Bildirim
Asus rx 480 strix gaming
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Asusun soğutucusu ramleri soğutmuyor ve performansı düşük diğerlerine göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uruh
Asusun soğutucusu ramleri soğutmuyor ve performansı düşük diğerlerine göre.
Ben iyi Asus biliyordum. 1000 liralık bütçeye kart önerin nedir? -
Ben nitro kulanıyorum. Asus alma da diğerleri birbirine yakın.
Asus 480 strix kullanıyorum çok memnunum 3 fanıyla çok iyi soğutuyor .Aura ışıklandırması + 3 yıl garantisi var tavsiye ederim. -
kardeşim bende asus strix rx 480 kullanıyorum oc versiyonu çok memnunum soğutması olsun performansı süper hem fiyatıda diğerlerine göre ucuz 1035 liraya aldım ben. -
Pardon. asus 2 fanlı versiyonlarında ramleri soğutmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ragnar.ea.
Slm arkadaşlar ben msı rx 480 gaming x 4g alicaktim baktım Asus 8G ile arasında 10 lira fark var ve alicagim kasa Zalman z3 plus 600le 600w acaba bu kasaya sigarmi ve Asus diğer modellerden soğutma ve hız anlamında iyimi
(Vatan dan toplucam)
zalman z3 neo ya sığdıramadım hard disk taşıyıcı demiri tamamen sökmek zorunda kaldım
,sonrada diskler sallantıdaydı onuda sabitledim ama çok uğraştırdı ve şekilsiz oldu. -
Bu plus'a sığar herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X