Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O konuda amazon bicok turk siteden daha guvenilir hocam. Hic suphe yok.

Zamaninda ps 4 almistim oradan. 5 gunde kapimdaydi. Gumruk benden de fazla cekilmisti sonra iade ettiler. Adamlar o konuda saglam.

Ancak ölü piksel olayi beni de dusunduruyor malesef. Geri gondermek ugrasmak gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Yukarıdan nasıl göründüğüne bakabilirsiniz, aldığım Acer monitörlerde blb olmadığı için bu uygulamaya gerek kalmadı. Ha gerçi bunlarda da ölü piksel ve toza denk geldim, şans işte. Bakalım yeni gelecek olan monitörlerimi bekliyorum, onlar da şanssız çıkmam umarım. Ondan önce alıp iade ettiğim 3 asus monitörüm ise blb den daha büyük sorunlara sahipti (ips glow, uniformity vs).

Bu uygulama pek risk içermiyor sadece dikkatlice yapılması gerekiyor hepsi bu. Her anlamda mükemmel monitöre denk gelmek çok zor olduğu için bu uygulamayı blb sorunu olan ve bunun dışında mükemmel olarak nitelendirebileceğimiz bir monitöre uygulamak mantıklı olacaktır.

Aynı şekilde bende Asus ta maalesef aynı sorunu yaşadım ve iade etmek zorunda kaldım, umarım şansınıza artık düzgün bir monitör gelir, eğer verdikleri bilgiler doğruysa bende hepsiburadanın söylediği şubat sonunu bekliycem ve fiyat durumlarına bakıcam 34 inc 21:9 modelleri düşünüyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Dolar böyle devam ederse 3bin civarını da geçecektir. Gerçi bu ürünler Türkiyede satışa başlasa 3.500 den aşaği girmez bence piyasaya. Her şekilde Amazon mantıklı gözüküyor.

3 bin de çok ciddi para. Cidden kalitenin bi bedeli var :)

Aynen çok pahallı,Tr satılsa 200-300tl fark olsa gene alınır ama adamlar eşşek kadar kar koyuyorlar üzerine...o paraya eve 47inç led tv aldık,şimdi aynı paraya 27inç monitör almak koyuyor ama ya orta karar bir şey alacaksın 3-4yıl sonra satmaya çalıp satarsan bunlardan alacaksın ya da baştan bu parayı verip yoluna bakacaksın..

• quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

Dolar böyle devam ederse 3bin civarını da geçecektir. Gerçi bu ürünler Türkiyede satışa başlasa 3.500 den aşaği girmez bence piyasaya. Her şekilde Amazon mantıklı gözüküyor.

Aynen çok pahallı,Tr satılsa 200-300tl fark olsa gene alınır ama adamlar eşşek kadar kar koyuyorlar üzerine...o paraya eve 47inç led tv aldık,şimdi aynı paraya 27inç monitör almak koyuyor ama ya orta karar bir şey alacaksın 3-4yıl sonra satmaya çalıp satarsan bunlardan alacaksın ya da baştan bu parayı verip yoluna bakacaksın..

Şu dolar kuru bizi mahvediyor.

Fiyatlar düşer diye hep bekliyoruz ama kur yükseldikçe biz çakılıyoruz.

Bu aralar bir şey almaya karar verildi mi anında almak lazım yoksa her geçen gün daha çok pahalılaşıyor her şey.

En iyisi bu monitorler için de biraz daha beklemek sanırım.

Tr'ye girerse hangi fiyattan girecek bi görmek lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

Şu dolar kuru bizi mahvediyor.

Fiyatlar düşer diye hep bekliyoruz ama kur yükseldikçe biz çakılıyoruz.

Bu aralar bir şey almaya karar verildi mi anında almak lazım yoksa her geçen gün daha çok pahalılaşıyor her şey.

En iyisi bu monitorler için de biraz daha beklemek sanırım.

Tr'ye girerse hangi fiyattan girecek bi görmek lazım.

