Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Interstellar

Hayırlı olsun. Sizde sonuçta belli dönem araştırma yapmışsınız, hazır sizi yakalamışken PG279Q modelini hangi sebeblerden dolayı seçtiniz diye soralım?

hangi sebeblerden dolayimi? ben 278q ve 279q modellerini yan yana gordum hocam.hatta 2 si ayni anda vatanda teste girdi.278q yu başkasi aliyordu.279q yu da ben.279q 165 hz ve ips ekran.ayrıca hdmi ve usp girişleri mevcut.278q da yok bunlar.ooyunlarda muthiş canlılık var.

En büyük eksisi 4ms tepkime süresi ghosting yapıyor.

kullandınızmı nerden biliyorsunuz?

Test ettim,sadece o minitörüde değil, herhangi bir 4ms monitörüde hem oyunda, hemde netteki ghosting testi yaparsanız ghosting yaptığını görürsünüz, ayrıca nette bununla ilgi birçok yazı var.

tamam cok kötü bir monitor 279q .en kötüsü bu.en iyisi tn panel olani.bedava verseler alinmiycak bir monitor.

Sizin sorununuz bir ürüne sahipseniz, onun eksi taraflarını duymayı dahi hazmedemiyorsunuz.Ben tn panel ips ten iyi

demedim,ben pg 279q da kötü demedim,sadece 4ms oyunlarda ghosting yapıyor dedim,aşın artık bunları ürünü kullanıyorsunuz

diye körü körüne savunmayın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Interstellar

Hayırlı olsun. Sizde sonuçta belli dönem araştırma yapmışsınız, hazır sizi yakalamışken PG279Q modelini hangi sebeblerden dolayı seçtiniz diye soralım?

hangi sebeblerden dolayimi? ben 278q ve 279q modellerini yan yana gordum hocam.hatta 2 si ayni anda vatanda teste girdi.278q yu başkasi aliyordu.279q yu da ben.279q 165 hz ve ips ekran.ayrıca hdmi ve usp girişleri mevcut.278q da yok bunlar.ooyunlarda muthiş canlılık var.

En büyük eksisi 4ms tepkime süresi ghosting yapıyor.

kullandınızmı nerden biliyorsunuz?

Test ettim,sadece o minitörüde değil, herhangi bir 4ms monitörüde hem oyunda, hemde netteki ghosting testi yaparsanız ghosting yaptığını görürsünüz, ayrıca nette bununla ilgi birçok yazı var.

tamam cok kötü bir monitor 279q .en kötüsü bu.en iyisi tn panel olani.bedava verseler alinmiycak bir monitor.

Sizin sorununuz bir ürüne sahipseniz, onun eksi taraflarını duymayı dahi hazmedemiyorsunuz.Ben tn panel ips ten iyi

demedim,ben pg 279q da kötü demedim,sadece 4ms oyunlarda ghosting yapıyor dedim,aşın artık bunları ürünü kullanıyorsunuz

diye körü körüne savunmayın.

tamam .herşeyin doğrusunu siz biliyorsunuz.sizin söyledikleriniz monitor icin en dogru tespitler.ilahsınız.siz ne diyorsaniz o.

• arkadaşlar daha bir hafta olmamıştı geçen cumartesi aldım pg279q'yu. dün akşam oyun oynarken şu problem çıktı ortaya;
    https://www.reddit.com/r/Monitors/comments/4ij4zt/asus_rog_swift_pg279q_issue_slice_from_middle_of/

artı ekranın ortasında panelin içine sanki çamaşır suyu dökülmüş gibi bir benek gibi beyazlık vardı. kutuladım hemen az sonra aldıgım yere vatan bilgisayara götüreceğim. DOA kaydıyla iadesini isteyeceğim. magazadan almıştım daha bir hafta olmadı bakalım hayırlısı inşallah para iademi alırım.

monitör mart 2016 üretimi idi. seri nosu G3 ile başlıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agnestico -- 9 Ocak 2017; 15:3:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agnestico

arkadaşlar daha bir hafta olmamıştı geçen cumartesi aldım pg279q'yu. dün akşam oyun oynarken şu problem çıktı ortaya;

https://www.reddit.com/r/Monitors/comments/4ij4zt/asus_rog_swift_pg279q_issue_slice_from_middle_of/

artı ekranın ortasında panelin içine sanki çamaşır suyu dökülmüş gibi bir benek gibi beyazlık vardı. kutuladım hemen az sonra aldıgım yere vatan bilgisayara götüreceğim. DOA kaydıyla iadesini isteyeceğim. magazadan almıştım daha bir hafta olmadı bakalım hayırlısı inşallah para iademi alırım.

alırken test ettirmedinizmi?

