Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jacksel

Bendeki monitör G serisi Şubat 2016 çıkışlı Vatan Bilgisayardan aldım sorunlu çıktı(ışık sızması) değişim ve iade kabul etmediler servisten çıkacak raporu bekliyorum.

Halen ne raporuymuş bu ya :) Blb varsa vardır yoksa yoktur! Tamirlik bir şey değilki bu tamir edilesin, ancak monitörü açıp ışık sızması yapan yerleri köpükle vs kapatıyorlarki onda kişi kendisi yapsa monitör garanti dışı kalıyor. Acerde blb olayı çok düşük ve bir çoğunda bunu aşmılar,lakin asus bu modeliyle aynı paneli kullandığından ölü pikseliydi,ıps glowuydu aynı şans oranında çıkıyor.Geçende farkkettim,LGnin 47 led tv var bizde, ondada blb varmış,karanlık sahnelerde baya bi gözüküyor.!Bizimkiler tv izlediğinden ben pek oralı olmadığımdan farkedemediydim ama geçende yakaladım.Hadi tv neysede 1m karşındaki monitörde bunlar daha çok göze batıyor.Biz müşteriler olarak dünya çapında bu ürünüleri almayarak bir protesto etmemiz lazım,hep birlikte hareket edersek bu gundiler sağlam ürün çıkartmaya mecbur olurlar belki.

• 4 gün önce asus rog swift pg348q model monitör aldım. üst köşelerde blb az da olsa vardı. Sol alt köşesinde ips glow yoğun şekilde vardı. Asıl problem G-sync flickering denilen fps 30 altına düşünce ekranın üst kısmında bir titreme oluyordu. Bugün geri gönderdim yenisi umarım daha iyi çıkar. Birkac resim koyuyorum fikriniz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarvelX

4 gün önce asus rog swift pg348q model monitör aldım. üst köşelerde blb az da olsa vardı. Sol alt köşesinde ips glow yoğun şekilde vardı. Asıl problem G-sync flickering denilen fps 30 altına düşünce ekranın üst kısmında bir titreme oluyordu. Bugün geri gönderdim yenisi umarım daha iyi çıkar. Birkac resim koyuyorum fikriniz olur.

Ciddi blb sorunu gözüküyor, ikinci resim gri renkte mi yaptın beyaz mı o ?:) uniformatiyde sorun var gözüküyor...Beyazklar tam beyaz değil bildiğin griye dönmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

Orijinalden alıntı: MarvelX

4 gün önce asus rog swift pg348q model monitör aldım. üst köşelerde blb az da olsa vardı. Sol alt köşesinde ips glow yoğun şekilde vardı. Asıl problem G-sync flickering denilen fps 30 altına düşünce ekranın üst kısmında bir titreme oluyordu. Bugün geri gönderdim yenisi umarım daha iyi çıkar. Birkac resim koyuyorum fikriniz olur.

Ciddi blb sorunu gözüküyor, ikinci resim gri renkte mi yaptın beyaz mı o ?:) uniformatiyde sorun var gözüküyor...Beyazklar tam beyaz değil bildiğin griye dönmüş.

ikinci resim gri , beyaz değil ama uniformty malesef fazla. Monitorun neresinden tutsan elinde kalıyor 1 tane sorun yok ki, şaka gibi valla. En üst seviye monitorleri ve kalite kontrolü bu şekilde. 3-4 günlük monitor için bide bekletiyorlar değişim için malesef

• Değişim raporu vermedi asus tamir edip gönderdiler ekranı değişti bir açtım monitörü ne göreyim ölü piksel ve full ışık sızması tekrar gönderdim değişim için bakalım ne olacak 🙁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Değişim raporu vermedi asus tamir edip gönderdiler ekranı değişti bir açtım monitörü ne göreyim ölü piksel ve full ışık sızması tekrar gönderdim değişim için bakalım ne olacak 🙁

ürünü alır almaz mı gönderdiniz yoksa bir süre kullandınız mı?
  • MarvelX kullanıcısına yanıt
    Alır almaz gönderdim.

• quote:

Alır almaz gönderdim.

Yeni alınan ürünü niye yenisi ile değişim istemediniz? Sıfır ürün , Kabul etmeseydınız keşke tamir taleplerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarvelX -- 17 Ağustos 2016; 0:04:59 >
  • Mağazadan aldığım için değişim iadesi mümkün değil dedi vatan bilgisayar yanlış yaptım.

• Pg 279q hakkında sorusu olan var ise sorabilir kullandığım bir monitör olduğu için monitör hakkında genel bir bilgi verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Pg 279q hakkında sorusu olan var ise sorabilir kullandığım bir monitör olduğu için monitör hakkında genel bir bilgi verebilirim.

