Bildirim
ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (11. sayfa)
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
20 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
%100 Brightness'ta ışık sızması yapmasını çok kafaya takmayın. Bu seviyeler sağlıklı seviyeler değil. Ben kendi monitörümü akşamları %20'de kullanıyorum. Güneşli aydınlık bir günde %50 yeterli oluyor. Bu seviyelerde ışık sızması yapmasın yeterli. -
-
100'e alıp kullanan yoktur muhtemelen Şöyle demek daha doğru; en makulu size uygun kullanım aralığını bulup testi yaparken de brightnessı o seviyede kullanmaktır. Ben 45-55 aralığını makul buluyorum kendim için. -
Evet o panelin gözle bakıldığında 2 metre geriden sıfır açıyla simsiyah gözükmesi kenalardan ışık sızmasının olmaması gerekiyor. Video kaydı yapıp bunun üzerinden fotoğraf paylaşmak daha akıllıca olur (Arka sayfada nasıl yaptığıma bakabilirsiniz) çünkü profesyonel olmayan fotoğraf kameraları hem ips glowu hem de backlight bleedi abartılı gösterebilir çoğu zaman. Arka sayfada değinmiştim Asus dizaynındaki sıkıntılara özellikle sağ alt köşenin öyle olmasının sebebi kontrol panelinin orada yer alması ve baskıyı eşit dağıtacak bir iç dizayn çözümünü geliştirememiş olmalarından kaynaklanıyor. -
Monitörün arkasında kabloların giriş yeri olan kısım var ya oradaki sticker üzerinde yazıyor onun fotoğrafını çekmeniz gerekecek. Ölü piksel testini paylaşmanıza gerek yoktu onu kendiniz yapıp bakın diye vermiştim :) Burada paylaşmanız gereken sadece beyaz ve siyah olan. Beyaz ve siyah olanları tekrardan atabilir misiniz net bir şeyler söylemek için ? Lakin bunu dediğim şekilde yapmalısınız. Buradan bakınca ips glow ve blb göze çarpıyor.
Oda karanlıkken ve etrafta etki edecek hiçbir ışık kaynağı yokken bu adımları izleyin. BLB yani ışık sızması testi için verdiğim linkten siyah olanı açın, monitörden 2-3 metre geriye gidip video çekin sonrasında da bunu yorumlayın. Gözünüzle gerçek hayatta gördüğünüzü fotoğraflar tam yansıtamıyor fakat videolar yansıtıyor. Video üzerinden fotoğraf alabilirseniz ya da 5-10 saniyelik bir kayıt yapıp youtube üzerine upload edebilirseniz daha sağlıklı olur.
https://www.youtube.com/watch?v=nEvcFfyfKsA
IPS Glow ise monitöre yaklaştığımızda monitörde meydana gelen ve kafamızı oynattıkça yani açımızı değiştirdikçe devam eden parlama. Monitörden uzaklaştıkça azalır ya da tamamen kaybolur.
https://www.youtube.com/watch?v=E5c2X20pOKk
Eğer bunlar varsa karanlık bir ortamda siyah arka plana sahip, karanlık temalara sahip oyunları oynamanız imkansız olur. Hatta en basitinden bir filmin ya da dizinin karanlık sahnelerini izlemek bir işkence olur sizin için. Eğer durum böyleyse ben iade etmenizi tavsiye ederim. Bu kadar para verilen bir monitör kusursuz olmak zorunda.
-
Evet Z35 incelemeside geldi
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/acer_predator_z35.htm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatan da elinde ki tüm PG279Q ları kaldırdı :D -
şu monitörün 24"i olsa affetmezdim çok güzel gözüküyor ama 27 çok büyük be
şu sıralar 24" min 144 hz hangi monitör alınabilinir yada beklenmeli mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: requiemm
arkadaşlar bilgisi olan cevap verebilir mi? herhangi bir 144hz monitör ile 144hz g-sync monitör arasında büyük bir fark var mı? para olarak fark var yani buna değecek bir fark yaratıyor mu? Şunun için soruyorum. Mesela 60hz monitör kullanıp, 144hz monitöre geçen biri büyük bir fark olduğunu anlıyor. Bir daha 60 hz kullanmak istemiyor. Bu fark normal 144hz ile 144hz g-sync monitör arasında da var mı? her iki monitörden de kullanan varsa cevap verebilir mi? Teşekkürler.
