Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

quote:

Orijinalden alıntı: murat_904

quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

ben artık beklemedim.. amazondan 1150usd kargo + gümrük dahil Acer xr341ck freesync 75hz monitor aldım oda şimdi gümrükteymiş benden evrak istedileri onları halledince sanırım çarşamba perşembe alırım sıkıntı olmaz inş..ölü pixel / aşırı lightbleed falan..

EcZANeT arkadaşımız sipariş verdiği Acer XR341CK monitörü teslim alabildinmi acaba? eğer teslim aldıysan kullanıcı deneyimini ölü piksel, ışık sızması vs. ile ilgili paylaşabilirmisin.

Asus PG279Q ile bende ışık sızması sorunu yaşayanlardanım. Birde sizlerle hepsiburada ile olan yazışmamı paylaşmak isterim bende bu 3 modelden birini almayı düşünüyorum artık şubat sonu gibi satışa sunacaklarını söylediler, Türkiye den satın almak isteyenlere duyurulur.

Acer marka bilgisayar monitörüTarih / SaatSoru: Merhabalar, aşağıda belirttiğim monitör modelleri yurtdışında çok popüler olmasına rağmen türkiyede satışları yoktur maalesef acaba bu modellerden hepsiburada.com satmayı düşünürmü bu konuda bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
    1)Acer Curved 34-inch UltraWide QHD (3440 x 1440) Display with 21:9 Aspect Ratio (XR341CK bmijpphz)
    2)Acer Predator 34-inch Curved UltraWide QHD (3440 x 1440) NVIDIA G-Sync Widescreen Display (X34 bmiphz)
    3)Acer Predator XB271HU bmiprz 27-inch WQHD (2560 x 1440) NVIDIA G-Sync Widescreen Display

10.01.2016 11:17:35

Cevap: Değerli Müşterimiz ,

Şubat ayının sonuna doğru söylemiş olduğunuz modeller sitemizde açılmış olacaklar. Türkiye'de sadece bizde satılacak olan bu modelleri şubat sonunda sitemizde bulabilirsiniz.

İlginiz için çok teşekkür eder,
    Keyifli alışverişler dileriz.

11.01.2016 13:54:31

Bu haberi neden daha önce vermedin yahu hem de Şubat sonu diypr. İnşallah haklılardır. Eğer öyleyse ve fahiş fiyat olmazsa amazondan almakla kötü yaptık. Ben o kadar Acer Türkiye'yi aradım sordum. Bilgi vermediler. Demek ki gelişmeler yeni olmuş. X34 predator gelirse gerçekten 10 numara olur. Ama yurtdışında bile 5.000 ₺ ye geliyorken burada kimbilir 7.000 e mi gelir ne olur artık orası insaflarına kalmış. Bekleyenler için çok güzel haber.

Dün sordum bugün hepsiburada dan cevap aldım, daha önce size nasıl haber verebilirdim ki

• murat_904 kullanıcısına yanıt
    Oradaki sözüm aslında ima yaratmıyordu. Sadece şaşkınlığı ifade etmekti. Sorun yok teşekkür ederiz bilgi güzel bilgi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilgi için çok teşekkürler bu kadar net bilgi doğruysa beklemeye değer diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

Bilgi için çok teşekkürler bu kadar net bilgi doğruysa beklemeye değer diye düşünüyorum

Rica ederim sizin değerli yorumlarınızı uzun zamandır takip ediyordum ve hepsiburadanın direk verdiği cevabı aynen sizlerle paylaşmak istedim hepsiburada dan bu şekilde olumlu bir geri dönüş alacağımı bende ummuyordum açıkcası ama net bir cevap verdiler.

TorukMactoo bende espiri mahiyetinde yazdım sana
  • IPS panel ile geniş görüş açısı
    WQHD 2560 x 1440 çözünürlük
    144 Hz tazeleme hızı
    1000:1 kontrast
    350 cd/m2 parlaklık
    NVIDIA G-Sync teknolojisi
    Kolay OSD navigasyon tuşu
  • quote:

Isik sizmasi sorunu vardi ozellikle sol ust kosede karanlik sahneleer haicinde gorunmuyordu ama internette buldugum bir yontem oldukca azaltt8m olu pixel zaten yoktu allahtan..suanda gayet menmunum urun 5 yildizi hakediyor 85hz ye kadar sorunsuz cal8siyor..suanda fury x ile kullaniyorum ama titanx daha verimliydi fury i satarsam tekrar titan yada 980ti alabilirim..