• quote:

arkadaşlar daha bir hafta olmamıştı geçen cumartesi aldım pg279q'yu. dün akşam oyun oynarken şu problem çıktı ortaya;

Geçmiş olsun büyük ihtimal panel arızası var. Ne yapıp edip servise bulaşmadan iade etmeye çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 15 Aralık 2016; 17:16:30 >

• alırken tam göremedim işte lanet olsun ki..

acaba vatan bilgisayar magazadan alınan ürünü iade alır mı ki 7 gün geçmeden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agnestico -- 15 Aralık 2016; 17:18:16 >
  • quote:

alırken tam göremedim işte lanet olsun ki..

En azından şansını dene ısrar et yeni kullanmaya başladım de,yoksa servise gidersen çok uğraştırırlar.Bu arada 1 haftada nasıl fark etmedin? yoksa sonradanmı çıktı ki büyük ihtimal sonradan olmuştur fark etmemek zor gibi
  • quote:

hocam buyuk ihtimalle garanti ye gidicek.magazadan alınan urunlerin geri iade gibi bi şansi olmuyor.ama servise giderseki size yenisini verirler.
  • quote:

Sanırım sorun ekranın ortasından sanki ince dikey bir görüntü, ekranın sağ tarafına yansıması sorunu.Bu sorun genelde gsysn kaynaklı bir sorun, monitörü güncelleyince düzeldiğini okudum.Lakin güncellemeyi servis yapıyor.
    Diğer sorununuza bir şey diyemeyeceğim.Mağzadan alınan ürünlerin tek handikapı mazaretsiz iadesi olmuyor, lakin kusurlu bir ürün tüketici haklarınızı kullanmak doğuyor.Ama genel olarak servise göndereceğiz diyeceklerdir...Diğer hakkınızıda arayabilirsiniz ama tüketici mahkemesine kadar yolu var.

• evet arkadaşlar asus monitörün değişim/iadesini onayladı fakat içimde değişimden yana pek bir istek yok hevesim kaçtı hele birde yabancı forumları falan araştırınca. sanırım iade edip bir süre daha bekleyeceğim gibi görünüyor..
  • quote:

evet arkadaşlar asus monitörün değişim/iadesini onayladı fakat içimde değişimden yana pek bir istek yok hevesim kaçtı hele birde yabancı forumları falan araştırınca. sanırım iade edip bir süre daha bekleyeceğim gibi görünüyor..

Hayırlısı olsun şans işi biraz ama sizi uğraştırmadan değişim olmuş bu güzel,ben 6 aydır kullanıyorum şükür en ufak bir sorun yaşamadım belli olmuyor bu işler malesef.
  • evet arkadaşlar, izmir çankaya vatan bilgisayardaki çalışan arakdaşım mesaj attı yeni seri pg279q geldi diye. eylül 2016 üretim tarihli, 3 aylık yani.

kaşıntım tuttu, durduramadım kendimi ve gittim aldım tekrardan pg279q'u. açtık test ettik piksel hatası yok, ışık sızması çıtır ve kabul edilebilir seviyede. büyük ihtimalle yeni firmware yüklü. gsync hatası olan, ekran ortasından bir çizgiyi sol köşeye atma problemi yani şuhttp://i.imgur.com/Vzz74se.jpg problemi de görmedim henüz umarım görmem ve uzun soluklu kullanırım. darısı başınıza 279q düşünen varsa izmir çankaya vatan bilgisayarda bir adet daha 2016 eylül üretimi var. yardımcı olurum almak isteyene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agnestico -- 9 Ocak 2017; 15:13:33 >

• quote:

evet arkadaşlar, izmir çankaya vatan bilgisayardaki çalışan arakdaşım mesaj attı yeni seri pg279q geldi diye. eylül 2016 üretim tarihli, 3 aylık yani.

