Bildirim
Asus RTX 2070 0db Fan?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ekran kartının üzerinde 2 bios ayarı var. onu Q olana çekersen 0db olarak çalışır.
"0dB Technology
Quiet intelligence
0dB technology allows fans to stop spinning when the GPU core temperature remains below 55 Celsius, letting you enjoy light gaming in complete silence*. If temps rise, the fans automatically start up again.
*To activate 0dB mode, please engage Quiet (Q) bios mode by using the onboard switch. " -
q yazan kisma ayarladim fakat hala dönüyor.. ekran karti 26 derece.quote:
Orijinalden alıntı: rylai2113
ekran kartının üzerinde 2 bios ayarı var. onu Q olana çekersen 0db olarak çalışır.
"0dB Technology
Quiet intelligence
0dB technology allows fans to stop spinning when the GPU core temperature remains below 55 Celsius, letting you enjoy light gaming in complete silence*. If temps rise, the fans automatically start up again.
*To activate 0dB mode, please engage Quiet (Q) bios mode by using the onboard switch. " -
MSI Afterburner yazılımı ile custom fan curve ayarı yapabilirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bence bu fanların çalışmaması olayı bir özellik değildir planlı eskitmenin bir üyesidir kartın sadece gpusu ısınmaz bellekleri voltaj modülleride ısınır bu bakımdan 0db kartın ömründen yer ben bunu arabalardaki start stop özelliğine benzetiyorum o olayda özellik gibi tanıtılıp müşterinin aleyhine olan bir sistemdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki bu teorinize dayanağınız nedir? Aktif ve pasif soğutma olayı var. Hava üflemese de soğutucu bakır yada metal aksamlar var. Belli bir ısıda olmasının sakıncası ne?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X