Şimdi Ara

ASUS ROG Strix Radeon RX 580 TOP Edition 8GB 1.376 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS ROG Strix Radeon RX 580 TOP Edition 8GB DDR5 256BIT DVI 2xHDMI 2xDP 8GD5 Ekran Kartı 1.376 TL

ttps://www.amazon.com.tr/dp/B071QXSGGP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 21 Aralık 2019; 16:9:53 >

• Şunlara artık bu paraları vermeyin o fiyata 2.el vega56 alınır hatta isterse madencilik yapılsın garantisi devam ettiği sürece bundan çok daha iyi bir seçenek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş şakamısın bu kartın 280tl geri ödemesi var 1100tl ye sıfır 580 gstirx
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Hocam link vermeniz mümkün mü?
    Kampanyayı göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

kardeş şakamısın bu kartın 280tl geri ödemesi var 1100tl ye sıfır 580 gstirx
    Genede yüksek her yeri strix olsa ne olur sonuç olarak 580 şakayı bence siz yapıyorsunuz.

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Geri ödeme nasıl oluyor hocam
  • Ben açıklayayım Asus cashback kampanyası var 285 tl ye kadar geri ödeme yapıyorlar. Yalnız asusun anlaşmalı olduğu yerlerden kartı almak gerekiyor.
    Ayrıca bu kartı bende takip ediyorum alıp almama konusunda git geller yaşıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerdeyse 1.400 e rx 580 neresi fırsat anlamadım.Ben 2.el 1.850'e vega64 aldım
  • Yine herkes konuşmuş bilen bilmeyen. Amazon.com.tr geri ödeme kampanyasına katılmamış, geri ödeme 280 TL değil 230 TL. Bu saatten sonra almayın RX 5500 XT veya 1650 Super tercih etmelisiniz.
  • ZafeerTR Z kullanıcısına yanıt
    tmm kanka 500tl ver üstünü alırız 1600 e 5500 xt
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

tmm kanka 500tl ver üstünü alırız 1600 e 5500 xt
    KDV indirimlerinde bununla aynı fiyata yaklaşır. İndirimli kart fiyatıyla karşılaştırma. Daha sessiz, daha az güç tüketecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZafeerTR -- 23 Aralık 2019; 10:46:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

KDV indirimlerinde bununla aynı fiyata yaklaşır. İndirimli kart fiyatıyla karşılaştırma. Daha sessiz, daha az güç tüketecek.

Alıntıları Göster
    + ve en önemlisi sürücü desteği AMD eski kartlara sürücü desteği versede geliştirmeyi sadece yeni seriye veriyor hatta yeni kartları satabilmek için eskilerin performansını kısabilir.
  • çip rx 580...

isterse üstünde 150 fan olsun çıkacağı max hız oc ile 1475-1500mhz

kendinizi kandırmayın ya, ikinci el alanlar gebermiyor, gidin 1070 falan alın deli misiniz hala 580...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

Yine herkes konuşmuş bilen bilmeyen. Amazon.com.tr geri ödeme kampanyasına katılmamış, geri ödeme 280 TL değil 230 TL. Bu saatten sonra almayın RX 5500 XT veya 1650 Super tercih etmelisiniz.

Kaynak: Hardware Unboxed

• 1400’e 1660ti aldım :d

• quote:

Orijinalden alıntı: arifaydin37

1400’e 1660ti aldım :d
    Ne zaman aldınız.

• Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    İtopya sağolsun, incehesap cuma indirimleri yapıyordu 2 ay önce itopya diss attı 2300’lük kartı 1400 liraya düşürdü asus dual evo 1660ti, indirim bitti ardından 1700 liradan satışa tekrardan çıkarmıştı forumdan alanlar var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.