Şimdi Ara

Asus Rx 480 Fanlar Dönmüyor [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Başlıkta gördüğünüz gibi fanlar çalışmıyor.Windows açılırken 10 saniye çalışıp duruyor.Kısa bi süre sonra tekrar çalıştırıp 10 saniye çalışıp yeniden duruyor.Sonra bir daha çalışmıyor.

Eski AMD driverlarının üstüne kurmuştum,tamamen kaldırıp en başından temiz kurulum yaptım olmadı.

Crimson'dan manuel olarak çalıştırdım fanları yine olmadı.

8 pin girişli bende 6+2 pin girişli var.Araştırdığım kadarıyla bir farkı yokmuş zaten 8 pinden.
    (Zaten pinleri takmadığın zaman kırmızı bi ışık yanıyor.Takılı olduğu zaman beyaz)

Farklı slota taktım ekran kartını yine olmadı.

Aklıma başka yapacak bir şey gelmedi ne yapabilirim ?

700w PSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMakarov -- 5 Ekim 2016; 3:29:14 >

• yükte de çalışmıyor mu fanlar
  • ComradeMakarov kullanıcısına yanıt
    Yeni ekran kartlarında fanlar belirlibir sıcaklıga kadar çalışmaz furmark indirip test ediniz 61 derecede yada üstünde kesin olarak devreye girmeleri gereklidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badb0y kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 tane Kasa fanını söktüm belki güç yetersizdir diye de yine çalışmadı fakat oyuna girince bi süre sonra çalışmaya başladı..Yani yükte.

İlk taktığımda da oyuna girmiştim de 3 tane fan var gpu üstünde hiç ses çıkmadı.Oyundan çıkıp masaüstündeyken bakınca fanlara çalışmadığını görünce çalışmıyor sandım.

Boşta 40 derece falandı sanırım yükte 55 derece 950-1000 RPM dönüyor fanlar.

Enerji tasarruflu olduğunu bilmiyordum ekran kartının.Utandım ya la

Neyse çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.