Şimdi Ara

Asus Rog Strix rx 580 t8g Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 2700 TL’yle aldım indirimdeydi iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum şu an 1080p monitörüm ama 1440p monitöre yükselteceğim en az bir sene sonra düşünceleriniz nedir /Asus rog strix rx 580 t8g

• Nick entry uyumu Para ziyan olmuş

kartin bu fiyatinin sebebi sadece mining ilk gelisi 1300 civarina falan olmasi lazim.

rakibi dengi gtx 1060 6g iste. koy fiyatlari yan yana otur dusun.

Ustelik bir de gigabyte versiyonu n11 de 2 bin kusur.. Asus ekstra 700 tl yi niye haketsin. Devir musriflik devri degil.Medimarkta 2250 ye Rx 580 8g pulse de var illa amd olacaksa bakmadan etmeden atlanirmi boyle.
  • Nick entry uyumu Para ziyan olmuş

kartin bu fiyatinin sebebi sadece mining ilk gelisi 1300 civarina falan olmasi lazim.

rakibi dengi gtx 1060 6g iste. koy fiyatlari yan yana otur dusun.

Ustelik bir de gigabyte versiyonu n11 de 2 bin kusur.. Asus ekstra 700 tl yi niye haketsin. Devir musriflik devri degil.Medimarkta 2250 ye Rx 580 8g pulse de var illa amd olacaksa bakmadan etmeden atlanirmi boyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 27 Mayıs 2018; 19:30:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşında dediği gibi Gtx 1060 ile eşdeğer. Mevcut piyasada 500-600 lira zarardasınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Directx 12 desteği ve 1440p performansı gtx 1060 dan iyi olduğunu gördüm birde freesynich monitör alacağımdan tercih ettim sebebi bunlardı doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyan82 -- 27 Mayıs 2018; 19:46:36 >
  • Sağlam kazık yemişsin.
  • geçmiş olsun

• Sağlık olsun yapacak bişi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Nvidia 3070ti Rog Strix
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu piyasada bile o paraya 1070 bulup 2k da akardın

• internetten aldıysan direk iade et.
  • Sağlam kazık yemişsiniz hocam iade edin gtx 1070 kovalayın.
  • vay be nerden nereye gelmiş fiyatlar 1 sene önce topladığım pc

Asus Rog Strix  rx 580 t8g Gaming

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdqwertyveyaalxyvance -- 27 Mayıs 2018; 21:32:18 >
  • İnternetten aldıysanız iade edin, 14 gün hakkınız var. O fiyata ikinci el garantili gtx 1080 alırsınız. 2 tane rx580 eder.

• amazon dan 2.916 tl ye MSI Gaming GeForce GTX 1070 Ti alırdın.
  • amd tarafındaki Asus kartların hemen hemen hepsinde kara ekran sorunu var böyle bir olayla karşılaştın mı ?
  • Hb de t8 değilde ayni ürün var sirf bu farka degmez 2250 tl civarinda overlock modu t8 edilmiş hali ama bu overlock hali için 500 tl vermek iyi olmamiş bence beklenmeli yaza dogru yeni ürünler cikicak en azindan faiş fiyat olmaz umarim.!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

İnternetten aldıysanız iade edin, 14 gün hakkınız var. O fiyata ikinci el garantili gtx 1080 alırsınız. 2 tane rx580 eder.
    Sizde varmi o fiyata gtx1080 veya bi tanidiginizda? Garantisi önemli değil

• kılıncarslan K kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta 1 aylık Asus gtx 1080 strix i 2750 den sattık. Şu an elimde satılık ekran kartı yok.

• Takipteyim eger tekrar gecerse oyle bisi fazladan veririm

• kılıncarslan K kullanıcısına yanıt
    1080 zor, 1080 ti var ama kur ve yeni kartların belirsizliği yüzünden satıp satmama arası kararsızım.

• Konuyu nik uyumu olsun diye mi açtın çünkü Türkiyede Max 2300 liraya çok rahat 8gb rx580 bulunuyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.