Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Distiributor de siparisleri goren bir arkasimiz var. Cin aldigi siparisleri yukleyip tatile girdi dedi. Gelen partide 279 oldugunu urunlerdeki kronik sorunlarin olmamasi durumunda piyasaya surulecegini soyledi.
    Zaten ayni sorunlar cikarsa onceki partiler gibi geri postalarlar. Arada siparis uzerine satilan bir iki tanesi gene servisten gelip refusbused olarak satilmaya calisilir. Tabi olan,gene bekleyen arkadaslarimiza olur.
    O zaman bekleyen herkese gecmis olsun haziran ayinda yeni seri satisa sunulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar. Sabah bende dell siparişi geçenlerden birihim. 10 gün önce pg 278q aldım. Birkaç ufak hata vardı. Dikey pixellenme durumu. Zamanla sorun düzeldi ama ben sırf oyun için bir monitöre 2800₺ vermem. Bu sebepten bugün geri iade yaptım ürünü. Şimdi dell i bekliyorum. Gelsin buradan fotoğraf ve deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaGaRaS

Evet arkadaşlar. Sabah bende dell siparişi geçenlerden birihim. 10 gün önce pg 278q aldım. Birkaç ufak hata vardı. Dikey pixellenme durumu. Zamanla sorun düzeldi ama ben sırf oyun için bir monitöre 2800₺ vermem. Bu sebepten bugün geri iade yaptım ürünü. Şimdi dell i bekliyorum. Gelsin buradan fotoğraf ve deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım...

Hayırlı olsun.
    Bu monitor, bir kullanıcı klubunu haketti bence. Deneyimlerinizi paylasmanız dilegi ile.
  • Çinin bir aylık tatile girmesi nasıl oluyor hocam?Üretimhaneler nasıl o kadar uzun süre üretime ara verebiliyorlar,hani 7/24 üretim anlarımda bir ay fabrikaya kilit vurmak ilginçmiş baya
    Her ürünü kapsıyor mu acaba mesala acer monitörlerini falan bilgin var mı?Uzun zamandır yabancı sitelerde raslamıyorum artık bu monitörlere bende qc den kaynaklı kısıtlı üretimdendir diye düşünüyorumdum ama yukarda arkadaş amazona bile nisanda gelir diyor revizyon olayına girdiklerine yönelik bir haberede raslamadım acaba bunla alakalı mıdır?
  • Dell alanlara şimdiden hayırlı olsun. Geldiğinde resimlerini paylaşırsanız güzel olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar

980 ti kartimin biraz olsun hakkini verebilmek adina butceme uygun derdim sirf 2k cozunurluk oldugundan asagidaki monitor icin ne dersiniz?
    http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00QS0AKVK/ref=mp_s_a_1_1?qid=1454957366&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=acer+g257hu

Hali hazirda lg 32lm660s ile oynuyorum oyunlarimi dolayisi ile bu monitor yada herhangi bir monitor bana her sekilde hizli gelicektir.dolayisi ile derdimin cozunurluk ve bunun getirisinde gorsellik oldugunu tekrar belirterek tavsiyelerinizi ve yorumlarinizi istiyorum bu monitor icin.

Ha varsa ayni paraya 2k ips bunu al diyeceginiz tabiki de degerlendiririm

• Cin, bizim takvimimizi kullanmıyor. Kendi gregoryan takvimine gore 8 subat ta yeni yıla giriyorlar. 7/24 calısma ve sartların kotulugu eskidendi. Artık onlarda uyandı. Bu tatil sadece teknolojik bolumde degil butun sektorler bazında gecerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Cin, bizim takvimimizi kullanmıyor. Kendi gregoryan takvimine gore 8 subat ta yeni yıla giriyorlar. 7/24 calısma ve sartların kotulugu eskidendi. Artık onlarda uyandı. Bu tatil sadece teknolojik bolumde degil butun sektorler bazında gecerli.

Tabi tatil yapsınlarda bir ay tatil çok kıyakmış Türkiye şartlarına oranla .Diğer yandan bu monitörler çok daha uzun süre önce üretilmeye başlandı ve özellikle asus rog 279 bayadır piyasalarda yok.Anlaşılan ikinci dönem notlarını yükseltmek için sınıfı bırakmış bu oralar.Martta başlasalar nisanda ihracatlar başlar...

• Dogru onceden baslandı ama gelen urunlerdeki sorunları hep beraber gorduk.
    Martta baslayıp nisanda ihracat yapsalar bile aradaki yol 45-50 gun suruyor (Turkiye icin).
  • dell S2716DG monitörü teslim aldım. Herhangi bir sıkıntı gözlemlemedim. 144 Hz gysnc gayet güzel.
  • Hayırlı olsun. Gerçekten alternatif güzel bir tercih olmuş. Fiyat tam olarak ne kadar tuttu acaba?

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    2209 lira webdenal dan aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: yagokhan

2209 lira webdenal dan aldım

Hayırlı olsun madem. İyi fiyata almışsınız.

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Bir arkadasımız daha dell sahibi oldu.
    Aynı site aynı ucret.
     ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu
  • bende aldım bugün geldi hiçbir sıkıntı yok çok şükür fiziksek görünümü vs çok beğendim umarım sıkntı çıkarmaz bu arada toptancıda 3tane kalmıştı bitmiş webdenalı arayınca öyle dedi :D
  • quote:

Bir arkadasımız daha dell sahibi oldu.
    Aynı site aynı ucret.
     ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu

hocam detaylı resimleri bekliyoruz :) bleeding falan varmı pixel durumu nedir

• SefirEmre kullanıcısına yanıt
    olu pixel ve ısık sızdırması olmadıgını soyledi arkadas.
    Resim yollarsa burada paylasmaya calısırım. Fakat kotu bir durum var monitor stoklarda kalmamıs. Olan yerlerdede fiyatlar artmıs vaziyette.
  • Birde ips olsaymış....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İps değil ise çöp yani kusura bakmasın kimse

• quote:

olu pixel ve ısık sızdırması olmadıgını soyledi arkadas.
    Resim yollarsa burada paylasmaya calısırım. Fakat kotu bir durum var monitor stoklarda kalmamıs. Olan yerlerdede fiyatlar artmıs vaziyette.

Arkadaşlar bende dün test ettim ışık sızması vs hiçbirşey yok yalnız bir sıkıntı var o da bence monitör ile alakalı değil. Şöyle açıklamaya çalışayım siyah ekranda monitör orantılı olarak yukarıdan aşağıya ikiye ayrılmış gibi ve sol taraf tam siyah sağ taraf koyu lacivert gibi ama nezaman sürücüleri silersem Nvidia nin böyle birşey olmuyor. Ayrıca monitorün sahip olduğu kendi testi var onuda yaptım yine böyle bir sorun yok ha rahatsız ediyormu etmiyor çünkü sadece full siyahda oluyor bu diğer renklerde olmuyor örneğin full beyazda kırmızıda gride. Ben şöyle düşündüm eğer panalde sorun olsa ekran kartı sürücüsü yokken ve kendi testinde de olması lazım değilmi? ve forumlarda baktım. Hiçbir kimse bu olayla karşılaşmamış dp kablosundan olabilir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 10 Şubat 2016; 13:25:32 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.