Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fierro35

quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

malesef şuan için sorunları nedeni ile Türkiye satışı durduruldu ama yine 2016 ilk çeyreği içerisinde ürünler gelecek sanırım Acer Predator serisi içinde söylentiler var ama Şubat ayı sonu gibi bekliyorum ben yeni seriyi takipte kalın gerekli bilgilendirmeyi duyarlı arkadaşlarım bu başlıktan yapacaktır

İyikide beklemeyi seçmişim 278q da da aynı durum olmuştu sorunsuz olan 2.seriyi beklemiştim.Demekki neymiş asus monitörler ilk çıktığında alınmıycakmış bekleyip sorunsuz seri alınacakmış.Bu arada acer predator serisi bizdede satışa sunulsa çok iyi olucak umarım burdada satışa başlarlar.

Acerın Disbirtörlüğü penta yapıyor,ben aradım sordum bu monitörler ile ilgili bir siparişimiz bulunmuyor dedi.Aslında almak isteyen herkes arayıp baskı oluşturmak lazım yoksa daha çok bekleriz tr gelecek diye.geçende bir arkadaş hepsiburadaya şubat sonu gelecek yazmış ama bende sordum,stoklara ne zaman girer bilemeyiz diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 30 Ocak 2016; 16:19:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

Orijinalden alıntı: fierro35

quote:

malesef şuan için sorunları nedeni ile Türkiye satışı durduruldu ama yine 2016 ilk çeyreği içerisinde ürünler gelecek sanırım Acer Predator serisi içinde söylentiler var ama Şubat ayı sonu gibi bekliyorum ben yeni seriyi takipte kalın gerekli bilgilendirmeyi duyarlı arkadaşlarım bu başlıktan yapacaktır

İyikide beklemeyi seçmişim 278q da da aynı durum olmuştu sorunsuz olan 2.seriyi beklemiştim.Demekki neymiş asus monitörler ilk çıktığında alınmıycakmış bekleyip sorunsuz seri alınacakmış.Bu arada acer predator serisi bizdede satışa sunulsa çok iyi olucak umarım burdada satışa başlarlar.

Acerın Disbirtörlüğü penta yapıyor,ben aradım sordum bu monitörler ile ilgili bir siparişimiz bulunmuyor dedi.Aslında almak isteyen herkes arayıp baskı oluşturmak lazım yoksa daha çok bekleriz tr gelecek diye.geçende bir arkadaş hepsiburadaya şubat sonu gelecek yazmış ama bende sordum,stoklara ne zaman girer bilemeyiz diyor...

Hazır aramısken, eli yuzu duzgun pg279q gelecekmi diye sormadınızmı ?

• Şansen bende sordum hepsiburadaya herhangi bir stok bilgilendirmesi veremeyeceklerini sitelerini takip etmem gerektiğini söylediler , istanbulbilişim gibi paralel ithalatçı siteleride yoklamak lazım arkadaşlar hepsiburada penta gibi yerler belki ilgilenmez ama 5 adet monitörü sitanbulbilişim gibi ufak çaplı firmalar getirebilir , sormak gerekli
  • quote:

Şansen bende sordum hepsiburadaya herhangi bir stok bilgilendirmesi veremeyeceklerini sitelerini takip etmem gerektiğini söylediler , istanbulbilişim gibi paralel ithalatçı siteleride yoklamak lazım arkadaşlar hepsiburada penta gibi yerler belki ilgilenmez ama 5 adet monitörü sitanbulbilişim gibi ufak çaplı firmalar getirebilir , sormak gerekli

Her şey Tr garantisi için,yoksa yurtdışından daha kolay temin edilir.Penta disbirtörlük yapıyor bildiğim kadaryıyla direk satmıyorlar.Hepsiburada.com gibi mağzalardan bunlardan almaları lazım.Yani penta getirmeden hepsiburada vs monitör olmaz dolayısıyla.İstanbul bilişim hepsiburada gibi mağza sanırım şahsi ürün italat edeceğini sanmıyorum.

