< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus RT-AC750GF Mbps Kablosuz Dual Band 486TL
-
-
Fiyatın çok iyi olduğunu düşünüyorum iki adet sipariş verdim site pek güven vermedi umarım iptal etmezler ederlerse de thh yoluna gidebilirim bu fiyata değer diye düşünüyorum. Konu sahibine teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 6 Ağustos 2023; 16:47:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evde SO’nun verdiği fiber modem var ve bir oda da sinyal çok az çekiyor. Bunu alıp ne şekilde kullanırsam sorunum çözülür ? Ağ işlerinden hiç anlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 6 Ağustos 2023; 17:6:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu telekomla gelen fiber modem yerine kullanabiliyoruz mu? Ya da bridge moduna alıp diğerini devre dışı bıralabiliyor muyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son iki mesaja yanıt olarak, bir tane ethernet kablo ile modemden bu cihaza interneti taşıyorsunuz ve artık bütün işinizi bu cihazdan yapıyorsunuz. Modemin wifi sinyallerini kapatın, keyfinize bakın.
Ethernet kabloyuda ugreen slim alın yer kaplamaz, modem devri bitti artık modemle vakit kaybetmeyin parayı Router, Mesh vb. cihazlara yatırın bana çok dua edersiniz. Bilgisayarda takılmayı seven, neti çok kullanan herkes dediğimi yapsın bugüne kadar neredeymişim ben diyeceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ağustos 2023; 18:21:11 > -
Bu ürünü alıp şu kablo ile ana modeme bağlıyorum. Ana modemin wifisini kapatıyorum. Hocam peki bu router üzerinden herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu yoksa ethernet kabloyu bağlar bağlamaz otomatik sinyal yaymaya başlıyor mu ? Ayrıca benim modem Wifi 6 destekli. Sanırım hiç bir şey ifade etmiyor router ile kullanımda.
amazonUgreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metrehttps://www.amazon.com.tr/Ugreen-Cat6A-10Gbps-Ethernet-Kablosu/dp/B07Z8R22HQ -
Teşekkürler reis. Modemim ZTE H298A HGW. Masaüstü pc ve xbox kablolu kullanıyorum. Bana da bir faydası olur mu kablolu kullansam.
Evet doğru, bir ayar yapmanıza gerek yok direkt kendi ağ ismiyle yayın yapmaya başlar ama 192.168.1.1 sayfasına girip wifi ismi, parola ve basit birkaç ayarı da yaparsınız herhalde.
Bu kullanımda artık interneti bu cihaz yayacağından modemin Wifi 6 olmasının önemi yok sadece internet hızlarıyla ilgili durum olur, her cihaz desteklediği kadarını verebilir. Bu tarz cihazlarında Wifi 6 olanı var fiyat artıyor elbette.
@Cesvaraponuribere Kabloluda çok fazla fark olmaz ama ben gene de öneriyorum modem uzun süreli kullanımlarda kablosuzlarda açık olunca herkes yüklenince tek cihaz bayılıyor bir süre sonra.
Bu arada herkese ağ ürünlerini haftada 1 gün dinlendirmesini öneriyorum en azından geceden sabaha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ağustos 2023; 18:42:17 > -
192.168.1.1 mevzusu kolay hocam. Wifi 6 dedim ama net hızım zaten 100mbts. Gigabit'lere çıktığım zaman düşünürüm Wifi 6 router artık.
Gayet güzel açıkladığınız için teşekkür ederim.
-
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
konu sahibi @onurkse088 ve bilgilendirmeler için @MühendisMurat teşekkürler. fırsattan faydalandım ve evdeki çekim sorunu vs bitti
-
Rica ederim. Iyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X