Şimdi Ara

Asus Rog Strix Nvidia GeForce GTX 1070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar, incehespta Asus Rog Strix Nvidia GeForce GTX 1070 3488 tl ye düşmüş, hatta pc sihirbazında diğer bileşenlerle alınırsa ekstra 290 tl indirimle 3,197 ye geliyor. Bu fiyata alınır mı yoksa 2060 ı beklemek daha mı mantıklı olur ?

• 2070 en az 5.500 lira fiyattan satılır, o fiyattan da o kartı anca zengin bebeler ya da parası çok olan alır.
  • Hocam 2070 beni aşar, zaten 2060 yazmıştım, onun fiyatı ne civarda olur ?
  • Cyberx26 C kullanıcısına yanıt
    Bu modelde ısrarcı değilseniz dönem dönem 3000 tl nin altına gtx 1070 bulunabiliyor. Hala aynı fiyatsa gigabyte 1070 hepsi buradada 2900 tl gibi bir fiyattan satılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7A1E308D7

2070 en az 5.500 lira fiyattan satılır, o fiyattan da o kartı anca zengin bebeler ya da parası çok olan alır.
    Zengin bebeleri sevmiyor musun yoksa pis fakir
  • Strix soğutması iyi olduğu için tercih sebebi, ama dediğiniz gigabytı hemen inceliyorum teşekkür ederim.
  • 2 ci elde garantili bitmemiş strixi 2000 (az altı az üstü ) satanlar varken benim aklıma sıfır şu piyasada hiç yatmıyor. Tabi elden alacağın için yaşadığın yer önemli bol ürün uygun fiyat demek. Ayrıca normal kullanıcısından bulmak içinde ilanları satanların profilini derinlemesine incelemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Eylül 2018; 15:8:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Zengin bebeleri sevmiyor musun yoksa pis fakir

Alıntıları Göster
    Ahah

Hocam döviz böyleyken yeni ekran kartı alacaklara başarılar diliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.