@xdeliruzgar
    Ben acer 271 sordum hocam,onu düşünüyorumda, sorun italatcıların kendilerine güven eksikliğinden ziyade üreticilerin ilk merakla ilk voleyi vurmaya çalışmasından kaynaklanıyor.Tabi boy yarıştırmları var zamanla düzelebilecek keşke tam olgunlaşmadan piyasaya duyurmasalardı kedinin ciğere baktığı gibi baktırıyorlar insanı...

• SefirEmre kullanıcısına yanıt
    Paralel ithalat olduktan sonra firmaya gerek yok. 5 tane monitoru forumda getirecek bir suru adam var. Fakat tr garantisi dusunduruyor insani.

• Yaz beklenecek gibi...acere taktım.......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar geç gelirse o kadar iyi, çok mühim bir şey kaçırmıyorsunuz merak etmeyin. En azından revizyon gelirse monitör alırken kumar oynuyor hissi yaşamamış olursunuz.

Computer Lounge tarafından 20 tane Asus Rog Swift PG279Q açılarak yapılan test ve kıyaslamaya dair video ile fotoğraf albümü yayınlandı. Merak edenler buradan bakabilir.

Albüm =>http://imgur.com/a/jWO59

İçlerinden diğerlerine nazaran daha iyi olan sadece bir monitör var ama o da olması gerektiği gibi değil. Ki bu sadece BLB testi. Ips glow ve Uniformity için de test ve değerlendirme yapsalar ilginç rakamlarla karşılaşırdık.

Çok basit bir ifadeyle 20 tane monitör satın alsanız içlerinden belki bir tanesi eh işte kıvamında, hakikaten hiç umut verici değil.

• Hocam 5 aydır bekliyorum acerin fiziksel görünümü hiç hoşuma gitmiyor ki zaten amazondan almaya kalksam stoktda yok artık beklemekten sıkıldım sizce pg279 u amazon.de den alayımmı? 650 tl daha ucuza geliyor yoksa eski monitörüm olan pg278qyu trdenmi alayım benim için renklerde pek sorun yoktu şuan ew2740L benq kullanıyorum inanın beklemekten sıkıldım bir yol gösterin :D bu konuda tecrübeli insanların sözünü dinlemek lazım sonuçta :) şuanki monitörle fps oyunlarını oynamak işkence :S yoksa gidip XR3501mi alsam güzel ama gsync yok bende nvida kart var inanın kafam çok karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 7 Şubat 2016; 19:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nedwish

Hocam 5 aydır bekliyorum acerin fiziksel görünümü hiç hoşuma gitmiyor ki zaten amazondan almaya kalksam stoktda yok artık beklemekten sıkıldım sizce pg279 u amazon.de den alayımmı? 650 tl daha ucuza geliyor yoksa eski monitörüm olan pg278qyu trdenmi alayım benim için renklerde pek sorun yoktu şuan ew2740L benq kullanıyorum inanın beklemekten sıkıldım bir yol gösterin :D bu konuda tecrübeli insanların sözünü dinlemek lazım sonuçta :) şuanki monitörle fps oyunlarını oynamak işkence :S yoksa gidip XR3501mi alsam güzel ama gsync yok bende nvida kart var inanın kafam çok karışık

Ekran kartınız ne..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam 5 aydır bekliyorum acerin fiziksel görünümü hiç hoşuma gitmiyor ki zaten amazondan almaya kalksam stoktda yok artık beklemekten sıkıldım sizce pg279 u amazon.de den alayımmı? 650 tl daha ucuza geliyor yoksa eski monitörüm olan pg278qyu trdenmi alayım benim için renklerde pek sorun yoktu şuan ew2740L benq kullanıyorum inanın beklemekten sıkıldım bir yol gösterin :D bu konuda tecrübeli insanların sözünü dinlemek lazım sonuçta :) şuanki monitörle fps oyunlarını oynamak işkence :S yoksa gidip XR3501mi alsam güzel ama gsync yok bende nvida kart var inanın kafam çok karışık

PG279 almayın. İmkanınız varsa Acer'ı temin etmeye calısın. Ben bu sıkıntı yüzünden Nvidia karta rağmen BenQ XL2730Z aldım kullanıyorum.
  • Asus 278q modelini 2800 lira bandından satmaya calısıyor hala. Ama artık rakipleri var.

