Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada.coma bir ara benzer durumu sormuştum,ölü piksel vs gibi durumlarda ürünü değiştirebiliyor muyuz,para iadesi alabiliyor muyuz diye.Biraz mırın kırın ettikten sonra tabi değişim yapılır vs dedi.Ama pek inanamadım, bu durumlarda hepsiburadanın tavrı nasıl sizce?
  • Şahsi görüşüm, Vatan'dan açıp inceleyerek almanın en garantisi olduğu yönünde. Ya da yurtdışından almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dharky

Şahsi görüşüm, Vatan'dan açıp inceleyerek almanın en garantisi olduğu yönünde. Ya da yurtdışından almak lazım.

Yurtdışından sadece Amazon üzerinden alınabilir, ilk önce o yolu denedim ama bir türlü sorunsuzuna rastlayamadım. Son çare Vatandan deneyerek almak kalıyor, ondada Türkiyede vatan şubelerinde satılamayan eski serileri sürüp duracaklar önümüze.Ismarla,gönder,ısmarla gönder uğraştıracak ve garantisi yok.Arkadaş 3600-4000TL üzerinde para sayılan bu cihazlarda bir sorunu, seni tanıyıp adınla sesli olarak hoşgeldin demesi bile lazım. Bir askeri ücretli çalışanın yemeyip,içmeyip harcama yapmayarak 3 ayda aldığı maaşa denk fiyatları var...

• amazon ürünlerini pazarlarken bizimkiler satış yapıyor. amazon müsteri memnuniyetini paraya dönüştürürken bizim distribitörler gerizalı satıcılar aptalca tavırlarıyla insanı illallah ettiriyorlar. bu şekilde devam ederseler amazon tr pazarını alır götürür tek başına. götürsün de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Amazon'dan almayı düşünüyorum. Gönlümde PG279Q var ama hem paradan hem de vakitten tasarruf edip PG278Q alabilirim. Belki de PG279Q alıp sorunlu çıkarsa ona göre PG278Q da alabilirim. Pek sorun çıkmıyormuş onda. Kısmet artık, aybaşı bir gelsin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

https://www.youtube.com/watch?v=eNYE-fgsc4o Bu da blacklight blled ışık sızması vs ilgili çektiğim video zifiri karanlık.

https://store.donanimhaber.com/74/24/fe/7424FECEE10D381246FD80A92F277578.png PC MOD Corsair 760t Beyaz Kasa // Asus Rog Switch Pg279q Gaming İps Monitör // Zotac Gtx 980 Amp Edition! Backplate Ekran Kartı // Asus Maximus Vııı Ranger Z170 lga 1151 Rog Gaming Anakart // Evga Supernova 850 Waat G2 Gold Modüler Psu // Kingston Fruy 4x4 16gb ddr4 2666 Mhz Soğutuculu Ram // İntel i7 6700k 6.Nesil Skaylake 8x 14 nm İşlemci // Silverstone Tundra Td-02 Mavi Işıklı Sıvı Soğutma // Evga Kırmızı Sleeved Modular Supernova G2/P2/T2 Kablo // Seagate Barracuda 64mb Hdd // İntel 180gb 335 Serisi Sata 3.0 SSD ( 500MB Okuma / 450mb Yazma ) // LG DVD RW // Razer Blackwindow Mekanik Gaming Rgb Ledli Klavye *** PS4 500 GB JET BLACK TR ***

• Amazon.co.uk'tan siparişi vermiş bulunuyorum. Gelince ne durumda olduğunu bildiririm sizlere.
  • quote:

Amazon.co.uk'tan siparişi vermiş bulunuyorum. Gelince ne durumda olduğunu bildiririm sizlere.

Sterlin üzerinden pahallıya gelmedi mi,ne kadara mallarda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ucuza bile geldi. Tüm masraflar dahil 730 sterlin. 115'i sterlini gümrük vergisi, geri ödesinler diye dualara başladık bile. :P

Ayrıca Amazon.com'dan alınca garantisine bakmayacaklarını söylediler. Amazon.co.uk bir yıl süresince bize gönderirseniz garanti işlemlerini yaptırırız sizin adınıza dedi.
  • quote:

Daha ucuza bile geldi. Tüm masraflar dahil 730 sterlin. 115'i sterlini gümrük vergisi, geri ödesinler diye dualara başladık bile. :P

Ayrıca Amazon.com'dan alınca garantisine bakmayacaklarını söylediler. Amazon.co.uk bir yıl süresince bize gönderirseniz garanti işlemlerini yaptırırız sizin adınıza dedi.