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler, ışık sızmasının karanlık ortamda çekilmiş fotosunu paylaşabilirmisiniz? Işık sızmasını azaltan yöntemi nasıl oluyor? FreeSync monitöre nvidia kart almak istiyorsunuz o zaman FreeSync özelliğini kaybetmeye razısınız yani doğrumu? Aslında Adaptive-Sync desteği nvidia kartlarda da var ama nvidia yazılım olarak serbest bırakmıyor bu desteği diye biliyorum.
    Çok soru sormuş olduk size kusura bakmayın cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• Türkiye'ye gelecek olmaları güzel lakin Kasım üretimi panellerin yayıldığı ve Aralık panellerini görmemize az zamanın kaldığı bu günlerde dilerim kalkıp Ekim üretimi panelleri satışa koymazlar zira her geçen ay olgunlaşıyor ve sorunlu panel sayısı azalıyor Acer tarafında. Acer'ın bu noktadaki güzelliği kutusunu açmadan kutunun üzerinden panelin üretim ayını görebiliyor olmamız. Panelin üretim ayını öğrenmek için kutunun alt köşesinde yer alan barkoda bakmanız yeterli.

Asus ile çok berbat monitörlere denk geldikten sonra Acer ile de tam anlamıyla mükemmel monitörlere denk gelmesem de arada bariz fark var blb ve ips glow anlamında. Şuana kadar kutusundan çıkardığım bir Acer'a yumruk atasım gelmedi ama Asus'u parçalamak istiyordum

İlk Acer monitörümde ölü piksel vardı, sağ alt köşede çok minimum seviyede blb ve ips glow mevcuttu.
    İkinci monitör şuana kadar elime geçen en iyi panellerden biriydi sağ alt köşede ilkine nazaran çok daha az miktarda blb vardı sadece. Ölü piksel yoktu, tek sıkıntısı içinde iki parça toz bulunmasıydı. Bu olmasaydı dört dörtlük monitöre denk gelmiş olacaktım, şans işte.

Son denememi yapmak adına bu kez üç monitör birden satın aldım birkaç gün önce, bunlar da bu hafta içerisinde ulaşmış olacaklar. Bu kez de arzu ettiğim gibi bir monitöre denk gelemezsem (çok düşük bir ihtimal) Türkiye'den satın alırım artık. Nihayetinde monitör gibi büyük ürünlerde yurt içinde garantiye sahip olmak önemli bir avantaj.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_904

quote:

Isik sizmasi sorunu vardi ozellikle sol ust kosede karanlik sahneleer haicinde gorunmuyordu ama internette buldugum bir yontem oldukca azaltt8m olu pixel zaten yoktu allahtan..suanda gayet menmunum urun 5 yildizi hakediyor 85hz ye kadar sorunsuz cal8siyor..suanda fury x ile kullaniyorum ama titanx daha verimliydi fury i satarsam tekrar titan yada 980ti alabilirim..

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler, ışık sızmasının karanlık ortamda çekilmiş fotosunu paylaşabilirmisiniz? Işık sızmasını azaltan yöntemi nasıl oluyor? FreeSync monitöre nvidia kart almak istiyorsunuz o zaman FreeSync özelliğini kaybetmeye razısınız yani doğrumu? Aslında Adaptive-Sync desteği nvidia kartlarda da var ama nvidia yazılım olarak serbest bırakmıyor bu desteği diye biliyorum.
    Çok soru sormuş olduk size kusura bakmayın cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

ışık sızması sorunu için yumuşak kaliteli nanofiber bir bez alıyorsunuz.. onu monitorun sızma yaptıgı yerin üzerine koyup hafif parmak darbeleri ile sürekli dövüyorsunuz.. fury x i istememin sebebi titan x i daha verimli bulmam monitor 85hz olunca zaten tearin yapmıyor ekstra freesync o kadar lüzümlü değil Titan X cidden harika kart ondaki tadı başka hiç karttan alamadım.. fırsat bulunca bi foto çeker yayınlarım.. cidden harika monitor 21:9 destekli oyunlarda ve sinema filmlerinde harika

• BLB için gerçek çözüm yaratabilecek olan tek yöntem ise monitörü açıp sızma yapan noktalara kağıt parçaları, ince köpük, ince karton parçaları vs koymak. Genel sebep baskının eşit şekilde panel üzerine dağılmaması olduğu için özellikle Asus tarafında bu çözüm işe yarıyor (Acer zaten çift taraflı köpüklü bantlar kullanarak bunu minimize etmiş)

Lakin monitörü açınca çoğu firma ürünü garanti dışı bırakabilir. Bu da işin bir diğer boyutu. Ha anlaşılır mı ? Bana sorarsanız pek de anlaşılır gibi durmuyor vida noktalarında herhangi bir koruma yok.

İşlem Öncesi
     ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu

İşlem Sonrası

İşin gülünç tarafı milyar dolarlık firmanın böylesi basit bir işlemle ve birkaç kağıt parçasıyla bile çözüm sağlanabilen bir sorunu ortadan kaldırmak adına akıllıca bir hamle yapmamış olması. O revizyon bu yüzden sessiz sedasız gelecek (iç dizayn için)

• Ben de X34 istiyordum ama ULMB olmaması, beni XB271HU'ya yöneltti. X34 100Hz ve 3440x1440p, XB271HU ise 144Hz ve 2560x1440p bir monitör olduğu için XB271HU'da daha yüksek fps elde ediliyor ayrıca 500$ daha ucuz. ULMB gerçekten de önemli bir özellik mi? (Gtx 980Ti kullanıyorum)

• alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    x34 çok da cazip değil bu anlamda ki diğer faktörleri de es geçmemek lazım. Geri dönüşü bu seri kadar iyi değil.