http://www.webdenal.com/dell-s2716dg-69cm-1ms-hdmi-dp-2560-x-1440-gaming-monitor_822817.html
    Buyrun dell. Aynı panel aynı ozellikler ve 600 lira daha ucuz. Kaldıki bu forumda dell markasının garanti olayını tartısacak kimse yoktur heralde.

isterseniz amazon linki;
    http://www.amazon.com/Dell-Gaming-S2716DG-LED-Lit-Monitor/dp/B0149QBOF0/ref=sr_1_fkmr1_1?ie=UTF8&qid=1454882769&sr=8-1-fkmr1&keywords=dell+2k+144hz

Asus yaptıgı hatalar zincirinin bedelini musteriye odetmeye kalkıyor. Marka tutkusu olana lafım yok ama bilmeyen kullanıcı cok fena yanıyor bu arada. Bunun biraz da bizdeki ithalatcıların kabahati oldugunu soylemeliyim. Cuma gunu ithalatcının stogunda 2 tane asus pg279 vardı. Tamir gormus ve 100 dolar indirim almıs urunu, bayi oradan cekip son kullanıcıya orijinal urun diye satmasının onunde herhangi bir engel yok. 3500 liraya sattıkları urunun hali ortada iken bilmeyen, bir hevesle gidip bu monitoru alan adamın hakkını nasıl odeyecekler cevabı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdeliruzgar -- 8 Şubat 2016; 1:35:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Ekran kartınız ne..?

Hocam kartım evga 980 ti hybird bu arada s2716dg demek sonunda stoklarda var pg279 u tamamen kafamdan sildim kaç ay oldu yabancı forumlarda alanlar var hala aynı sorunlar devam etmekte acerin tipi hiç hoşuma gitmiyor ya asus pg278q ya da S2716dg den birini alacağım nasipse yorum yapan herkese teşekkürler

• Yukarıdaki video ve resimlerden sonra hala almayı düşünmenize şaşırdım, bile bile lades olur bu. Asus çıkıp resmi açıklama yapıp ürünleri piyasadan toplatıp revizyon sürümüyle gelmediği sürece bu monitör alınmaz, bu hali para hak etmiyor ne yazık ki. Acer Predator'dan yana seçim yapmanızı tavsiye ederim, ben öyle yaptım ve oldukça mutluyum yaptığım bu seçimden. Acer tam anlamıyla sorunsuz mu ? Elbette değil onlarda da sorunlu monitörler var ve bunlara denk gelebilirsiniz lakin kalite kontrolleri daha iyi olduğu için blb ve ips glow açısından leş monitörlerin size denk gelme ihtimali çok daha düşük.

Buradaki resimlere ve videoya baktıktan sonra bir de şuradaki iki monitörüme ait görsellere göz atın derimhttp://forum.donanimhaber.com/m_113741348/tm.htm

• Hocam teşekkürler baktım. Bariz fark.var acer daha iyi fakat trde yok amazondan alsam.dedim.Nisan diyor gönderim ve trde garanti yok o yüzden bugün s2716dg aldım araştırdım yorumlar çok iyi sadece bir ıps kadar renk dolgunluğu yokmuş ki ben pg278q renklerinden memnundum. Bu dell ondan daha iyi diyorlar medium ag cloating kullandığı için inş ölü piksel vs çıkmazda sorunsuz kullanırım tr.garantili 3 yıl fiyatıda 430tl daha ucuz pg278q dan ve extra hdmi 1.4 portu var

• O ifade bana birini hatırlatıyor :) Duyu organlarımızın ana rolü üstlendiği durumlarda hele de göz ve kulaklar söz konusu olunca işin rengi değişir. Görmediğimiz ve duymadığımız şeyleri deneyim etmediğimiz sürece memnuniyet ve kıyas olgusunu tam olarak ele almak mümkün olmaz. Audiophile grade bir kulaklığı doğru ekipmanlarla kullanmadığımız sürece benzeri mikarda para harcanan ''gaming'' ibareli kulaklıkların çıkardığı sesin zayıf ve kalitesiz olduğunu anlayamayız. Yine benzeri şekilde IPS panel ile yanyana koyup o kıyası yapmadıkça TN panelin renk zayıflığı gözümüze büyük bir sorunmuş gibi gelmez. Fakat o kıyaslamanın ardından işler değişir ve o ana kadar tatminkar bulduğumuz ürünü katlanılmaz bulmaya başlarız. Bu durumu böyle açıklamak sanırım daha iyi olacak.