730 Sterlin 2850 küsür ediyor,gayet iyi bir fiyat.Önceden olsa daha pahallı derdik ama dolar gene olmuş 3tl
    Amazon.com 30 gün garanti veriyor,sonrasında sen yurtdışındaki servisle iletişime geçip onlara göndermen gerekiyor dedilerdi.İkiside aynı amazon değil mi? Biri amerikada biri ingilterede, servis yönlerdirme olanakları varsa amerikadaki neden yapmıyor anlamış değilim bu amazonu...
    Bu ürünlerden servisten çok ilk geldiğindeki sorunsuzluğu önemli, daha kusursuzu tutturacağım derken servis aklına gelmiyor insanın.

• bende monitör almak istiyorum ama böyle sorunlar olduktan sonra gözüm korktu ne yapıcaz nerden alıcaz sorunsuz monitör bilemedim
  • Yok, tam olarak aynı değiller. Hatta bunu garanti bilgisinden emin olmak için birkaç kez sorduğum esnada öğrendim. Amazon.co.uk sizi mağdur etmeyecektir, bir yıl boyunca bize gönderdiğiniz takdirde ürünün garanti işlemlerini gerçekleştireceğiz dedi. Hatta konuşmanın kaydını e-mail olarak aldım ki elimde kanıt olsun.

Kusursuzluk konusunda da haklısın maalesef. Ama siyah ekran testi değil de oyun ve film izleyerek test edeceğim. Gözle görünür, rahatsız edici bir durum olmadığı sürece değiştirmekle uğraşacağımı sanmıyorum. 4 yıldır kullandığım monitörde BLB var mı diye bakayım dedim geçen gün, gayet varmış hiç haberim yoktu. :D
  • quote:

Yok, tam olarak aynı değiller. Hatta bunu garanti bilgisinden emin olmak için birkaç kez sorduğum esnada öğrendim. Amazon.co.uk sizi mağdur etmeyecektir, bir yıl boyunca bize gönderdiğiniz takdirde ürünün garanti işlemlerini gerçekleştireceğiz dedi. Hatta konuşmanın kaydını e-mail olarak aldım ki elimde kanıt olsun.

Kusursuzluk konusunda da haklısın maalesef. Ama siyah ekran testi değil de oyun ve film izleyerek test edeceğim. Gözle görünür, rahatsız edici bir durum olmadığı sürece değiştirmekle uğraşacağımı sanmıyorum. 4 yıldır kullandığım monitörde BLB var mı diye bakayım dedim geçen gün, gayet varmış hiç haberim yoktu. :D

Öyle diyorlarsa ekonomik değeri yakın olan ürünlerde onlardan almak daha mantıklı.Diğer türlü yurt dışı servisiyle muhattap olacaksın.Aynı şey ama onlar üzerinden giderse daha sağlıklı olur bu servislik konularda.

Blb olayı bende benzer bir etki yaptı,başlarda bende kalitenin böyle olduğunu düşünüyordum rahatsız etmiyordu.Şuan halen eski monitörümü kullanıyorum, eskiden farkketmediğim blb görüyorum valla bütün estetiğin için ediyor şuan. Bazen insan düşünüyor, "Cahil ve mutlu" kavramı çokta kötü değildir herhalde diye

Sizin monitörde gelince bilgilendirirseniz burdan,almak isteyenler için bir fikir olur.olumlu olumsuz görüşünüz farkketmez, deneyiminizi yansıtın buraya yeter

• Ben öyle yapıyorum zaten ya. Avrupa birliği vergisi (VAT) almadıkları için epey ucuza geliyor çoğu şey. Sizlere de tavsiye ederim.

Monitör geldiği gibi inceleyip yazacağım, telefonla siyah performansını resmedip onları da eklerim buraya. Bilgisayarın yanında PS4'ü de bağlayacağım.
  • bu monitördeki hatalar düzeldimi yoksa hala devam mı ediyor alanlar memnun mu yoksa bunun bi alt modelini mi almalıyız.
  • Alt modeli dediğin PG278Q ise onda bu hatalara rastlanmıyor, fakat TN panel olduğu için renkleri daha kötü. Fiyatının ucuz olması ve renklerin farkı dışında önemli bir fark yok aralarında.
  • ASUS ROG SWIFT PG248Q ben bunu alıcam büyük ihtimal diğerleri aşırı pahalı 3000 tl nedir el insaf
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    8bit renk, 1ms, 180hz oyun ve heyecan asıl şimdi başlıyor. 144hz bile başka birşey eski oyunları bile tekrar yükleyip nostalji yaptım sanki o oyunları başka bir boyuta taşımış yeniden keyif almamı sağladı.
  • sizde hangi monitör var hocam
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Asus PG278Q
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.