Bildirim
Asus Rog Strix Nvidia GeForce GTX 1070
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2070 en az 5.500 lira fiyattan satılır, o fiyattan da o kartı anca zengin bebeler ya da parası çok olan alır. -
Hocam 2070 beni aşar, zaten 2060 yazmıştım, onun fiyatı ne civarda olur ? -
Bu modelde ısrarcı değilseniz dönem dönem 3000 tl nin altına gtx 1070 bulunabiliyor. Hala aynı fiyatsa gigabyte 1070 hepsi buradada 2900 tl gibi bir fiyattan satılıyordu. -
Zengin bebeleri sevmiyor musun yoksa pis fakirquote:
Orijinalden alıntı: Guest-7A1E308D7
2070 en az 5.500 lira fiyattan satılır, o fiyattan da o kartı anca zengin bebeler ya da parası çok olan alır. -
Strix soğutması iyi olduğu için tercih sebebi, ama dediğiniz gigabytı hemen inceliyorum teşekkür ederim. -
2 ci elde garantili bitmemiş strixi 2000 (az altı az üstü ) satanlar varken benim aklıma sıfır şu piyasada hiç yatmıyor. Tabi elden alacağın için yaşadığın yer önemli bol ürün uygun fiyat demek. Ayrıca normal kullanıcısından bulmak içinde ilanları satanların profilini derinlemesine incelemek gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Eylül 2018; 15:8:38 > -
Ahahquote:
Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370
Zengin bebeleri sevmiyor musun yoksa pis fakir
Alıntıları Göster
Hocam döviz böyleyken yeni ekran kartı alacaklara başarılar diliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X