Bu soruma cevap verebilecek biri var mıdır ? -
sabit olarak bir oyunu 144 hz de çalıştıracak pc gücünüz var ise hiç bir fark olmaz :) vsync yi 144 hz ayarlarsınız olur biter. G*sync ile fps ne kadar dalgalanırsa dalgalansın kırılma olayını tamamen ortadan kaldırıyor.40 tada 60 tada 144 te de takılmasız ve kırılmasız bir oyun deneyimi sağlıyor ama aldığınız kare saniye oranı neyse yine onu görüyorsunuz. -
Pg279q nun 24'' beklerken pg278q nun kardeşi tanıtıldı iyimi
http://m.sweclockers.com/nyhet/21526-asus-forbereder-rog-swift-skarm-med-24-tum-och-g-sync
Bu monitörde problem var herhalde toplatıldı resmen hiçbir yerde stok yok.
http://www.amazon.com/Acer-Predator-XB271HU-27-inch-Widescreen/dp/B0173PEX20/ref=pd_cp_147_1?ie=UTF8&refRID=00AQC1HYX3S50DKF8KET
Şu ürün nezaman gelir TR ye bilen var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: sky__walker
Bu monitörde problem var herhalde toplatıldı resmen hiçbir yerde stok yok.
http://www.amazon.com/Acer-Predator-XB271HU-27-inch-Widescreen/dp/B0173PEX20/ref=pd_cp_147_1?ie=UTF8&refRID=00AQC1HYX3S50DKF8KET
Şu ürün nezaman gelir TR ye bilen var mı?
Düz gsyncli olanını yeterince getiremiyorum ilgili distribütör bunu getirsin.daha 270
Modelini bilr getiremedi,belkide haberleri yoktur haklarını yemeyelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar viewsonic xg serisini bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: EcZaNeT
ben artık beklemedim.. amazondan 1150usd kargo + gümrük dahil Acer xr341ck freesync 75hz monitor aldım oda şimdi gümrükteymiş benden evrak istedileri onları halledince sanırım çarşamba perşembe alırım sıkıntı olmaz inş..ölü pixel / aşırı lightbleed falan..
EcZANeT arkadaşımız sipariş verdiği Acer XR341CK monitörü teslim alabildinmi acaba? eğer teslim aldıysan kullanıcı deneyimini ölü piksel, ışık sızması vs. ile ilgili paylaşabilirmisin.
Asus PG279Q ile bende ışık sızması sorunu yaşayanlardanım. Birde sizlerle hepsiburada ile olan yazışmamı paylaşmak isterim bende bu 3 modelden birini almayı düşünüyorum artık şubat sonu gibi satışa sunacaklarını söylediler, Türkiye den satın almak isteyenlere duyurulur.
Acer marka bilgisayar monitörüTarih / SaatSoru: Merhabalar, aşağıda belirttiğim monitör modelleri yurtdışında çok popüler olmasına rağmen türkiyede satışları yoktur maalesef acaba bu modellerden hepsiburada.com satmayı düşünürmü bu konuda bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
1)Acer Curved 34-inch UltraWide QHD (3440 x 1440) Display with 21:9 Aspect Ratio (XR341CK bmijpphz)
2)Acer Predator 34-inch Curved UltraWide QHD (3440 x 1440) NVIDIA G-Sync Widescreen Display (X34 bmiphz)
3)Acer Predator XB271HU bmiprz 27-inch WQHD (2560 x 1440) NVIDIA G-Sync Widescreen Display
10.01.2016 11:17:35
Cevap: Değerli Müşterimiz ,
Şubat ayının sonuna doğru söylemiş olduğunuz modeller sitemizde açılmış olacaklar. Türkiye'de sadece bizde satılacak olan bu modelleri şubat sonunda sitemizde bulabilirsiniz.
İlginiz için çok teşekkür eder,
Keyifli alışverişler dileriz.