ULMB kullandığımız senaryolar kartların gücünün G-SYNC ihtiyacını ortadan kaldırdığı senaryolardır. Ekran kartı konfigürasyonunuza ya da oynadığınız oyunda elde ettiğiniz fps değerine göre bu seçimi yapıyorsunuz arka sayfada bunu örnekle açıklamıştım. ULMB gerçekten bu çeşitliliğe sahip olmak anlamında ve bu teknolojiyi deneyimlemek adına vazgeçilmemesi gereken bir özellik. Ben bir kenara atmanızı tavsiye etmem zira şuan olmasa bile ilerleyen zaman diliminde elde edilecek ekran kartı gücü onu daha cazip kılacak. Geleceği düşünerek ele alın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

BLB için gerçek çözüm yaratabilecek olan tek yöntem ise monitörü açıp sızma yapan noktalara kağıt parçaları, ince köpük, ince karton parçaları vs koymak. Genel sebep baskının eşit şekilde panel üzerine dağılmaması olduğu için özellikle Asus tarafında bu çözüm işe yarıyor (Acer zaten çift taraflı köpüklü bantlar kullanarak bunu minimize etmiş)

Lakin monitörü açınca çoğu firma ürünü garanti dışı bırakabilir. Bu da işin bir diğer boyutu. Ha anlaşılır mı ? Bana sorarsanız pek de anlaşılır gibi durmuyor vida noktalarında herhangi bir koruma yok.

İşin gülünç tarafı milyar dolarlık firmanın böylesi basit bir işlemle ve birkaç kağıt parçasıyla bile çözüm sağlanabilen bir sorunu ortadan kaldırmak adına akıllıca bir hamle yapmamış olması. O revizyon bu yüzden sessiz sedasız gelecek (iç dizayn için)

Çok güzel ve faydalı bir paylaşım yapmışsınız, sizde bu yöntemi kendi monitörünüzde yaptınızmı peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_904 -- 14 Ocak 2016; 0:30:14 >

• selam

hepsiburada zirvaligina inanmayin, farkina varmislarki subat sonu fiyaskosunu uydurmuslar.

bana verdikleri cevap:

Acer predator xb271huTarih /

SaatSoru: Iyi günler
    Başlıktaki ürün stoklara ne Zaman girecek acaba ? 06.01.2016 05:50:23 Cevap: Değerli Müşterimiz,

Sitemiz üzerinde satışa çıkan ürünler anlık olarak değişim göstermektedir.

Ürünler hakkında kesin bir bilgi verememekteyiz.

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

06.01.2016 11:25:18

ben stoga girer girmez amazon dan alacagim. bu ekranlar yaza kadar gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svampfest -- 14 Ocak 2016; 10:24:02 >
  • Svampfest S kullanıcısına yanıt
    Amazon fiyatı, gümrük vergiler dahil ne kadara geliyor hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Amazon fiyatı, gümrük vergiler dahil ne kadara geliyor hocam ?

3bin civarlarında.Dolar 2,91 iken az düşsün öyle bakılır dedik şimdi o kuru bile mumla arıyoruz

• emperor1907 kullanıcısına yanıt
    yaklasik 1000 dolara geliyor, en uygun kargo ile. gumruk hersey dahil, kapida teslim.

isin iyi tarafi eger gumruk vs sizin amazona odediginizden daha az cikarsa, amazon bu farki size geri veriyor. cok saglam calisiyorlar. bana 2 defa geri odeme geldi.

tek sikinti ekranda olu piksek cikarsa ugrasmasi.
  • Arkadaşlar hdmi portundan ps4 ile düzgün görüntü alabilir miyiz?

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu

Yukarıdan nasıl göründüğüne bakabilirsiniz, aldığım Acer monitörlerde blb olmadığı için bu uygulamaya gerek kalmadı. Ha gerçi bunlarda da ölü piksel ve toza denk geldim, şans işte. Bakalım yeni gelecek olan monitörlerimi bekliyorum, onlar da şanssız çıkmam umarım. Ondan önce alıp iade ettiğim 3 asus monitörüm ise blb den daha büyük sorunlara sahipti (ips glow, uniformity vs).

Bu uygulama pek risk içermiyor sadece dikkatlice yapılması gerekiyor hepsi bu. Her anlamda mükemmel monitöre denk gelmek çok zor olduğu için bu uygulamayı blb sorunu olan ve bunun dışında mükemmel olarak nitelendirebileceğimiz bir monitöre uygulamak mantıklı olacaktır.

• OLED gelecek... dertler bitecek...!
  • Dolar böyle devam ederse 3bin civarını da geçecektir. Gerçi bu ürünler Türkiyede satışa başlasa 3.500 den aşaği girmez bence piyasaya. Her şekilde Amazon mantıklı gözüküyor.

3 bin de çok ciddi para. Cidden kalitenin bi bedeli var :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.