Olmadı dolar alıp bir köşede monitörün biraz daha olgunlaşmasını mı beklesek bilemiyorum ya.Geçende 2.91 iken dedim bir ara 2.81 düşmüştü 200-250tl fark yapıyor gene düşerse o zaman alırım diye şimdi 3.05de.10 kuruş düşsün diye beklerken 10 kuruş arttı.yani ucuz eşyada sorun değil bunlar ama pahallıda kayda değer fark yaratıyor.bilemiyorum bende artık

• Aynen. En mantiklisi bu olacak. Imkan buldukca dolar alip kenara koymak lazim.

Monitor alinmasa bile yatirim olmus olur :)

• murat_904 kullanıcısına yanıt
    Eğer Türkiye'ye giriş yaparsa gayet sevindirici olacak herkes için. Amazon, elimizdekilere bakınca cennet gibi bir firma lakin aradaki mesafe bu iade işlemlerini hele de böylesi büyük ürünlerde tam bir işkenceye döndürüyor tek olumsuz yanı da bu zaten. İade işlemleri bu ürünlerde biraz daha fazla vakit alıyor bunu da belirtmek gerek.

Teşekkür ederim yarını bekliyorum büyük bir merakla, 3 monitör de teslim edilecek bunlarda da sorun çıkarsa zaten sözün bittiği yere gelmiş olacağım
  •  ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu

Uzun bir yolculuk sonrası bebekler yeni yuvalarına geldi. SLI için ikinci kart da ulaştı böylece ULMB ile daha fazla haşır neşir olmam mümkün olacak. Bir de yeni kasa bugün ulaşsaydı şahane olacaktı ama o haftaya kaldı. Dilerim bu kez en azından 1 tane mükemmel monitöre denk gelmişimdir diye dua ediyorum. Panellerin iki tanesi Kasım diğeriyse Ekim üretimi. Şimdi kontrol zamanı !

• quote:

Uzun bir yolculuk sonrası bebekler yeni yuvalarına geldi. SLI için ikinci kart da ulaştı böylece ULMB ile daha fazla haşır neşir olmam mümkün olacak. Bir de yeni kasa bugün ulaşsaydı şahane olacaktı ama o haftaya kaldı. Dilerim bu kez en azından 1 tane mükemmel monitöre denk gelmişimdir diye dua ediyorum. Panellerin iki tanesi Kasım diğeriyse Ekim üretimi. Şimdi kontrol zamanı !

Oo hayırlı olsun inşallah istediğin gibi sağlam çıkar toplamda kaç günde eline ulaşmış oldu¿ hepsi sağlam çıkarsa surround yapmayımı düşünüyorsun¿

• murat_904 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

Ben hızlı kargoyla alıyorum gümrük işlemleri 1-2 gün 1-2 gün buraya aktarma 2 gün de istanbula giriş derken 5 gün içerisinde gelmiş oluyor lakin kargo ücreti 290 dolara fırlıyor bu şekilde.

1 tanesi clouding dediğimiz soruna sahip ki ilk kez karşılaştım ve iki toz parçası var bunun içinde.

Geriye kalan iki tanesi ise dört dörtlük çıktı gece epeyce test ettim. Sorunlu olanı hemen postalayacağım geriye, kalan iki tane arasında seçim yapmak için biraz bekleyeceğim. Video ve fotoğraf paylaşımı yaparım bu akşam nasıl göründüklerine dair.

Surround yapmak için piyasada ekran kartı olsaydı ne ala, buna birkaç yıl daha var. Ayrıca Oled monitörlerin eli kulağındayken o kadar parayı buna harcayıp surround yapmak anlamsız olurdu.

• quote:

Teşekkür ederim

Ben hızlı kargoyla alıyorum gümrük işlemleri 1-2 gün 1-2 gün buraya aktarma 2 gün de istanbula giriş derken 5 gün içerisinde gelmiş oluyor lakin kargo ücreti 290 dolara fırlıyor bu şekilde.

1 tanesi clouding dediğimiz soruna sahip ki ilk kez karşılaştım ve iki toz parçası var bunun içinde.

Geriye kalan iki tanesi ise dört dörtlük çıktı gece epeyce test ettim. Sorunlu olanı hemen postalayacağım geriye, kalan iki tane arasında seçim yapmak için biraz bekleyeceğim. Video ve fotoğraf paylaşımı yaparım bu akşam nasıl göründüklerine dair.

