Şimdi Ara

Asus ROG SWIFT PG279Q DUSUNCELERINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.asus.com/tr/Monitors/ROG-SWIFT-PG279Q/

Nasıl alınır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• para varsa neden alınmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

para varsa neden alınmasın

Monitor ile ilgili çok sorun duyuyorum o yüzden biraz şüphe ile yaklaşıyorum.çok istediğim bir monitor.

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    ne sıkıntısı dostum piyasada oyun için alacağın en iyi monitör o
  • Merhaba.
    Bu monitorle ilgili acılmıs olan baslıktaki sorunları gormediniz sanırım. Monitor teorik olarak super alet ama buna karsılık soylenenler ile bize sunulan arasında fark var, soyleki;
    4bin liraya yakın bir para istenen bir monitorde hata kabul etmez kullanıcı. Bu yuzden forumdaki bazı arkadaslarla konu altında yapılan gorus alısverisine istinaden vazgecildi bu monitorden. Bazı arkadaslarımız acer aldı bazı arkadaslarımız eski seriden devam ediyor bazılarımızda (benim gibi) alternatif cozumlere yoneldi ama bu monitoru almadı. Asus ne versem gider mantıgı ile kendi musterisini ne zaman aptal yerine koymaz ise o zaman alacagız bu monitorleri. Piyasanın en pahalı urununu satmasına ragmen gelen monitorlerin tamamına yakın kısmı iade edildi. Asus gibi bir firmanın bu kadar kotu kalite kontrolu ile piyasaya urun surmesinin baska acıklaması aklıma gelmiyor cunku.
    Daha oncede yazdım, bu monitor alınırmı ? Alınır tabi. Fakat ne zaman kusursuz urun cıkarır (son fiyatı 3.660 lira idi) o zaman bu para verilip alınabilir. Yoksa o kadar para veripte surası nazarlık, burasıda olmasın canım demeyecektir kimse.

• quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Merhaba.
    Bu monitorle ilgili acılmıs olan baslıktaki sorunları gormediniz sanırım. Monitor teorik olarak super alet ama buna karsılık soylenenler ile bize sunulan arasında fark var, soyleki;
    4bin liraya yakın bir para istenen bir monitorde hata kabul etmez kullanıcı. Bu yuzden forumdaki bazı arkadaslarla konu altında yapılan gorus alısverisine istinaden vazgecildi bu monitorden. Bazı arkadaslarımız acer aldı bazı arkadaslarımız eski seriden devam ediyor bazılarımızda (benim gibi) alternatif cozumlere yoneldi ama bu monitoru almadı. Asus ne versem gider mantıgı ile kendi musterisini ne zaman aptal yerine koymaz ise o zaman alacagız bu monitorleri. Piyasanın en pahalı urununu satmasına ragmen gelen monitorlerin tamamına yakın kısmı iade edildi. Asus gibi bir firmanın bu kadar kotu kalite kontrolu ile piyasaya urun surmesinin baska acıklaması aklıma gelmiyor cunku.
    Daha oncede yazdım, bu monitor alınırmı ? Alınır tabi. Fakat ne zaman kusursuz urun cıkarır (son fiyatı 3.660 lira idi) o zaman bu para verilip alınabilir. Yoksa o kadar para veripte surası nazarlık, burasıda olmasın canım demeyecektir kimse.

Hocam teşhir ürün var ark kontrol etmiş hiçbir sorun yok diyorlar.teşhir alınır mı ? Işık sızma vs o fiyata kesinlikle sorunsuz ürün almak isterim.

Eger yeni seri degilse arkadasinizin gozunden birseyler kactigi asikar. Cunku eski serilerin tamami sorunlu idi. Birde pentada gorunen 3 tane refusbused urun vardi ve fiyati digerlerine nazaran 100 dolar ucuzdu.
    Yeni seri geldi ise bakmak ve test etmek lazim. Sut yogurt meselesi yani. Buyuk heveslerle alinan ve hayal kirikligi olan onca monitorden sonra temkinli olmak lazim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus ROG Strix Helios
    21 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Eger yeni seri degilse arkadasinizin gozunden birseyler kactigi asikar. Cunku eski serilerin tamami sorunlu idi. Birde pentada gorunen 3 tane refusbused urun vardi ve fiyati digerlerine nazaran 100 dolar ucuzdu.
    Yeni seri geldi ise bakmak ve test etmek lazim. Sut yogurt meselesi yani. Buyuk heveslerle alinan ve hayal kirikligi olan onca monitorden sonra temkinli olmak lazim.

Şuan vatan dayım monitörü inceliyoruz teşhir var ve ark denemiş ölü pixsel vs gözükmüyor beni korkutan ışık sizmasi monitöre baktığımda onu da göremedim siyaha ama karanlık ortam olması lazim yeni seri ne zaman çıkacak belli değil.

• xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni seri - eski seri nasıl anlıyoruz. Monitörü almayı düşünüyorum ancak hepsiburada da göremedim seri vs gibi bilgi. Bilgi verebilirsen sevinirim.
  • belverus kullanıcısına yanıt
    Seri numarasindaki "f" harfinden sonraki numaralar ay ve yili gosteriyordu.
    Daha kolay yontemi uretim tarihini satici firmaya sormaniz olacaktir. Fakat siz internet uzerinden alacaksiniz muhtemelen. Buna gore iade isleminiz daha kolay olur. Pg279q konusunda monitoru aldiginizda ne yapmaniz gerektigi yaziyor. Ozellikle blb konusu onemli. Bunu kesinlikle ciplak gozle yapmayin. Telefon kamerasi ile karanlik ortamdaki isik sizmasina cekip o sekilde kontrol edin.

• Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Hepsiburada 'nın monitör iadeleri ile ilgili korkunç yorumlar okudum. Yani kutusunu açtığın takdirde kesinlikle monitör iadesi almıyorlar. Blb olması durumunda 0 monitör en az 1 ay serviste sürünecek. Vatana gelsin mağazada görüp alayım diyorum orda da blb, uniformity, IPS glow testlerini nasıl yapabilirim hiçbir fikrim yok.

Sizin böyle bir tecrübeniz olduysa bilmek isterim. Tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belverus

Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Hepsiburada 'nın monitör iadeleri ile ilgili korkunç yorumlar okudum. Yani kutusunu açtığın takdirde kesinlikle monitör iadesi almıyorlar. Blb olması durumunda 0 monitör en az 1 ay serviste sürünecek. Vatana gelsin mağazada görüp alayım diyorum orda da blb, uniformity, IPS glow testlerini nasıl yapabilirim hiçbir fikrim yok.

Sizin böyle bir tecrübeniz olduysa bilmek isterim. Tekrar teşekkürler.

kesinlikle yeni partileri bekle 10 üründen 8 9 u sorunlu blb hatası çıkıyor.bende sıfır aldığımda çıkmıştı teşhirdekinde sorun yoktu onu almıştım.gerçi monitörü deneyimleyip sattım kredi borcu askerlikten dolayı şunu söyleyeyim abiş monitör akıyor resmen özellikle gsync konusunda alacaksan da mağazada deneyerek almalısın saygılar.

• Şansımı denemeye karar verdim. HB'den sipaişi geçtim, sonuçları paylaşacağım. Yeni stokta eskisi kadar fazla problem olmuyor dediler, göreceğiz. Yoksa zaten iade ederim ürün beklentilerimi karşılamadı diye.
  •  Asus ROG SWIFT PG279Q DUSUNCELERINIZ ?

Evet ürün geldi. Sağ tarafta köşelerden lightbleed var. İşin ilginç yanı sadece ortamı iyice karartıp, brightness i 100 yapınca fark edilir seviyeye geliyor. Bir miktar IPS glow da var.

Şimdilik iade etmeyi düşünmüyorum, şu 1 haftalık kullanımım karar vermemde etkili olacak.

Bana IPS glow olmayan bir IPS monitörden görüntü paylaşabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

• quote:

Asus ROG SWIFT PG279Q DUSUNCELERINIZ ?

Evet ürün geldi. Sağ tarafta köşelerden lightbleed var. İşin ilginç yanı sadece ortamı iyice karartıp, brightness i 100 yapınca fark edilir seviyeye geliyor. Bir miktar IPS glow da var.

Şimdilik iade etmeyi düşünmüyorum, şu 1 haftalık kullanımım karar vermemde etkili olacak.

Bana IPS glow olmayan bir IPS monitörden görüntü paylaşabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

Eve gidince gece asus mg279q bunun sadece fresync sini paylaşayım bende deneme fırsatı olmadı.eve gidince deneyeceğim.

Hocam hatta sağ ve sol köşelerden alt üst, siyah ekranda full brightness fotolarını atarsan çok sevinirim. Glow ne seviyede görmek isterim.
  • quote:

Hocam hatta sağ ve sol köşelerden alt üst, siyah ekranda full brightness fotolarını atarsan çok sevinirim. Glow ne seviyede görmek isterim.

Peki hocam aksama inşallah int paketim bitmez ise eğer tel giriyorum çünkü yeni bina olduğu için net gelmedi daha.

• 178 derece görüş açısı ve gerçek gibi oyun görselleri için IPS teknolojisiyle 2560 x 1440 çözünürlüklü monitör NVIDIA®G-SYNC™ teknolojisi mevcut monte uyumunun yanında eğilme, döndürme, dikey döndürme ve yükseklik ayarlama gibi rahat bir kullanım tasviye edebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.