza üflüyor gibi . O fan arkada ki egzoz a bakacak şekilde montaj mümkün değil mi ?

• işlemci fanına yakın olmasından hiç etkileneceğini sanmıyorum hemen hemen herkezin sistemi ztn bu şekilde yakındır, bencede farklı bir power ile denemekte fayda var ben 1060 kullanıyorum sanırım max 70-74 görüyor 2 yılı geçti daha hiç açmadım geçenlerde sadece 1.fan bozulmuştu (kendiliğinden) söktüm taktım devam şimdi çalışıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 23 Ekim 2018; 22:17:39 >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Keşke tozunu alsaydin:)

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam üstündeki görünen tozu aldım tabikide kastınız buysa, fakat içindeki macun sanırım 4 5 sene gidecektir diye düşünüyorum şimdi bide ben el attıktan sonra kartın düzenini istemeden bozarsam bi daha kartta alamam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşınki normal değil 80 derece 3 fanlı bir kart ve dikkat etmenizi isterim ekran kartı fanı %70 diyor olaya normal diyip arkadaşı yanıltmayın.

• Paykasa Kart ,Astropay Kart ve Paykwik Kart satın almak ve güvenli alışveriş yapmak için

https://www.paykasacards.net/

Asus Rog Strix GTX 1080

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.