kaşıntım tuttu, durduramadım kendimi ve gittim aldım tekrardan pg279q'u. açtık test ettik piksel hatası yok, ışık sızması çıtır ve kabul edilebilir seviyede. büyük ihtimalle yeni firmware yüklü. gsync hatası olan, ekran ortasından bir çizgiyi sol köşeye atma problemi yani şuhttp://i.imgur.com/Vzz74se.jpg problemi de görmedim henüz umarım görmem ve uzun soluklu kullanırım. darısı başınıza 279q düşünen varsa izmir çankaya vatan bilgisayarda bir adet daha 2016 eylül üretimi var. yardımcı olurum almak isteyene.

güle güle kullanın.budur işte.bende de ölü pitsel yoktu. kenarlarda ki kücücüüük ışık sızması karanlık odada bile cok zor belli oluyor.onun dısında gsync kayma ekranıda yok..güle güle kullanın.monitorun keyfini cikartin.başka monitore bakmak istemiyceksiniz.

• Çok teşekkürler dostum.

Gsync kayma sıkıntısina karsilik Asus 8. Ayda çağırmış monitörleri firmware yüklemek için bu benim aldığım 9. Ay üretimi herhalde yeni firmware yüklemslerdir. Çok güzel monitör gerçekten başka monitör ler baş ağrısı yapıyor buna alıştıktan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet arkadaşlar, izmir çankaya vatan bilgisayardaki çalışan arakdaşım mesaj attı yeni seri pg279q geldi diye. eylül 2016 üretim tarihli, 3 aylık yani.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

• quote:

quote:

güle güle kullanın.budur işte.bende de ölü pitsel yoktu. kenarlarda ki kücücüüük ışık sızması karanlık odada bile cok zor belli oluyor.onun dısında gsync kayma ekranıda yok..güle güle kullanın.monitorun keyfini cikartin.başka monitore bakmak istemiyceksiniz.

Hocam konuyla pek alakası yok ama sormadan edemeyeceğim. Bir çok mesajında dikkatimi çeken bir ifade var. "pitsel" nedir yahu? Yok hani ilk gördüğüm zamanlarda herhalde yanlış yazmıştır falan gibisinden düşündüm ama bu terimin geçtiği her kelimede aynı şekilde yazıyorsun. Onun doğrusu piksel, pixel dir. Bunu dalga veya hakaret olarak algılama.Ben sadece yanlış yazımı düzelteyim istedim. :) Benzer bir kelime olayını bende karıştıyordum, (yalnış yazıyordum yanlış yerine vs) :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 30 Aralık 2016; 18:21:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

quote:

Hocam konuyla pek alakası yok ama sormadan edemeyeceğim. Bir çok mesajında dikkatimi çeken bir ifade var. "pitsel" nedir yahu? Yok hani ilk gördüğüm zamanlarda herhalde yanlış yazmıştır falan gibisinden düşündüm ama bu terimin geçtiği her kelimede aynı şekilde yazıyorsun. Onun doğrusu piksel, pixel dir. Bunu dalga veya hakaret olarak algılama.Ben sadece yanlış yazımı düzelteyim istedim. :) Benzer bir kelime olayını bende karıştıyordum, (yalnış yazıyordum yanlış yerine vs) :))

dogrudur.bende siz alintiliyinca fark ettim.yanlış yazmış olabilirim.duzeltirmiyim bilmiyorum.ben yanlış yazayım sen dogrusunu yaz.klavyenin basına cogu zaman yorgun oturuyorum.boyle kucuk hatalar olabilir.boyle seylerde takıntım yok.elime ne geldiytse yazıyorum işte.

• Yahu şu fiyatları görünce dünyadan soğuyorum, bir monitör bu kadar pahalı olmamalı
  • Arkadaşlar bu monitörün (Asus PG279Q) ışık sızdırma sorunu kronikmi ? Ebrar bilgisayar'dan almayı düşünüyorum o kadar paraya satıp birde ışık sızdırma sorunu var ise hiç bulaşmayayım.
  • İstanbul Anadolu yakasında nerede inceleyebilirim bu monitörleri?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.