Surround yapmak için piyasada ekran kartı olsaydı ne ala, buna birkaç yıl daha var. Ayrıca Oled monitörlerin eli kulağındayken o kadar parayı buna harcayıp surround yapmak anlamsız olurdu.

Demek geldi bebekler haşimdi insan o kadar denemeden sonra sağlamda çıksa bir şüphe duyar 3 way slı titanx ile surround kullanırsın aslında,anakartta 4tane slı kadar yıl var sndeki anakart destekliyor mu bilemiyorum gerçi ama destekleyenide bulunur neyse hayırlu olsun,oden monitörler derken neyi kastettin biraz bu konuda bilgikendirir misin?

• Nessarien kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce de belirttiğim gibi sorunsuz çıkan monitörlerden birisine talibim. Risk bana ait havale yaparım istediğiniz ücreti siz göndermeden. Hayırlı olsun

• Pro oyuncularin cogu 24" kullanio daha buyuk olunca hem goz ekrani iyi kavriyamiyor hem dpi arttirmak zorunda kaliosunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle. Birkaç gün kullanacağım iki monitörü de sonrasında seçim yapmak daha iyi olacak, ne olur ne olmaz acele etmeye gerek yok

Gerek 3 way sli, gerek 4 way sli, mevcut hiçbir ekran kartı o setupı istenilen standartlar dahilinde karşılayamaz ki scaling 3 kart sonrası zaten dibe vuruyor. Birkaç yıla daha ihtiyacımız var o güçte ekran kartlarına kavuşmak için, şuanda erken.

Oled monitörleri yakında görmeye başlayacağız, ona vurgu yaptım.
    http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/monitors-and-projectors/monitors/dell-up3017q-oled-4k-monitor-1311504/review

• Nessarien kullanıcısına yanıt
    Merhaba, monitörleriniz hayırlı olsun. Sistemi kurunca en çok oynadığınız oyundan 3 monitörün de aynı karede olduğu bir fotoğraf ekleyebilir misiniz ?

Teşekkürler.
  • Yakında güzel bi fotoğraf atacağım. 2 model hakkında detaylı bir şekilde açıklama yapacağım MMORPG için 4msliyi FPS tarzı için 1msliyi tercih ediyorum
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

Teşekkür ederim. 3 monitör birden satın alma sebebim sorunsuz monitörü seçmek ve diğer ikisini iade etmekti ama muhtemelen fikrimi değiştirip iki monitörü birden kullanacağım. (Diğeri epeyce sorunlu olduğu için iade edilecek.)

Sorunlu monitörü yarın kargolayacağım için üçüyle aynı anda bir kare eklemek pek olası değil. Sipariş ettiğim yeni masayı bekliyorum şuandakine iki monitörü birden koymam zor, yeni masa gelince iki monitörle birlikte bunu paylaşırım.

Acer Predator için başka bir başlık açtım, Asus konusu altında devam etmektense orada bu tarz paylaşımlar yapacağım, içerik birkaç gün içerisinde tamamlanmış olur.
  • Arkadaşlar şu an bu monitör ü Türkiyede hiç biryerden bulamıyorum varmıdır bulan??
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    malesef şuan için sorunları nedeni ile Türkiye satışı durduruldu ama yine 2016 ilk çeyreği içerisinde ürünler gelecek sanırım Acer Predator serisi içinde söylentiler var ama Şubat ayı sonu gibi bekliyorum ben yeni seriyi takipte kalın gerekli bilgilendirmeyi duyarlı arkadaşlarım bu başlıktan yapacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

malesef şuan için sorunları nedeni ile Türkiye satışı durduruldu ama yine 2016 ilk çeyreği içerisinde ürünler gelecek sanırım Acer Predator serisi içinde söylentiler var ama Şubat ayı sonu gibi bekliyorum ben yeni seriyi takipte kalın gerekli bilgilendirmeyi duyarlı arkadaşlarım bu başlıktan yapacaktır

İyikide beklemeyi seçmişim 278q da da aynı durum olmuştu sorunsuz olan 2.seriyi beklemiştim.Demekki neymiş asus monitörler ilk çıktığında alınmıycakmış bekleyip sorunsuz seri alınacakmış.Bu arada acer predator serisi bizdede satışa sunulsa çok iyi olucak umarım burdada satışa başlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 30 Ocak 2016; 14:25:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.