Elinden geldiğince şöyle güzel,detaylı bir inceleme konusu açabilirsen çok faydalı olacağını düşünüyorum.
    Masaüstü,farklı oyunlardan,filmlerden,fotoğraf ları gösterme kalitesinden,blb,glow düzeyinden,karanlık sahnelerdeki başarımına yönelik kısa videolarla vs aklıma başka bir şey gelmiyor.:)Bunun gibi kriterlere bağlı olarak bir inceleme konusu açarsan en azından insanlar ürün hakkında kağıt bilgilerinin dışında bilgi elde ederler.Ha bunları tam toplayıp paylaşabileceğin gibi konuyu oluşturup parça parçada tamamlayabilirsin:)

• Açtım zaten hocam monitörü aldığım zaman profilde bakabilirsiniz.blb vs hakkın da da youtube da videom var profilmiden ismime bakarak bulabilirsiniz videoyu.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115373725&p=1&anchorToGo=115373725#115373725

Not : yeni binadan dolayi ev internetim olmadığı için profesyonel bir inceleme yapamafim.telefondan inceleme yaptım çok detaylı olamadı.yine de bilgi sahibi olabilmisinizdir umarım.

• Bugün vatan bilgisayara değişim için gittim servisteki raporla birlikte,2 tane pg279q 2 tanede pg348q açtık ısrar edince karanlık bir ortamda test ettik hepsinde bariz bir şekilde ışık sızması vardı.Vatan bostancı şubesi fabrikasyon hatası var diye geri gönderdi ürünleri bende para iadesi aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacksel -- 19 Ağustos 2016; 17:18:40 >
  • valla bende pg348q için değişim raporu aldım. Yeni bir tane istedim monitör umarım bu sefer şanslı olurum.
  • quote:

Bugün vatan bilgisayara değişim için gittim servisteki raporla birlikte,2 tane pg279q 2 tanede pg348q açtık ısrar edince karanlık bir ortamda test ettik hepsinde bariz bir şekilde ışık sızması vardı.Vatan bostancı şubesi fabrikasyon hatası var diye geri gönderdi ürünleri bende para iadesi aldım.

Öncelikle kısmende olsa sorunun çözüldüğüne sevindim.:)
    Peki değişim için gelen üründede blb olması ve tekrar servise gönderip değişim hakkı kazanman ne kadar zaman aldı?Vatan illede hediye çeki verelim diye bir şey tutturuyor mu?Malüm önce ödeme yapıyormuş sonra ürünü açıp deneyip alabiliyor muşuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115373725&p=1&anchorToGo=115373725#115373725

Not : yeni binadan dolayi ev internetim olmadığı için profesyonel bir inceleme yapamafim.telefondan inceleme yaptım çok detaylı olamadı.yine de bilgi sahibi olabilmisinizdir umarım.

İncelemeni görmediydim, güzel olmuş.Keşke normal formdan yapsaydın ya da taşısaydın daha çok kişiye ulaşabilir böyle...
    Özellikleri bakımından en iyiler arasındaki bir monitör, ne hikmetse pazardaki domates seçimi gibi sürekli aralarına çarık çürükleri koymayı devam ediyorlar.Bu bizi marketlere deneyerek,kontrol ederek domates! almaya itiyor..Acer versiyonunu denedim,çok güzel monitörler lakin, kusursuz olanı alırsanız ağzınızdaki tat kalıcı oluyor diğer türlü uğraştıryor...

• Hocam kouda herşeyi yazdım sıfır ürün geldi vatana denedim sorunlu di bende teşhirdeki sorunsuz monitörü almıştım servise felan gitmedi yani ürün detaylı konuda herşeyi yazdım bakabilirsiniz.
  • https://www.youtube.com/watch?v=eNYE-fgsc4o Bu da blacklight blled ışık sızması vs ilgili çektiğim video zifiri karanlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

Bugün vatan bilgisayara değişim için gittim servisteki raporla birlikte,2 tane pg279q 2 tanede pg348q açtık ısrar edince karanlık bir ortamda test ettik hepsinde bariz bir şekilde ışık sızması vardı.Vatan bostancı şubesi fabrikasyon hatası var diye geri gönderdi ürünleri bende para iadesi aldım.

Öncelikle kısmende olsa sorunun çözüldüğüne sevindim.:)
    Peki değişim için gelen üründede blb olması ve tekrar servise gönderip değişim hakkı kazanman ne kadar zaman aldı?Vatan illede hediye çeki verelim diye bir şey tutturuyor mu?Malüm önce ödeme yapıyormuş sonra ürünü açıp deneyip alabiliyor muşuz...

15 günü buldu ben direk asusa göndermiştim,hediye çeki diye tutturmadılar iade istiyorum dedim tamam dediler önce ödeme yapmadım ben 2 cihaza kadar test ettikten sonra ödeme alıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.