Neyse gelelim ana konuya.

Acil bir seçim yapmanız gerekirken ve bekleme şansınız yokken alternatifler arasından en iyisini tercih etmişsiniz, hayırlı olsun.

Evet onda da diğer muadil monitörlerde olduğu gibi AU Optronics üretimi TN panel kullanılıyor ama yukarıda da söylediğiniz gibi Rog Swift ile aynı paneli kullanmalarına rağmen farklı coating uygulandığı için sunduğu deneyim biraz daha farklı oluyor. En büyük artısı elbette ki Dell'in kalite kontrolünün çok daha iyi olması sebebiyle çok az oranda şikayet alması. Geri dönüşleri çoğunlukla pozitif olan bir monitör bu yüzden.

Şuradan PG278Q ile yanyana fotoğraflarına bakabilirsiniz.
    http://imgur.com/a/IElaZ/all

Güle güle kullanın.

• Hayırlı olsun.
    Bir arkadasımız daha aynı urunden sipariş verdi bugun. Kargolar gelsin hep beraber bakalım.
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Evet, dogru soze ne denir.
    Asus la alakalı olarak sunu soyleyeyim ; Eger bu ay sonu gelecek olan urunleri duzgun bir sekilde cıkarsa ne ala. Vaziyeti acıklama yapmadan yırtar belki. Rampage 5 teki hatalarını caktırmadan usb 3.1 version diyerek kapattılar ama monitorde iş farklı olacak. Anakart kasa icinde ama monitor devamlı goz onunde duran bir alet. O yuzden resmi acıklama gelmeden su anda asus almak cok buyuk risk demek olurki, 3500 lirada az para degil.
    Bu ay sonu gelecek olan partiden birsey cıkarmı cıkmaz bilemeyiz gormek lazım. Eger cıkmazsa herkese gecmiş olsun. Cunku cin 1 aylık yılbası tatiline girdi. Zaten urun gelmesi 45-50 gun suruyor bunun ustune birde 1 aylık tatilleri eklenince en erken teslimat haziran gibi gorunuyor.
  • Ben de biraz önce dell siparşi geçtim. Bakalım nasıl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Evet, dogru soze ne denir.
    Asus la alakalı olarak sunu soyleyeyim ; Eger bu ay sonu gelecek olan urunleri duzgun bir sekilde cıkarsa ne ala. Vaziyeti acıklama yapmadan yırtar belki. Rampage 5 teki hatalarını caktırmadan usb 3.1 version diyerek kapattılar ama monitorde iş farklı olacak. Anakart kasa icinde ama monitor devamlı goz onunde duran bir alet. O yuzden resmi acıklama gelmeden su anda asus almak cok buyuk risk demek olurki, 3500 lirada az para degil.
    Bu ay sonu gelecek olan partiden birsey cıkarmı cıkmaz bilemeyiz gormek lazım. Eger cıkmazsa herkese gecmiş olsun. Cunku cin 1 aylık yılbası tatiline girdi. Zaten urun gelmesi 45-50 gun suruyor bunun ustune birde 1 aylık tatilleri eklenince en erken teslimat haziran gibi gorunuyor.

selamlar arkadaşlar. asusun bu ay sonu ürün getireceği bilgisine nasıl ulaştınız? çünkü ben asus türkiyeye mail attım ve pg279q modeli önümüzdeki aylarda tekrar getirme gibi bir planımız yok dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagokhan

Ben de biraz önce dell siparşi geçtim. Bakalım nasıl olacak

Ooo hayirli olsun. Bir gunde 3. Dell.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.