11.01.2016 13:54:31
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_904 -- 11 Ocak 2016; 19:43:56 >
-
Isik sizmasi sorunu vardi ozellikle sol ust kosede karanlik sahneleer haicinde gorunmuyordu ama internette buldugum bir yontem oldukca azaltt8m olu pixel zaten yoktu allahtan..suanda gayet menmunum urun 5 yildizi hakediyor 85hz ye kadar sorunsuz cal8siyor..suanda fury x ile kullaniyorum ama titanx daha verimliydi fury i satarsam tekrar titan yada 980ti alabilirim..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: murat_904
quote:
Orijinalden alıntı: EcZaNeT
ben artık beklemedim.. amazondan 1150usd kargo + gümrük dahil Acer xr341ck freesync 75hz monitor aldım oda şimdi gümrükteymiş benden evrak istedileri onları halledince sanırım çarşamba perşembe alırım sıkıntı olmaz inş..ölü pixel / aşırı lightbleed falan..
EcZANeT arkadaşımız sipariş verdiği Acer XR341CK monitörü teslim alabildinmi acaba? eğer teslim aldıysan kullanıcı deneyimini ölü piksel, ışık sızması vs. ile ilgili paylaşabilirmisin.
Asus PG279Q ile bende ışık sızması sorunu yaşayanlardanım. Birde sizlerle hepsiburada ile olan yazışmamı paylaşmak isterim bende bu 3 modelden birini almayı düşünüyorum artık şubat sonu gibi satışa sunacaklarını söylediler, Türkiye den satın almak isteyenlere duyurulur.
Acer marka bilgisayar monitörüTarih / SaatSoru: Merhabalar, aşağıda belirttiğim monitör modelleri yurtdışında çok popüler olmasına rağmen türkiyede satışları yoktur maalesef acaba bu modellerden hepsiburada.com satmayı düşünürmü bu konuda bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
1)Acer Curved 34-inch UltraWide QHD (3440 x 1440) Display with 21:9 Aspect Ratio (XR341CK bmijpphz)
2)Acer Predator 34-inch Curved UltraWide QHD (3440 x 1440) NVIDIA G-Sync Widescreen Display (X34 bmiphz)
3)Acer Predator XB271HU bmiprz 27-inch WQHD (2560 x 1440) NVIDIA G-Sync Widescreen Display
10.01.2016 11:17:35
Cevap: Değerli Müşterimiz ,
Şubat ayının sonuna doğru söylemiş olduğunuz modeller sitemizde açılmış olacaklar. Türkiye'de sadece bizde satılacak olan bu modelleri şubat sonunda sitemizde bulabilirsiniz.
İlginiz için çok teşekkür eder,
Keyifli alışverişler dileriz.
11.01.2016 13:54:31
Bu haberi neden daha önce vermedin yahu hem de Şubat sonu diypr. İnşallah haklılardır. Eğer öyleyse ve fahiş fiyat olmazsa amazondan almakla kötü yaptık. Ben o kadar Acer Türkiye'yi aradım sordum. Bilgi vermediler. Demek ki gelişmeler yeni olmuş. X34 predator gelirse gerçekten 10 numara olur. Ama yurtdışında bile 5.000 ₺ ye geliyorken burada kimbilir 7.000 e mi gelir ne olur artık orası insaflarına kalmış. Bekleyenler için çok güzel haber.
-
Bu ürün çok sıkı kontrol edilerek piyasa sürülüyor. Ve bir takımı sorunlu. Ama az miktarı. Bu yüzden ürünler piyasaya zor düşüyor. Alıcısı da forsat vermiyor stokta kalmasına. Ürünün kronik bir problemi yok. Ben aldım kargonun ulaşmasını bekliyorum Amazon dan.
Gümrükte nasıl bir belge istediklerini ve neler götürdüğünüzü yazar mısınız? İstanbulda mı ikamet ediyorsunuz? Aynı şekilde benzer bir monitörü ben de aldım. Merak ediyorum hangi belgeleri istediklerini. Benden de 10 gün içerisinde isteyebilirler bilgilendirirseniz sevinirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X